Опет ће евронатопејци преузети власт....

Poruka
9.345
Опет ће ЕВРО-НАТО-ПЕЈЦИ преузети власт, СНС ће после овог зла пасти, свакако, да ли ће то бити брзо или ускоро, небитно
ово је званичан ПОЧЕТАК КРАЈА, то је неминовно, не зато што се то зло догодило, већ зато што су све време били у мишјој рупи.
Народ то види и бесан је ко рис, преко овога се неће прећи.

Док евро атлантисти спремају народ на побуну и промену власти, било на превременим изборима било на било који други начин,
ткз. РОДОЉУБИВА ОПОЗИЦИЈА ћути ко заливена! Зверјани, Одметници, ДСС, ПОКС...гласа не пуштају.

Као део "рујно вино" коалиције, очигледно су добили налог да ћуте, да би народ ОПЕТ изгурао европејце на власт
који ће да доврше посао уништења Србије и признања и одвајања Косова, а онда ће пун себе калиф да брбоња како је он на све то упозоравао, и да је за његове власти Србија била цела! из 2 дела, додуше....

Шта мислите о томе? Погледајте странице и канале те рујно вино родољубиве опозиције, НИ РЕЧИ од овим злим догађајима
а камоли позива на протест!
Намерно се повлаче уза зид, узимају јакне и беже у ноћ! као нисмо ми овде одосмо по пиво па се враћамо чекајте нас!

А зато време ЕВРО-НАТО-ПЕЈЦИ узимају ствар у своје руке, и народ шта ће? па иде за њим
Исто овако је било и 1941-45, дража масон је залуђивао србе тако што их је витлао по босни, док су партизани радили ствар
и би шта би...

Које је ваше мишљење о овоме*?
НАЈВЕЋИ КРИВЦИ ОВОМЕ СУ РОДОЉУБИВИ ЧЛАНОВИ СНС, КОЈИ СУ ОДГАЈИЛИ ОВО ЗЛО.
Ал таквих нема овде, овде су про-снс ботови, сутра ће ботовати за маринику, под другим или истим налозима...

Заправо све ово исто је радио и ШЕШЕЉ/СРС који је једно време имао скоро целих 40-60% гласова
ал се увек врло вешто повлачио, и препустао игралиште или СПС или у коначном европејцима.
Иста игра се игра све време, народ бесан, родољубива опозиција нестане трагом без гласа
и ми опет да добијемо ЕВРОНАТОПЕЈЦЕ на кормилу Србије?!

Е ОВАЈ ПУТ ВАМ НЕЋЕ ПРОЋИ!

Сваки евронатопејац који није Вучић је бољи од Вучића.

Иначе, као што су евронатопејци 2012. године поштено пали са власти, без крађе на изборима (сетимо се реченице:"Видимо се у неком другом филму"), поново ће, по доласку евронатопејаца на власт, политичка сцена постати нормална,

па, онај ко буде побеђивао на изборима, нека формира власт.

Сваки евронатопејац који није Вучић је бољи од Вучића.

Иначе, као што су евронатопејци 2012. године поштено пали са власти, без крађе на изборима (сетимо се реченице:"Видимо се у неком другом филму"), поново ће, по доласку евронатопејаца на власт, политичка сцена постати нормална,

па, онај ко буде побеђивао на изборима, нека формира власт.

нису поштено пали већ се се само ЗАМЕНИЛИ на власти
ако стварно не видиш да је ИСТА дружина, шта радиш овде 15 година?
они ће преко ноћи испунити СВЕ око косова и разјебати све оно СНС није могао
као што је СНС урадио све оно што ДС није могао
да ти се црта?!

нису поштено пали већ се се само ЗАМЕНИЛИ на власти
ако стварно не видиш да је ИСТА дружина, шта радиш овде 15 година?
они ће преко ноћи испунити СВЕ око косова и разјебати све оно СНС није могао
као што је СНС урадио све оно што ДС није могао
да ти се црта?!

Није иста дружина.

Пре 2012. и после 2012. је као небо и земља.

То што ви политички живот видите и делите само на два пола, са једне стране евронатопејци, а са друге путиновци,

то је зато што имате јако лош вид, те не видите све оне лепе нијансе политичког спектра који је јако шаролик, прошаран са пуно боја, пуно људи, пуно идеологија, пуно размишљања, пуно опција, пуно будућности...

Ево, рецимо, ти у овом свом посту напишеш "као што је СНС урадио све оно што ДС није могао",

и стављаш знак једнакости.

У нормалном политичком систему (ДС), постоји пуно контролора власти, па зато што има пуно контролора власти, ДС није могао да ради много тога.

Како сте те, 2012. године променили систем у диктатуру, СНС може да уради све оно што ДС није, јер сте угасили све контролоре власти, сав систем, целу државу сте дали једној малобројној банди са пуно моћи.

Е, зато је ДС милион пута боља од система који сте нам донели 2012. године.

Зато, немој мене да прозиваш за слепост, већ отвори очи и погледај себе.

Meni deluje da će na kraju SNS i evronatopejci formirati koaliciju pod pritiskom Eskobara. Večna opozicija biće novoradikali kao što su to bili pre oni stari. Evo noćne more Vučića.

Screenshot_20230213_232405_Chrome.jpg

Зато, немој мене да прозиваш за слепост, већ отвори очи и погледај себе.

upravo to i radim i vidim da su POSLEDICE iste! tj da je SNS zapravo DS na steroidima!

Не знам ко ће доћи, али СНС секта мора пасти.

Или они, или наша деца.

tako smo mislili i 2000. pa šta bi? ciljano su nas i doveli dovde, ovim očigledno CIA zločinima masovnim.

Meni deluje da će na kraju SNS i evronatopejci formirati koaliciju pod pritiskom Eskobara. Večna opozicija biće novoradikali kao što su to bili pre oni stari. Evo noćne more Vučića.

Pogledajte prilog 1338086

pa što je SNS toliko gadljiv na rodoljubivu politiku?!

pa što je SNS toliko gadljiv na rodoljubivu politiku?!
Sa politikom Srbija Rusija ne treba nam unija prestaju krediti i investicije a to su stubovi ekonomske politike Vučića. Zato će pre Vučić da se dogovori sa Đilasom i Pavlom Grbovićem nego Zavetnicom i Boškom koji čekaju Ruse na Dunavu.

Pogledajte prilog 1338086
Да.

Кад год загусти за Вучића и СНС, он Барашњикова и остали честити народ уплаши повратком на власт евронатопејаца под утицајем иностранаца, и сви који су размишљали да окрену леђа СНС-у, због ирационалног страха од нормалности, врате се СНС-у.

Опет ће ЕВРО-НАТО-ПЕЈЦИ преузети власт, СНС ће после овог зла пасти, свакако, да ли ће то бити брзо или ускоро, небитно
ово је званичан ПОЧЕТАК КРАЈА, то је неминовно, не зато што се то зло догодило, већ зато што су све време били у мишјој рупи.

Док евро атлантисти спремају народ на побуну и промену власти, било на превременим изборима било на било који други начин,
ткз. РОДОЉУБИВА ОПОЗИЦИЈА ћути ко заливена! Зверјани, Одметници, ДСС, ПОКС...гласа не пуштају.

Као део "рујно вино" коалиције, очигледно су добили налог да ћуте, да би народ ОПЕТ изгурао европејце на власт
који ће да доврше посао уништења Србије и признања и одвајања Косова, а онда ће пун себе калиф да брбоња како је он на све то упозоравао, и да је за његове власти Србија била цела! из 2 дела, додуше....

Шта мислите о томе? Погледајте странице и канале те рујно вино родољубиве опозиције, НИ РЕЧИ од овим злим догађајима
Намерно се повлаче уза зид, узимају јакне и беже у ноћ! као нисмо ми овде одосмо по пиво па се враћамо чекајте нас!

А зато време ЕВРО-НАТО-ПЕЈЦИ узимају ствар у своје руке, и народ шта ће? па иде за њим
Исто овако је било и 1941-45, дража масон је залуђивао србе тако што их је витлао по босни, док су партизани радили ствар
и би шта би...

Ал таквих нема овде, овде су про-снс ботови, сутра ће ботовати за маринику, под другим или истим налозима...

Заправо све ово исто је радио и ШЕШЕЉ/СРС који је једно време имао скоро целих 40-60% гласова
ал се увек врло вешто повлачио, и препустао игралиште или СПС или у коначном европејцима.
Иста игра се игра све време, народ бесан, родољубива опозиција нестане трагом без гласа

Ja sam primetio samo tri stvari vezano za ovaj protest, a i generalno za ove dogadjaje:

- NIKO NE OPTUZUJE COVID MEDIJSKE PROPAGATORE koji su sirili nevidjenu paniku preko medija, pa cak i OTVORENU HAJKU protiv nas koji nismo hteli da se vakcinisemo, i da I NJIH TREBA NAJSTROZIJE KAZNITI POVECIM ZATVORSKIM KAZNAMA za to delovanje

- Niko ne trazi ODGOVORNOST RODITELJA za delovanje deteta, niti veliko postrozavanje zakona i propisa o odgovornosti samog deteta - DETE I NJEGOVI RODITELJI MORAJU TAKODJE BITI ODGOVORNI ZA SVOJE POSTUPKE

- Niko ne trazi hitno ukidanje svih debilnih zakona i propisa oko seksualnih opredeljenja deteta i propagacije LGBT populacije - mi nemamo liberalizaciju po pitanju LGBT, MI SADA IMAMO OTVORENU PROPAGANDU PRO LGBT I UJEDNO OTVORENU HAJKU ZA SVAKOGA KO NIJE ZA ILI NE PROPAGIRA LGBT! A njih u populaciji ima 0.1%!!!

Ja ovo nigde ne vidim i ne cujem. A bez toga je oduzimanje oruzja TERCIJALNA mera, cak ne ni sekundarna, JER OMOGUCUJE NASTAVAK TERORA I SA MEDIJA I OD STRANE DECE I RODITELJA jer NEMA ODGOVORNOSTI, i plus SLUDJIVANJE DECE TIM IZMISLJENIM SEKSUALNIM OPREDELJENJIMA (u Kaliforniji ima 108 RAZLICITIH RODOVA, ZA SADA; potpuno ludilo mozga)!

Poslednja izmena:
Sa politikom Srbija Rusija ne treba nam unija prestaju krediti i investicije a to su stubovi ekonomske politike Vučića. Zato će pre Vučić da se dogovori sa Đilasom i Pavlom Grbovićem nego Zavetnicom i Boškom koji čekaju Ruse na Dunavu.
da, SNS ima 2 palice straha, vratiće se DS i nestaće stranih ulaganja!
Ja sam primetio samo dve stvari vezano za ovaj protest, a i generalno za ove dogadjaje:

- NIKO NE OPTUZUJE COVID MEDIJSKE PROPAGATORE koji su sirili nevidjenu paniku preko medija, pa cak i OTVORENU HAJKU protiv nas koji nismo hteli da se vakcinisemo, i da I NJIH TREBA NAJSTROZIJE KAZNITI POVECIM ZATVORSKIM KAZNAMA za to delovanje

- Niko ne trazi ODGOVORNOST RODITELJA za delovanje deteta, niti veliko postrozavanje zakona i propisa o odgovornosti samog deteta - DETE I NJEGOVI RODITELJI MORAJU TAKODJE BITI ODGOVORNI ZA SVOJE POSTUPKE

- Niko ne trazi hitno ukidanje svih debilnih zakona i propisa oko seksualnih opredeljenja deteta i propagacije LGBT populacije - mi nemamo liberalizaciju po pitanju LGBT, MI SADA IMAMO OTVORENU PROPAGANDU PRO LGBT I UJEDNO OTVORENU HAJKU ZA SVAKOGA KO NIJE ZA ILI NE PROPAGIRA LGBT! A njih u populaciji ima 0.1%!!!

Ja ovo nigde ne vidim i ne cujem. A bez toga je oduzimanje oruzja TERCIJALNA mera, cak ne ni sekundarna, JER OMOGUCUJE NASTAVAK TERORA I SA MEDIJA I OD STRANE DECE I RODITELJA jer NEMA ODGOVORNOSTI, i plus SLUDJIVANJE DECE TIM IZMISLJENIM SEKSUALNIM OPREDELJENJIMA (u Kaliforniji ima 108 RAZLICITIH RODOVA, ZA SADA; potpuno ludilo mozga)!

pa ja to pričam, sve su ovo trube istog orkestra!
90% srba igra kako oni kažu!
KAKO MI ZDRAVI SRBI KONAČNO DA VODIMO OVU DRŽAVU I NAROD?!
MI, obični, sa ulice, koji ne idemo na prijeme? nikako. a?
e pa postaraćemo se da se to preokrene!

Да.

Кад год загусти за Вучића и СНС, он Барашњикова и остали честити народ уплаши повратком на власт евронатопејаца под утицајем иностранаца, и сви који су размишљали да окрену леђа СНС-у, због ирационалног страха од нормалности, врате се СНС-у.
što ne izadju na ulicu?!
https://www.politika.rs/scc/clanak/...eme-za-prikupljanje-jeftinih-politickih-poena

Део опозиције који чине Заветници, Двери, Нови ДСС и ПОКС није се прикључио позивима које су упутили Уједињени, Народна странка, Зелено-леви клуб, Морамо-Заједно и Демократска странка на уличне протесте што сведочи о великој подели у опозицији по питању изласка на улицу у тренутку када је цела Србија затечена због трагедија које су се догодиле.

и би шта би...

Nazovi opozicija je isto uradila i kada su bojkotovali prethodne izbore A ONDA PRAKTICNO NISU ORGANIZOVALI NI JEDAN JEDINI PROTEST - SVE PROTESTE ORGANIZOVALI SU OPOZICIONARI KOJE MOZES DA VIDIS I CUJES SAMO NA YT!

A onda su pristali na izbore na kojima su uslovi bili cak i gori, u svakom slucaju ne bolji, nego na prethodnim, i nakon toga, kada su usli u Skupstinu, TEK ONDA NISTA - ni protesta, ni nicega! A ovi izdaju i cerupaju Srbiju nemilice!

A mi sve nesto cekamo da se oni organizuju pa krenu - A OD TOGA OCIGLEDNO NEMA NISTA.

Ja sam vec pisao, a rekao sam i nekima od njih iz opozicije - ZOVITE ME KAD BUDEMO ISLI OVE DA RUSIMO! Ne zanima me vise da setam.

U najmanju ruku PROTEST MORA DA IMA ZAHTEVE, I JOS VAZNIJE ROK ZA ISPUNJENJE, I NAJVAZNIJE STA CEMO DA URADIMO AKO NASI ZAHTEVI NE BUDU ISPUNJENI!!! I to sto cemo da uradimo mora biti MNOGO OZBILJNIJE OD SAMOG PROTESTA! Inace nista nismo uradili.

Bio je protest radnika EPS-a u Lazarevcu, i navodno su dali ultimatum - ne vidim da se nesto po tom pitanju uradilo. Ako se tako nastavi, Vucic ce da obavi sve sto hoce a mi cemo da izvisimo samo tako.

Na kraju ce ispasti da treba da prvo isprasimo nasu "opoziciju" pre nego SNS, jer su oni ODGOVORNI NAMA KOJI SMO ZA NJIH GLASALI, pa tek onda da se obracunamo sa SNS-om.

Drugim recima, kolega potpuno si u pravu!

što ne izadju na ulicu?!
https://www.politika.rs/scc/clanak/...eme-za-prikupljanje-jeftinih-politickih-poena

Део опозиције који чине Заветници, Двери, Нови ДСС и ПОКС није се прикључио позивима које су упутили Уједињени, Народна странка, Зелено-леви клуб, Морамо-Заједно и Демократска странка на уличне протесте што сведочи о великој подели у опозицији по питању изласка на улицу у тренутку када је цела Србија затечена због трагедија које су се догодиле.

Што не изађу на улицу (иако је за данас заказан велики протест)?

Па, баш из горенаведеног разлога. Страх од нормалности (ДС). Чим се приближимо нормалности, део српске јавности се повуче, јер није спреман да живи у нормалном систему, већ у овом где је једино могуће ваљати се у блату са СНС сектом.

Ja sam primetio samo dve stvari vezano za ovaj protest, a i generalno za ove dogadjaje:

2593778_20190214030224_5c64d18cb789684ea0f354f3jpeg_ls.jpg

....

Мени је то несхватљиво, неприхватљиво и веровато непоправљиво. Неће моћи да се оперу, какав год да је изговор.

Tako nekako, samo što guverner Balkana Gabrijel Eskobar će uvek stopirati učešće u vlasti izrazito proruskih stranaka kao što stopira DF u Crnoj Gori. I onda SNS i evronatopejci moraju saradjivati.

Mislim da je prije svega narod CG stopirao DF. Sto bi Amerikanci stopirali nesto, kad znaju da kad bi dosla na vlast Srbije takva stranka drzava bi se sjutradan bankrotirala i srusila. Pa opet Evropejci bi morali iznova graditi. Win/win

Што не изађу на улицу (иако је за данас заказан велики протест)?

Па, баш из горенаведеног разлога. Страх од нормалности (ДС). Чим се приближимо нормалности, део српске јавности се повуче, јер није спреман да живи у нормалном систему, већ у овом где је једино могуће ваљати се у блату са СНС сектом.

Nisi u pravu. Mi smo u toj DS NORMALNOSTI debelo zasli u ove ludosti sa decom i njihovom odgovornoscu - dok se detetu skinula svaka odgovornost za ono sto radi u skoli i uopste, a i sa roditelja, a vidimo I SA DRZAVE (mediji, skola - ISPADA NIKO NIJE KRIV KAD SE OVAKO NESTO DESI!), u isto vreme se detetu daju neka sumanuta prava tipa da sa 10 godina trazi operaciju za promenu pola I TO JOS O TROSKU DRZAVE!

Ja bih svakoga ko pomene da je homoseksualizam normalan i da treba opstiti da decom poslao odmah DOZIVOTNO U LUDNICU. Evo dokle nas je dovela takva ideologija.

Naravno da treba i da se zestoko procesljaju mediji, ali kako za sund i reality programe ISTO TAKO ZA SIRENJE COVID HISTERIJE - za to bih ih tek kaznjavao.

A delom si mozda u pravu - cim se priblizimo normalnosti, ne bih je uopste vezivao sa DS-om ili bilo kim drugim, narod se povuce jer racuna sad je OK nema potrebe da se angazujem. Slazem se da je to pogresno i da smo daleeeeeeko od normalnog drustva, ali nije DS-ovo normalno.

Meni je nejveca misterija kako je SNS uopste dosao na vlast - znaci bukvalno smo vratili one monstrume iz 90-tih 2012. Za to najvise krivim Tadica jer je vratio SPS u vlast, A BILI SU PRED IZUMIRANJEM, samo je trebalo izdrzati da padnu ispod cenzusa i nestali bi isto kao SRS i SPO.
I mora da se prizna da je DS takodje doprineo pobedi SNS-a svojom politikom prema KiM, mada su mnogo gori ispali ovi iz SNS-a, plus je DS takodje krao i uzurpirao medije sto je sve doprinelo pobedi SNS-a.

A MORA SE UVEK DODATI i da danas u SNS-u zapravo najvise ima ex-kadrova DS-a i G17+, a ne SRS-a - bez ikakve namere da branim raspali SRS.

Nama prosto trebaju nove politicke snage, i da se stari DB kadrovi, a TO SU SVI ONI CIJA IMENA ZNATE DUZE OD 10 GODINA, sklone sa scene i da se konacno na vlast dovedu ljudi koji imaju BIOGRAFIJE I KARIJERE.

Ja podrzavam i DIREKTNU DEMOKRATIJU, gde bi preskocili i nepotrebne partije i jos nepotrebnije POSLANIKE koji zapravo samo trguju nasim glasovima (= ovlascenje da se bude vlast) za svoju licnu korist. Nego da mi biramo direktno ministre na osnovu programa i biografije, a onda da ih takodje menjamo PO ZELJI a ne jednom u 4 godine ako ne rade kako treba i po PROGRAMU KOJI SU PODNELI KADA SU BIRANI. Onda ne bi bilo izbornih obecanja koja se ne ispunjavaju - odmah letis batice, vec posle 6 meseci ako ne uradis kako si zacrtao a mi podrzali glasovima. Sve je vrlo prosto.

što ne izadju na ulicu?!

Zato što kada su bili protesti protiv francusko nemačkog plana za Kosovo ta evropejska opozicija je podržala plan i nije protestovala. Sada ti nacionalisti neće na njihove proteste, tako im vraćaju.

Zato što kada su bili protesti protiv francusko nemačkog plana za Kosovo ta evropejska opozicija je podržala plan i nije protestovala. Sada ti nacionalisti neće na njihove proteste, tako im vraćaju.
Па зашто се онда и једни и други не учлане колективно у СНС и престану да нас заје*авају?

Back