- Poruka
- 204
U stvari kada bolje razmislim i nije losa ideja![]()

Nemo mi hakujesh profil bre!

Mislim jeste da si mi ga ti dao ali sad' je moj i samo moj...

... a, i, ja bih napisao losha ili loša ali nikako losa...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U stvari kada bolje razmislim i nije losa ideja![]()

Ti to govoris ko da oni sterilisu samo siromasne sto je isto greh kao i da sterilisu bogate.Ali u ovoj prici se radi o nasumicnioj srednjoj klasi gradjana.Koji mogu da priuste da imaju jos 3 dece.
Ovim nepravim razliku izmedju bogatih i siromasnih ili ovakvih ili onakvih.
Ti to govoris ko da oni sterilisu samo siromasne sto je isto greh kao i da sterilisu bogate.Ali u ovoj prici se radi o nasumicnioj srednjoj klasi gradjana.Koji mogu da priuste da imaju jos 3 dece.
Ovim nepravim razliku izmedju bogatih i siromasnih ili ovakvih ili onakvih.
Ne obracajte paznju na mene,bolujem od podvojene licnosti,to samo ponekad.

...
Vlasti su spremile oštre mere kojima će primorati na sterilisanje sve one koji se pobune.
Kineski mediji prenose da su mnogima koji su se usprotivili, vlasti zarobile roditelje ili druge rođake. Stotine ljudi u Puningu su već zarobljene.
...
Samo je pitanje kad ce pokucati na vasa vrata (inspekcija koja ce gledati vas).![]()
...
Samo je pitanje kad ce pokucati na vasa vrata (inspekcija koja ce gledati vas).![]()
...koji si lik.
![]()
... ne pratish fabulu. 
Bezi bre tamo pajseru...... ne pratish fabulu.
![]()

Shavoshviger![]()
...pa ne raspravljam se sam sa sobom, lepo ti kazem da ne pratish fabulu...
Nego drugar jedan, zaje*ant, poprckuje me malo...
... a vish sad' kad' smo kod toga mozda si ti u stvari on...![]()

... shta ti je ovo neko multilevel zaje*avanje, a? 

Pa koliko ti prijatelja imas u glavi?

..sto si tuzan![]()

Kao sto si vec rekao postoji podforum zdravlje.Ali meni se cine da smo malo off topic.Pa vidis da momku uopste nije dobro,komunicira sam sa sobom![]()

. Tako da jednom moze da odluci sledece,,Ajde da sjebemo te srbe ima ih samo par miliona``.Tako to krece od dalekih kineza,pa arapi,indija....Sve blize i blize....
evo ih samo sto nisu udarili na nasu plodnost.Sto se tice kineza i siptara i rest of them za jednog ,,Takozvanog Arijevca`` sloveni su. Tako da jednom moze da odluci sledece,,Ajde da sjebemo te srbe ima ih samo par miliona``.Tako to krece od dalekih kineza,pa arapi,indija....Sve blize i blize....
![]()

u jeee

Nisu mi to prijatelji jer me stalno proganjaju i nikako da me ostave na miru![]()
sto si tuzan![]()
Pa vidis da momku uopste nije dobro,komunicira sam sa sobom![]()

Nisu mi to prijatelji jer me stalno proganjaju i nikako da me ostave na miru![]()

Koji mi unistavaju temu,imate podforum zdravlje pa se tamo ispricavajte sa par ljudi i sa jos 100 koje niko osim tih par ne moze da vidi.Је л' видите ви људи ове шизофрене параноике?
Ц ц ц...![]()