Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Opet nam prete Kupovina ruskih sistema S-400 rizik da Srbiji budu UVEDENE SANKCIJE
Кога више брига за њихове санкције. Ових 500 гр. хлеба дневно ми нико не може узети. Тога сам им'о и '93. у време најгоре инфлације. Тиме ми могу само повећати инат да издржим.
Nema ni s-400 ni sankcija.Ovo su vesti za blago ograničene osobe.Mi smo vazalni prilepak NATO-pakta.S-400 možemo da dobijemo,ako ga NATO poželi,pa uzme preko nas.Dakle,kada bi nam Rusi prodali S-400,taj bi se već sutra našao na Kosovu
Rusi su uvek, kao velika sila, branili samo svoje interese.....To se nakada poklopilo sa srpskim interesima, pa Srbi misle da su Rusi iz velike ljubavi su branili njih.
Isto vazi i za Amerikance, Engleze, Francuze.
Jedino sto smo sa njima imali i suprotne strane. Zato treba da se postaramo da uvek gledamo sta mi mozemo da nakalemimo na njihovu putanju i beneficiramo
Isto vazi i za Amerikance, Engleze, Francuze.
Jedino sto smo sa njima imali i suprotne strane. Zato treba da se postaramo da uvek gledamo sta mi mozemo da nakalemimo na njihovu putanju i beneficiramo
Такве да бациш у Шаранову јаму на Велебиту и преживе пад......опет би са дна викали "Немојте нас, ми вас волимо. Крив режим Слободана Милошевића" !! А онај одозго им шикне кашикару а овај би доле опет рекао "Ево ћутаћемо али знајте да смо уз вас" !!
Такве да бациш у Шаранову јаму на Велебиту и преживе пад......опет би са дна викали "Немојте нас, ми вас волимо. Крив режим Слободана Милошевића" !! А онај одозго им шикне кашикару а овај би доле опет рекао "Ево ћутаћемо али знајте да смо уз вас" !!