Operacija Trijumf

Slazem se za Aleksandra, a i za Danijela. Iako je meni apsolutno nezanimljiv lik, glasovno previse forsira one trilere (ili kako je verc strucan naziv) i to je to. Nego je nas narod glup pa mu je intrigantno kad neka pevacica kaze "volim seks u bazenu, tako redovno dozivim bar 3 orgazma" ili kad Danijel prica da ce da se ozeni babom. Ali ok, ako je to zanimljivo, neka bude zanimljivo.

Ja se bojim da Mika, i pored velikog talenta, nista nece uraditi.

Za "rokere", ne znam. Djole bi mogao da uradi ensto, a Mozda i Vukasin i Sajtko. Pidza nema sanse sam, tu se slazem.

Ipak, plasim se da ce Adnan biti popularan u svom zanru sa jaaaaakim narodnjackim prizvukom. Igor- ne znam sta da kazem. Hrvati cesto na Evroviziji forsiraju tja tip pevaca, koga izbace sa nekom baladom koju ce da otpeva s amnogo raspevavanja, staromodno, kao da je 1975. I nikad nista ne urade kada posalju takvu pesmu. Igor ce mozda da nastavi da peva po nekim klubovima, zelim mu sav uspeh, ali nece biti zvezda. Mozda gresim.

jel ste gledali juce OT?
kako je danijel smesan vidi on macku i kaze dodji lepa, dodji mac mac
bas si lea kao lepa brena.... ali svidja mi se to sto voli zivotinje i ako mislim da je gay:dash: :dash: :dash:
a kako su se samo smejali kad im je uciteljica plesa rekla kako se samo pozdravljaju sa publikom :lol::lol::lol: to je bilo bas super

Danijel ima fenomanalan glas,ali je kao čovek ljiga najgora...Znam tačno taj tip...Provocira onako pede*ski,a kad neko pukne i krene da mu objasni ''neke stvari'',on počne da plače i da ''zove učiteljicu''...Sve u svemu slime ball:)

Zanimljiv jeste do određene granice...Ali,proradi odma u njemu taj ''bosanski'' fluid...I tu nema...Veći deo vremena se vuče po kući i ispoljava ponašanje koje su ljudi ostavili u pećini...Kažem ,ljudi:mrgreen:

A sta ako publika ponovo bude glasala kao nenormalna za Aleksandra?
Ako pobedi on... z:hm:

Ja cu da glasam za njega. z:lol:
Sto ne znaci da sam nenormalna (ili jesam, kako ko mislio) ali meni se taj momak dopada i sta sad. Ne mislim da ce uraditi nesto epohalno sa karijerom, niti mi lici na Toseta, (mada ga mnogi porede, a to je bezveze, daleko je on od njega) nego mi je jednostavno simpatican i fin i dopada mi se kako se kako peva i tako....i nije mi dosadan, naprotiv.
(I da ne bude zabune, nisam "napaljena klinka")z:lol:z:lol:

Vukasin ili Igor? HM. Vukasin. Definitivno.

a zasto molicu lepo?! Mozda se Aleks bas sad pokaze, ko zna.z:D
Ja navijam za Aleksandra, i to se zna...ali ne bi mi smetalo da pobedi bilo ko osim Danijela.
Nervira me za medalju.

Zato što je sav smotan. Bezličan i nije za to.

Ja navijam za Vukašina i Danijela ali neka pobedi bilo ko osim Aleksandra. Može čak i Adnan.
Moj tata juče prvi put gledao dnevni pregled (Gale ponekad) i njegov prvi utisak o Aleksoru bio je da je sav tunjav...... z:mrgreen:

Uzorak je mali(oko 4 000). Za Sajka i Vukašina je bilo čak 16 000.

Ko ce dalje proci?
Vukašin Brajić
2217 55.2%

Igor Cukrov
1800 44.8%

Broj glasača : 4017
Prvo glasanje : уторак, 23 децембар 2008 12:38
Poslednje glasanje : петак, 26 децембар 2008 19:26

Back