Operacija Trijumf

Oooooo daaaaa. Ima sta da pokaze samo tako. Ovi ljudi su tu jer nesto znaju da rade i poseduju odredjeni talenat, a oni seljaci sto obicno naseljavaju kucu nemaju NISTA!

tuzno je sto su se veci talenti prijavili za zvezde granda. moguce je i da je komisija operacije trijumf namerno izabrala osrednje talente kako bi imala sta da ih nauci na tim casovima pevanja..

Ne znam kako se zove onaj debeli koj vodi tu celu maskaradu (i ne zelim da znam), ali mislim da je on najveca seljacina koju sam ikad videla.Ponasa se uzasno.Taj covek ne moze da kontrolise svoj primitivizam, pa ga prosipa po svima nama.

Meni se emisija svidja- pogotovo zato shto ovi ljudi chesto i neshto pametno progovore, imaju interesantne zadatke, a ne sede po ceo dan u sobi bez obaveza, svadjaju se oko muzike- shto i nije bash lepo za ushi, ali se ne svadjaju oko politike i govore kulturnije i imaju bogatiji rechnik od onih iz VB. Ali, najvishe gledam tu emisiju zbog Djoleta (Djordje Gogov)- dechko je iz Dimitrovgrada i fantastichno peva!!! Znam ga lichno-kao osoba je skroz ok, mada je malo cutljiv u emisiji, shto mu nije osobina privatno, a i chula sam ga uzivo kako peva- stvarno je sooooper!!!!

hej
odgledala sam onaj mali iz Splita kada je pevao sa Lanetom
heheheh
mislim da su malom utisali malo mikrofon,jer da nisu to uradili
mali bi poklopio svojim glasom ovog umisljenog jarca
:)
mora da ce ga jovana uskoro ostaviti:)

Oooooo daaaaa. Ima sta da pokaze samo tako. Ovi ljudi su tu jer nesto znaju da rade i poseduju odredjeni talenat, a oni seljaci sto obicno naseljavaju kucu nemaju NISTA!

Operacija Trijumf = Veliki Brat i pechat na to !!!! Koji bre talenat...ovi su talentovani za muziku, koliko moja baba za programiranje. Niko se za ovo nije prijavio jer stavrno voli muziku i zna neshto, vec samo da se eksponira...sve su to najobichniji seljaci...

:thumbdown::thumbdown:Ne stoji svakome Lane kao onom vasem derpeu:lol::lol:.....

onom nasem derpeu? mislim da je taj nas derpe muskarcina u odnosu na tvog idola. pa cisto povuci paralelu tu. koga slusas, a koga nazivas derpeom. a mogao bi malo dublje da izanalaliziras pesme tvog idola, pa ces videti da tu nema mesta rasizmu, nacionalizmu i slicno koje toliko forsiras na ovom forumu. pa cisto osim balavljenja po MJ slikama, zeleni balavi decace, pokusaj nesto i da naucis, pa onda neces morati da otvaras novi nick name. bas mi te zao. mukice.

onom nasem derpeu? mislim da je taj nas derpe muskarcina u odnosu na tvog idola. pa cisto povuci paralelu tu. koga slusas, a koga nazivas derpeom. a mogao bi malo dublje da izanalaliziras pesme tvog idola, pa ces videti da tu nema mesta rasizmu, nacionalizmu i slicno koje toliko forsiras na ovom forumu. pa cisto osim balavljenja po MJ slikama, zeleni balavi decace, pokusaj nesto i da naucis, pa onda neces morati da otvaras novi nick name. bas mi te zao. mukice.
A da,fan Michael Jacksona je rasista:roll:,nacionalista:roll:,sto jos rece:roll::lol::?:
E pa draga moja Marina,ako sam ja nacionalista(jer se izjasnjavam kao Crnogorac sto i jesam),rasista(jer sam odgovorio da u SRB ima veci procenat Roma na provokaciju tvojeg kolege koji je rekao da je moja nacija 'izrod srpskog naroda':lol:)onda OK;)-tvoj licni dozivljaj;)....
Ali ja ne mogu 'mirovati' kada se nesto o mojoj otadzini olajava ili psuje,jer tada vracam gorom mjerom:cool:.......:whistling:....
Na ostale tvoje provokacije necu odgovarati,posto si zensko:lol:(a ko zna koje si uopste vrste:lol:);).......
p.s da na ovom forumu nema MJ fanova,nikada mi ni nebi palo na na pamet da se ovdje registrujem:whistling:.......

A da,fan Michael Jacksona je rasista:roll:,nacionalista:roll:,sto jos rece:roll::lol::?:
E pa draga moja Marina,ako sam ja nacionalista(jer se izjasnjavam kao Crnogorac sto i jesam),rasista(jer sam odgovorio da u SRB ima veci procenat Roma na provokaciju tvojeg kolege koji je rekao da je moja nacija 'izrod srpskog naroda':lol:)onda OK;)-tvoj licni dozivljaj;)....
Ali ja ne mogu 'mirovati' kada se nesto o mojoj otadzini olajava ili psuje,jer tada vracam gorom mjerom:cool:.......:whistling:....
Na ostale tvoje provokacije necu odgovarati,posto si zensko:lol:(a ko zna koje si uopste vrste:lol:);).......
p.s da na ovom forumu nema MJ fanova,nikada mi ni nebi palo na na pamet da se ovdje registrujem:whistling:.......

decko rece da mu se ne svidja nastup nine i to ti tumacis kao psovanje po tvojoj drzavi?
pa nikom se nije dopao! :hahaha:

lupas gluposti, lazes.
90% MJ fanova se razbezalo zbog tebe.
ostalih 10% te organski ne podnosi.
baz zato sto lupetas i gusis temu glupostima.
bas zato sto vredjas druge forumase.
evo ovaj tvoj post na primer, to je sajam ciste gluposti i moram priznati da si nadmasio sam sebe.

Back