Opet krece

Ti to govoris ko da oni sterilisu samo siromasne sto je isto greh kao i da sterilisu bogate.Ali u ovoj prici se radi o nasumicnioj srednjoj klasi gradjana.Koji mogu da priuste da imaju jos 3 dece.
Ovim nepravim razliku izmedju bogatih i siromasnih ili ovakvih ili onakvih.

Da li ti vidis raliku izmedju moci priustiti i moci opstati? Ako se dobro secam, neki naucnici u Kini napravili su eksperiment gde su sve skole ( valjda u Pekingu ) izvela decu na ulicu/dvoriste i sva deca su u isto vreme pocela da skacu i tih 1milion dece ( mozda i vise ) je stvorio zemljotres par stepeni na skali.

Nasa planeta je prenaseljena, mora se na neki naci uvesti kontrola....

Ti to govoris ko da oni sterilisu samo siromasne sto je isto greh kao i da sterilisu bogate.Ali u ovoj prici se radi o nasumicnioj srednjoj klasi gradjana.Koji mogu da priuste da imaju jos 3 dece.
Ovim nepravim razliku izmedju bogatih i siromasnih ili ovakvih ili onakvih.

a kako to nasumicno? i koja srednja klasa? u uvodnom tekstu to nigde nije spomenuto. i otkud ti znas koliko dece moze sebi da "priusti" srednja klasa. ebote, sad imas 1,3 milijardu kineza, negde pre 20-30 godina im je uvedena politika "jedan par jedno dete" pa su poceli da se sire po svetu. evo ti srbija kao kasican primer. zamisli samo koliko ce kineza biti za 50 godina.
fakat nemam nista protiv njih, ali racionalno razmisljajuci, ko ce nahraniti sve te ljude?? dobra vila?

...
Vlasti su spremile oštre mere kojima će primorati na sterilisanje sve one koji se pobune.

Kineski mediji prenose da su mnogima koji su se usprotivili, vlasti zarobile roditelje ili druge rođake. Stotine ljudi u Puningu su već zarobljene.
...

Samo je pitanje kad ce pokucati na vasa vrata (inspekcija koja ce gledati vas).:evil:

Procitajte malo pazljivije sta je napisao covek. Nije poenta samo u sterilizaciji, vec u nacinu na koji se ona PRISILNO sprovodi, a koji je zapravo apsolutni teror.

Ne govori se ovde o prijatnom caskanju kod savetnika za porodicu koji vas "bari" da stanete kod jednog deteta, pri cemu izbor ipak i dalje ostaje vas. Radi se o prisili gde se ljudi hapse i ucenjuju drugim ljudima (koji, primetite, nisu ni krivi ni duzni - roditelji, rodjaci...).

Pogledajte malo filmove i tekstove koji se bave FEMA-om, logorima u USA i slicnim temama, pa ce vam biti jasnije o cemu se radi.

I kako je covek lepo napisao:

...
Samo je pitanje kad ce pokucati na vasa vrata (inspekcija koja ce gledati vas).:evil:

Ili mozda vase dete ceka takva sudbina - meni nista od toga nije smesno.
Samo cu podsetiti kako se rat lako rasplamsao na prostorima bivse SFRJ. I koliko ljudi nije verovalo da se tako nesto (njima) moze desiti.
I verujte da postoji masa ljudi koja smislja samo takve i slicne gadosti - za mene, vas i ostalu "boraniju"... (ko ne veruje nek pogleda vesti)

Shavoshviger :lol:

...pa ne raspravljam se sam sa sobom, lepo ti kazem da ne pratish fabulu... :mrgreen:

Nego drugar jedan, zaje*ant, poprckuje me malo... :lol:

... a vish sad' kad' smo kod toga mozda si ti u stvari on... :think:

Ne obracajte paznju na mene,bolujem od podvojene licnosti,to samo ponekad.

Shavoshviger :lol:

...pa ne raspravljam se sam sa sobom, lepo ti kazem da ne pratish fabulu... :mrgreen:

Nego drugar jedan, zaje*ant, poprckuje me malo... :lol:

... a vish sad' kad' smo kod toga mozda si ti u stvari on... :think:

I kako se snalazite vas 2 drugara u jednoj glavi?

Nedaj boze,bila bi velika guzva da imas jos i mene u tintari,2 su sasvim dovoljna za dijagnozu :hahaha::hahaha::hahaha:

Pa vidis da momku uopste nije dobro,komunicira sam sa sobom :(
Kao sto si vec rekao postoji podforum zdravlje.Ali meni se cine da smo malo off topic.:spam:
Kao sto sam i ranije rekao ovo je prisilno sto bi znacilo bez vase volje.
Sto se tice kineza i siptara i rest of them za jednog ,,Takozvanog Arijevca`` sloveni su :bljak: . Tako da jednom moze da odluci sledece,,Ajde da sjebemo te srbe ima ih samo par miliona``.Tako to krece od dalekih kineza,pa arapi,indija....Sve blize i blize....:eek:

Sto se tice kineza i siptara i rest of them za jednog ,,Takozvanog Arijevca`` sloveni su :bljak: . Tako da jednom moze da odluci sledece,,Ajde da sjebemo te srbe ima ih samo par miliona``.Tako to krece od dalekih kineza,pa arapi,indija....Sve blize i blize....:eek:
evo ih samo sto nisu udarili na nasu plodnost. :mrgreen:
Bas me briga za Kineze i ostale. Mi smo vec bili terorisani od cele medjunarodne zajednice i niko nije zeleo da pomogne.
A prisilna sterilizacija u Srbiji je nepotrebna jer imamo prirodni prirastaj koji nikog ne ugrozava.

Је л' видите ви људи ове шизофрене параноике? :mrgreen:

Ц ц ц... :D
Koji mi unistavaju temu,imate podforum zdravlje pa se tamo ispricavajte sa par ljudi i sa jos 100 koje niko osim tih par ne moze da vidi.:)

Dodao bih da mi nikog ne ugrozavamo ali to mi mislimo a sta neki drugi misle to mi ne znamo........

Back