Opet moderatori,,,,,,,,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

joockey

Zainteresovan član
Poruka
469
Ja besh dobih[nebitno od koga nebitno kad] poruku sledeceg sadrzaja:
"Vidim da si Rastin čovek..
Ja prvo poslao pa odustao od optužnice Krstunalu...
Čim je neko protiv Gazdarice, ne vredi dalje pričati sa istim...
A još ako je pri tom za gore pomenutog tek ne treba razmišljati..."

E sad ja razmisljam........{desava se retko al kad se desi onda stvarno.}
Sto se bre toliko tripujete oko tih moderatora.mislim uvidjam ovde likove koji trce za modovima[napr,da odgovore na istu temu na koju je mod, odgovorio] cmare se do bola i tako to.
Ma kakav crni rastin chovek puca meni **** za radtom i gazdaricom i bozom....itd.
OVDE SAM IZ DRUGIH RAZLOGA[NEBI O TOME SAD]
MOderatore ne zamisljam ko ziva bica......
SAMO DA PODSETIM:Ja se ne cepim moderatorima a sa tim nemogu da se pohvale svi,,,
E sad da vidim ko moze ovde da kaze da nije cepulja...............?
I jos jedni nisam pijan...........

ko to mi?pa ni meni nije jasno sta hoce ovaj.mada mogla bih da prijavim nebuloznu temu,to bi se racunalo u sliht?ali nije samo mi treba da kreiramo sebi forum u okviru pravila jbg :roll: al imamo pravo da trazimo valjda da nam se ne zagadjuje vazduh

hanibal77:
ko to mi?pa ni meni nije jasno sta hoce ovaj.mada mogla bih da prijavim nebuloznu temu,to bi se racunalo u sliht?ali nije samo mi treba da kreiramo sebi forum u okviru pravila jbg :roll: al imamo pravo da trazimo valjda da nam se ne zagadjuje vazduh

E tu se slažem :wink: čist vazduh.
A sećaš se kada su hrvati izmislili one konzerve ''sa čistim hrvatskim zrakom'''
Možda nije loša fora.
a ni metla ..ili ban ili katanac..
ma ima mnogo mogućnosti ;-)

Ja mislim da si prvobitno bio Jockey, sa jednim O :mrgreen:

Ja sam mod!? :?
Idi begaj :D covek se uci dok je ziv, da sam juce poginuo, poginuo bih u neznanju :mrgreen:
Ne, matori pomeshao si me sa ovim glavonjama, nisam ja u isto chorbi sa njima... ali eeee imam podrsku ******... sad cu da napravim kampanju za moderatorski status :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back