opet bum na menhetnu

ZORANNS83

Aktivan član
Poruka
1.692
e danas mi je na dva bloka grunulo , svi su mislili da je teroristicki napad, koliko je nastala panika, ljudi su gazili jedni preko drugih.... sada nerade 4,5 i 6-ca , najvaznije linije podzene zeljeznice na menhetnu , opsti kolaps , jako je ovaj grad ranjiv , jako !

Obersturmfuehrer:
pa zato sto su u pitanju mrski amerikanci...

@gazela
da li pod tim "tako im i treba", smatras "tako im i treba, nek ginu zene i deca"?
Nemoj da se pravis mnogo pametan. Vidi se lepo sta pise.
A ti Naslozeni ne smaras kao? Ja mislim da si tezak davez..Nemoj da saljes privatne poruke na javnom, za sve sto imas meni ili bilo kome licno da kazes imas opciju pp. Posto si meni vec rekao sve, nemoj me kontaktirati vise ni na javnom ni na priv. Ne zanima me sta ti mislis o meni. :)

puzzled:
eksplodirao gasovod, smaras gazela nevidjeno ceo ovaj podforum

Ako je explodirao gasovod, cemu cela armija policije na ulicama?
Zasto lichi da primenjuju protokol za teroristichke napade?
Bar tako deluje na TV-u.
Preventive radi?
Poznajuci ih, gotovo bih mogao da tvrdim da nije u pitanju ono sto tvrde da jeste.
Kao sto sam ubedjen da nije bilo istina ono sto su tvrdili za septembar 11th.

lyon69:
Ako je explodirao gasovod, cemu cela armija policije na ulicama?
Zasto lichi da primenjuju protokol za teroristichke napade?
Bar tako deluje na TV-u.
Preventive radi?
Poznajuci ih, gotovo bih mogao da tvrdim da nije u pitanju ono sto tvrde da jeste.
Kao sto sam ubedjen da nije bilo istina ono sto su tvrdili za septembar 11th.
vazi, poznajuci ih to mislis gledajuci filmove i cnn, pozovi ambasadu u bg-u i sve im saopsti

i da je toliko menhetn prenatrpan, da se izazove ospa panika odma, inace ljudi su trcali i po 20 blokova bezuci od eksplozije, poenta je sto je puklo pod zemljom, gde prolaze najvaznije linije, kod grand centrala, i sto su svi mislili da je dignuta podzemna u vazduh, ma nemogu ti ni opisati nasta je to licilo, i kakva je to bezanija nastala.... toliko novca, toliko tehnike, i opet nista organizovano, sve nesto na divlje, opsta panika...

Milan_ns:
sto zali boze, molim te?! Mislis da je nekog tamo govnara boleo za malu Milicu Rakic koja je poginula `99. Jes malo sutra. I treba da izginu skotovi... I kod nas je ginuo "obican narod"...

isto k'o sto je Milica prestavlja opasnost za NATO, tako poredstavljau obicni amerikanci za svet, tako da ne lupaj gluposti....

Ma ko ih *ebe kada su ranjivi i plashljivi nikada nisu vodili rat na svojoj teritoriji uvek zabaduju nos kod nekog navodno zele da "POMOGNU" zao mi je naroda , ali da je njima zao nas i talibana prekinuo bi njihov narod svo ovo ludilo , bush je ****** ali razmislite ne upravlja on sam amerikom , i narod se pita
ne ?

Milan_ns:
sto zali boze, molim te?! Mislis da je nekog tamo govnara boleo za malu Milicu Rakic koja je poginula `99. Jes malo sutra. I treba da izginu skotovi... I kod nas je ginuo "obican narod"...
Zali Boze, zato sto mi ne treba da budem strvine i koljaci - kao sto nas predstavljaju. Kapiras sad? Zali Boze zato sto ce stradati i neki ljudi koji ne podrzavaju Busovu politiku i koji su izlazili na ulice kada su nas bombardovali da izraze protivljenje, jer su i oni znali da ce i rat i bombardovanje unistiti najvise "obican" narod koji radi od 08 - 16 i nada se da ce jednog dana da zaradi dovoljno para da posalje dete na neko dobro skolovanje ili da ode na odmor preko leta... E, zato. I reci mi ko je najvise stradao od bombi, ko je umirao od gladi kad su bile sankcije?

Back