zike
Elita
- Poruka
- 21.673
svako skretanje sa teme......brisem.i tako............ pa da vidimo ko ima vise zivaca.skuvala saa kafu.upalila cigaretu...i cekam......da brisem
PUŠENJE UBIJA!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svako skretanje sa teme......brisem.i tako............ pa da vidimo ko ima vise zivaca.skuvala saa kafu.upalila cigaretu...i cekam......da brisem
a napiso si glupost..vidim kategoriziras ova dva dogadjaja,u Mirkovcima i Kninu...pa covjece bozji,Srbi u Kninu su povrijedili integritet RH,skinuti zastavu nije tako mala stvar kako se cini,a ti tu zbog upisa grafitima kukas ko da su nekom polomili rebra
Oba dva cina su vandalska,i oba dva treba osuditi,a ne praviti neke kategorije,cije je ***** vece...ili bas toliko jako volite da se smatrate nekim zrtvama..![]()
Izbrisani su mi postovi (SVAKA CAST modovima, koliko se placa tako nesto?) ali posto si citirao da ti odgovorim...
Ja sam namerno napravio kategorizaciju jer nije isto i ne spada u istu kategoriju ako neko skine zastavu sa neke zgrade zemlje u kojoj zivi, sto je vandalizam a ne povreda suvereniteta i integriteta i... a pisanje onakvih poruka uz crkvu jednog naroda koji je prosao kroz sito i reseto u vasoj zemlji i od WW2 do sada spao sa MILION I NEKOLIKO STOTINA HILJADA nakon jednog GENOCIDA i posledicnog sukoba sa vama na samo DVE STOTINE HILJADA dusa je nesto vise od vandalizma, to je FAŠIZAM!!
Pozdrav![]()
Izbrisani su mi postovi (SVAKA CAST modovima, koliko se placa tako nesto?) ali posto si citirao da ti odgovorim...
Ja sam namerno napravio kategorizaciju jer nije isto i ne spada u istu kategoriju ako neko skine zastavu sa neke zgrade zemlje u kojoj zivi, sto je vandalizam a ne povreda suvereniteta i integriteta i... a pisanje onakvih poruka uz crkvu jednog naroda koji je prosao kroz sito i reseto u vasoj zemlji i od WW2 do sada spao sa MILION I NEKOLIKO STOTINA HILJADA nakon jednog GENOCIDA i posledicnog sukoba sa vama na samo DVE STOTINE HILJADA dusa je nesto vise od vandalizma, to je FAŠIZAM!!
Pozdrav![]()
Pozdrav![]()
ispravak netočnog navoda:
nije grafit ispisan na pravoslavnoj crkvi nego na trafostanici
http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=138984
Da kod Lomnice ispravljaš netočne navode, morao bi prepraviti cijeli tekst.
Zato se modovi i ne uzbuđuju puno, pa ih jednostavno obrišu.![]()
KOME BRE TI KAŽEŠ OVOM SKOTU
PA ON KAŽE DA JE SRBIJA RAZORILA TREĆINU HRVATSKE
ispravak netočnog navoda:
nije grafit ispisan na pravoslavnoj crkvi nego na trafostanici
http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=138984