Operi sudove,ocisti mi cipele,plakni kucu pa mi donesi pivo

Ranije je bila insuniacija za devojke tj. zene a danas je popularno da muskarac to radi,eventualno sa kosmopolitanom umesto piva.

Sta se koji krasni desilo da se tol'ko papucara radja? :D

.. stražar nad neprikosnovenom tradicionalnom rodnom ulogom muškarca ...

..zašto se rodna uloga poistovjećuje sa polnom, a ova sa univerzalnim psihičkim osobinama za jedan pol ...

..rodnom osudom muškarca za nepridržavanje tradicionalnih rodnih uloga samo pravimo jaz između realnog stanja obaveza oba pola i umanjujemo snage i potencijal vlastitog naroda ..

muškarac koji uz sve što je malo i po kući uradi nešto...je SAVRŠEN

e bas tako.... taj koji pomogne zeni jos oko kuce je S A V R S E N..;.. mada ovde kod nas u srbiji veoma retko... jer oni su MUSKARCI i zasto bi oni prali sudove ili usisali ili jos gore opegleli sebi kosulju... jujuju boze... pa to je sugavo i to samo zene treba da rade..... -.-

muškarac koji misli da žene treba stalno da daju i da kad ne daju, sve njene vrline zaborave - e takav muškarac je dosta rasprostranjen na našem području i daleko je od savršenog

o
Pa ne ja to ne izjavljujem..samo se nadovezujem na tvrdnje da sam savrsen a opet to vecina ne primecuje jer nije merodavno..isto tako vi izjavljujete nesto sto ne pije vodu
... ti zene tretiras kao ja mladjeg brata - ne dam mu da se opusti inace sam nahebala :cmok2:

Pa kad to pali sta cu:aha:

...ja kad to pokusam da primenim na mami nahebem :sad2: ...tata me iskulira :D

attachment.php

Back