Fency_Killer
Domaćin
- Poruka
- 4.596
jap. inače emisija smara. gotovo da nema razlike u odnosu na VB.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jap. inače emisija smara. gotovo da nema razlike u odnosu na VB.
Oooooo daaaaa. Ima sta da pokaze samo tako. Ovi ljudi su tu jer nesto znaju da rade i poseduju odredjeni talenat, a oni seljaci sto obicno naseljavaju kucu nemaju NISTA!
Taj maca je najveća seljačina koju je televizija ikada videla.
dje ti je to ZG:???:Ko kaže da su veći talenti u ZG ?!
@Nordic
Haha...Nasao si se ti da mu nesto kazes(mada je za tebe davno svijet izmislio),nije da ga gotivim,ali da se njemu zamjeri cistac spamova(tj. smecar)..LOL

dje ti je to ZG:???:![]()

tkacio:da ona nema veze ne bi bila u rijalitiju....
licno je poznajem i cura je vise nego talentovana,a to sto se ona tebi ne svidja onda od*ebi....
pa ne treba pricati da djevojka nema vezepa njoj/nemu se ne svidja....
![]()
Oooooo daaaaa. Ima sta da pokaze samo tako. Ovi ljudi su tu jer nesto znaju da rade i poseduju odredjeni talenat, a oni seljaci sto obicno naseljavaju kucu nemaju NISTA!
Ne stoji svakome Lane kao onom vasem derpeu
.....
A da,fan Michael Jacksona je rasistaonom nasem derpeu? mislim da je taj nas derpe muskarcina u odnosu na tvog idola. pa cisto povuci paralelu tu. koga slusas, a koga nazivas derpeom. a mogao bi malo dublje da izanalaliziras pesme tvog idola, pa ces videti da tu nema mesta rasizmu, nacionalizmu i slicno koje toliko forsiras na ovom forumu. pa cisto osim balavljenja po MJ slikama, zeleni balavi decace, pokusaj nesto i da naucis, pa onda neces morati da otvaras novi nick name. bas mi te zao. mukice.

)onda OK
.......
....
(a ko zna koje si uopste vrste
)
.......A da,fan Michael Jacksona je rasista,nacionalista
,sto jos rece
E pa draga moja Marina,ako sam ja nacionalista(jer se izjasnjavam kao Crnogorac sto i jesam),rasista(jer sam odgovorio da u SRB ima veci procenat Roma na provokaciju tvojeg kolege koji je rekao da je moja nacija 'izrod srpskog naroda')onda OK
-tvoj licni dozivljaj
....
Ali ja ne mogu 'mirovati' kada se nesto o mojoj otadzini olajava ili psuje,jer tada vracam gorom mjerom.......
....
Na ostale tvoje provokacije necu odgovarati,posto si zensko(a ko zna koje si uopste vrste
)
.......
p.s da na ovom forumu nema MJ fanova,nikada mi ni nebi palo na na pamet da se ovdje registrujem.......

Majkl Dzekson nije derpe on je zena ...