Zvoncica_kg
Zainteresovan član
- Poruka
- 186
imam 35 godina i asepticnu nekrozu levog kuka.deca su mi mala,imam puno obaveza i kuci i na poslu a bolovi su neprekidni i sve vise nepodnosljivi.lekari mi savetuju da sacekam jos malo za operaciju jer sam mlada za bezcementnu protezu.prosto ne mogu da poverujem da bolovi prestaju posle operacije pa se dvoumim da li da insistiram da me operisu.da li neko ima iskustva sa ortopedijom u kragujevcu i njihovim hirurzima.
Moj brat je 77 godiste i pre 3 godine je u roku od 6 meseci operisao oba kuka.Stavljeni su mu keramički kojima je vek trajanja oko 25 god.Od svoje 20-te godine je imao probleme sa kičmom i kukovima i trpeo nepodnošljive bolove.Svašta mu je nekad padalo na pamet.I ja sam dosta patila zbog njega.Svašta je probao da pije,nosio magnete,radio vežbe redovno ali ništa nije pomoglo,hrskavica je nestajala.Odlučio je da je ipak operacija najbolje rešenje,iako to nije hteo da prihvati kada mu je predloženo prvi put.Operisan je sa epiduralnom anestezijom, na Banjici.Posle mesec dana vratio se normalnom životu,bol je prestao i jedva je čekao da ode da operiše i drugi.Ja se baš raspisala a htedoh samo da ti kažem da ne čekaš više ni trenutka.Bol te i psihički uništava pa si verovatno nervozna,neraspoložena a takva sigurno ne trebaš tvojoj dečici.Videćeš i sama posle operacije.Mi smo svi u kući nekako živnuli jer je moj brat postao onaj stari,raspoložen,nasmejan,srećan,počeo je da izlazi itd,itd... Samo napred,pozdravljam te