Opera i problemi

kwisko

Početnik
Poruka
45
Pozdrav svima. Zanima me je li imao neko problema sa operom pod XP-om. Instaliram je i startujem bez problema, a kada otvorim novu stranicu, blokira mi se rac na 4-5 sec, pa se sve vrati na normalu. Isto se desava i kada imam vise otvorenih prozora pa kada pokusam da predjem sa jednog na drugi moram isto da cekam. To me izludjuje jer hocu da otkacim ovaj IE. Je li imao neko slicnih problema sa operom?
Imam verziju 7.21. Ranije je sve bilo bez problema, ali sada je katastrofa

Hvala unapred

Puno pozdava :D

Jedini problem koji mi se desava sa operom(na 98se,na win2000,XP home i prof)je pucanje iste ali samo kada se otvara bas mnogo stranica,a pogotovu ako je na nekima od njih velika slika ...Ali to resavam NortonCrashGuardom....

Изгледа да су поправљали нешто што је добро радило, верзија 7.20 ради лоше на XP (спор истовремени download више датотека, проблеми са истовременим учитавањем више страница, проблеми са e-mail-om ...), нешто мало боље у 98,
док верзија 6.0 ради без проблема на и XP (Не знам како ради верзија 7.23 још увек нисам пробао).

kvazimodo:
Изгледа да су поправљали нешто што је добро радило, верзија 7.20 ради лоше на XP (спор истовремени download више датотека, проблеми са истовременим учитавањем више страница, проблеми са e-mail-om ...), нешто мало боље у 98,
док верзија 6.0 ради без проблема на и XP (Не знам како ради верзија 7.23 још увек нисам пробао).

7.23 radi isto kao i bilo koja od od 6 pa na dalje. Barem kod mene je tako. Cak i 6-ica zeza, mada kao sto neko rece mozda je to do OS-a. Videcu ako mogu da nadjem neku drugu kopiju WinXP-a, pa cu probati sa njom. Inace verzija 4 kod mene radi bez problema, ali nije isto sto i 7-ica. Imam jos par verzija 5-ice pa cu probati sa njima pa cu videti sta ce biti.

Hvala svima i pozdrav. Javljam sta je ispalo, al tek za nedelju dana (necu biti kuci)

Napokon sam instalirao verxiju 5.0 i ona radi kako treba. Kako cu uskoro verovatno da formatiram disk, potrazicu i neku drugu kopiju xp-a, pa ce mozda sedmica i da proradi kako treba

Pozdrav svima :D

Back