Operacija Trijumf

err...a da ti malo poslušaš taj album umesto da osuđuješ grupu na osnovu običnog naziva...
Let 3 je odličan bend.

nemam druga posla da preslusavam album, dovoljno mi je bilo ono od sinoc. nekom je "bombardovanje srbije i cacka", kao i "Rado srbin ide u vojnike (*****)" sasvim obican naziv, a nekom je degutantan, vulgaran, provokatorski..svako ima pravo na svoje misljenje, ali cisto sumnjam da bi na primer, srpski bend sa albumumom "bombardovanje hrvatske i splita" nastupao u njihovoj prestnici, koliko god naivan, saljiv bio...

ali postoje ljudi koji preslušavaju albume. svi su imali takvo mišljenje kao i ti dok nisu preslušali album, sada im je svaki nastup u Srbiji pun. ako si gledala ono sinoć, ne shvatam kako nisi zaključila da je bend čista sprdnja...

ali postoje ljudi koji preslušavaju albume. svi su imali takvo mišljenje kao i ti dok nisu preslušali album, sada im je svaki nastup u Srbiji pun. ako si gledala ono sinoć, ne shvatam kako nisi zaključila da je bend čista sprdnja...

evo, upravo sam procitala kompozicije i dalje stojim iza svojih reci, a ja opet ne kapiram ljude koji preslusavaju albume ne vide u toj sprdnji i provokaciju? :whistling:

Jeste da mi je drugarica i da je ovo off-topic al ajd..
po meni..sta je kog qrtza trazila da se penje po zidinama tvrdjave!malo joj tolika tvrdjava da se slika pa je nasla da se penje na obrusene zidove...:roll:
Nadam se da ce joj biti dobro!

nadam se da će STVARNO pobediti najbolji:idea: i da neće biti nameštanja glasova po nacionalnom ključu:eek::roll:...toplo se nadam objektivnosti rada žirija....:idea::idea::idea:

jer vrlo su nam dobro poznate neke JUgoovizije:!::arrow: kad su bila nameštanja poput one kad je ona "Brazil-Kolumbija-Španija"-pevaljka pobedila:dash:...pa sve do ove nedavne kad je No Name pobedio a Ludi letnji ples (po meni sto puta bolja pesma) ostala bez plasmana
:idea:

nadam se da politika neće opet umešati prste:evil:

inaće pozdravljam ovakve emisije koje nas mogu zbližiti pesmom i zabavom:ok:

Poslednja izmena:
Ja to necu gledati jer me organski, do granice ludila nervira ona Ana Mihajlovski.
Kako se nije nasao neko pametan da je nasamara pre pocetka prenosa, da je malo smiri.
Sta glumi tu neko ludilo i histerise. Toliko je kravasta i kobilasta da je to za ne poverovati. Mogla je bar jednom (kad su je vec uludili u onu vecernju haljinu) da odglumi eleganciju i kulturnost, a ne da vecito bude dziberka, i kaubojka. Ne shvatam zasto je toliko forsiraju kad je ocajna voditeljka. Mozda je i bila zanimljiva u Jednostavnom zivotu dok se po svinjcima i kokosinjcima kreveljila i sizofrenisala ali sinoc nije bila zanimljiva, bila je ko pala sa Marsa.

nadam se da će STVARNO pobediti najbolji:idea: i da neće biti nameštanja glasova po nacionalnom ključu:eek::roll:...toplo se nadam objektivnosti rada žirija....:idea::idea::idea:

jer vrlo su nam dobro poznate neke JUgoovizije:!::arrow: kad su bila nameštanja poput one kad je ona "Brazil-Kolumbija-Španija"-pevaljka pobedila:dash:...pa sve do ove nedavne kad je No Name pobedio a Ludi letnji ples (po meni sto puta bolja pesma) ostala bez plasmana
:idea:

nadam se da politika neće opet umešati prste:evil:

inaće pozdravljam ovakve emisije koje nas mogu zbližiti pesmom i zabavom:ok:

U nedostatku nečeg boljeg što možemo videti,nije loša zamisao da se ovako nešto organizuje za mlade talente iz bivše juge...onaj skandal sa crnogorcima nadam se neće se ponoviti i ovde.

Ja to necu gledati jer me organski, do granice ludila nervira ona Ana Mihajlovski.
Kako se nije nasao neko pametan da je nasamara pre pocetka prenosa, da je malo smiri.
Sta glumi tu neko ludilo i histerise. Toliko je kravasta i kobilasta da je to za ne poverovati. Mogla je bar jednom (kad su je vec uludili u onu vecernju haljinu) da odglumi eleganciju i kulturnost, a ne da vecito bude dziberka, i kaubojka. Ne shvatam zasto je toliko forsiraju kad je ocajna voditeljka. Mozda je i bila zanimljiva u Jednostavnom zivotu dok se po svinjcima i kokosinjcima kreveljila i sizofrenisala ali sinoc nije bila zanimljiva, bila je ko pala sa Marsa.

Ana mora,ali MORA da vodi sve emisije gde je prste umešao Emotion...gazda je njen suprug i sad svidelo se to nekom ili ne...i mene iskreno već iritira njena pojava ali .ebiga.

Ok nemam nista protiv emisije ali koji ce qurac u emisiji i Crnogorci,Hrvati,Bosanci i co?? Imaju li svoje zemlje?? Imaju,mars iz nasih emisija i sa politickih funkcija,malo pre citam kaze neki lik sto nema Crnogoraca u ziriju?? Ma koji ste vi qurac vise u nasoj zemlji,imate svoju pa tamo napravite vasu emisiju zbog ovakvih sranja i necu gledati ovo sranje i jos su zvali Let 3!! Sta reci osim svaka cast jebeni imbecili,nadam se da ce zavrsiti kao prethodnici iz Velikog Brata!! :twisted:

Ok nemam nista protiv emisije ali koji ce qurac u emisiji i Crnogorci,Hrvati,Bosanci i co?? Imaju li svoje zemlje?? Imaju,mars iz nasih emisija i sa politickih funkcija,malo pre citam kaze neki lik sto nema Crnogoraca u ziriju?? Ma koji ste vi qurac vise u nasoj zemlji,imate svoju pa tamo napravite vasu emisiju zbog ovakvih sranja i necu gledati ovo sranje i jos su zvali Let 3!! Sta reci osim svaka cast jebeni imbecili,nadam se da ce zavrsiti kao prethodnici iz Velikog Brata!! :twisted:
:roll:
ima li ovde doktora na ovom pdf-u!?:cool:

:thumbdown: e ovo ti je dno.

pa tebi nije jasno da su ih pozvali da bi zaradili vise para?

Koji si ti bolesnik ******.....

Back