Zvezdica
Iskusan
- Poruka
- 6.474
Slazem se za Aleksandra, a i za Danijela. Iako je meni apsolutno nezanimljiv lik, glasovno previse forsira one trilere (ili kako je verc strucan naziv) i to je to. Nego je nas narod glup pa mu je intrigantno kad neka pevacica kaze "volim seks u bazenu, tako redovno dozivim bar 3 orgazma" ili kad Danijel prica da ce da se ozeni babom. Ali ok, ako je to zanimljivo, neka bude zanimljivo.
Ja se bojim da Mika, i pored velikog talenta, nista nece uraditi.
Za "rokere", ne znam. Djole bi mogao da uradi ensto, a Mozda i Vukasin i Sajtko. Pidza nema sanse sam, tu se slazem.
Ipak, plasim se da ce Adnan biti popularan u svom zanru sa jaaaaakim narodnjackim prizvukom. Igor- ne znam sta da kazem. Hrvati cesto na Evroviziji forsiraju tja tip pevaca, koga izbace sa nekom baladom koju ce da otpeva s amnogo raspevavanja, staromodno, kao da je 1975. I nikad nista ne urade kada posalju takvu pesmu. Igor ce mozda da nastavi da peva po nekim klubovima, zelim mu sav uspeh, ali nece biti zvezda. Mozda gresim.
Ja se bojim da Mika, i pored velikog talenta, nista nece uraditi.
Za "rokere", ne znam. Djole bi mogao da uradi ensto, a Mozda i Vukasin i Sajtko. Pidza nema sanse sam, tu se slazem.
Ipak, plasim se da ce Adnan biti popularan u svom zanru sa jaaaaakim narodnjackim prizvukom. Igor- ne znam sta da kazem. Hrvati cesto na Evroviziji forsiraju tja tip pevaca, koga izbace sa nekom baladom koju ce da otpeva s amnogo raspevavanja, staromodno, kao da je 1975. I nikad nista ne urade kada posalju takvu pesmu. Igor ce mozda da nastavi da peva po nekim klubovima, zelim mu sav uspeh, ali nece biti zvezda. Mozda gresim.

Mada su i ona pitanja...Ko da ih je Maca pravio