Masin fan
Poznat
- Poruka
- 7.259
daj stvarno ziri nije normalan pa gde stvise tri devojke,mislim uzas............bitno da je danijel prosao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
***, Vukašin je stvarno bio loš![]()

daj stvarno ziri nije normalan pa gde stvise tri devojke,mislim uzas............bitno da je danijel prosao...
bio bi to pravi duel...
Vukasin jeste bas bzw zvucao veceras, totalno me zbunio . 
uh, kako bi bilo kul kada bi nominovali Danijela i Vukašinabio bi to pravi duel...
OMG, Ana je ocajno izvela Womanizer... plus lose ozvucenje... nastup ravan nuli... ipak je samo jedna Brit
Edit: Kostim joj je bio ocajan... ona haljina i sesir... uzas :/

Pesma je za pevanje izuzetno laka, sa te strane Ana je bila super.A pesma je inace super pogodna za pevanje..![]()
Nije bila sjajna,ali kako je moglo da bude.. Kad joj daju takvu pesmu.. Kompjuter,kompjuter,kompjuter.. Sta je tu ona vokalno mogla da pokaze? Nista.![]()
O5 se vracam na pevanje i kazem da je super, samo sto je ozvucenje bilo lose i bila je tiha kod dubljih tonova. Ipak ovo nije pesma za nju, mada mislim da je mogla mnogo bolje da odradi nastup.
Mene strasno nervira Alexandar... Nek ispadne vec jednom... Da mi je znati kojim osobama je on favorit... Kad god se bude pricalo o njemu on ce biti samo TOSETOVA KOPIJA i nista vise. I mnogo je glupo sto se sve gleda iz koje je ko drzave, kako ziri tako i voditeljka Nikolina... A Adnan ima tako nesto narodnjacko u sebi da je to zlo..... Super su Nina i Sonja.....