Open mind

Memnom

Elita
Poruka
15.565
Prosto mi nije jasno pa aj da pitam..ko pita ne skita...

Odes recimo na razgovor za posao i na prvo tvoje pitanje kako i zasto, oni ti kazu -open mind girl..
Odes na prvi sastanak sa deckom i na prvo tvoje negodovanje u bilo kom smislu, on ti kaze -open your mind baby..

Sta to znaci?
Sta po vama podrazumeva recenica -budi otvorenog uma?
Kurci se da zna engleski :mrgreen:

BLANKED

Elita
Poruka
20.452
Zavisi kakav je kontekst, danas je "otvoren um" veoma generalizovan izraz i ima višestruko značenje.. Ako vodim komunikaciju na engleskom jeziku pitao bih ga da mi detaljnije obrazloži na šta konkretno potencira pošto i sam potenciram pogled na svet "van kutije".

Ako je pak komunikacija na srpskom i lik ili riba počne da se frlja anglo izrazima poput oupen majnd, baj d Vej i sl. fiksirao bih verovatno pogled u nju/njega i razmišljao šta večeras treba da uzmem u Maxiju.

Poruka
54.166
Open mind je zakljucak svestrana osoba,a open your mind je da treba otvoriti zatvoren um
Krljam se sa par kolega na vajber grupi od firme...
Oni bi sve da pročitaju pa ako može iza ledja da srede...
Jedino se oglase kad se par nas sprda tobože grupa služi za pure informejšn...
A sve što rade iza ledja ne pominju ni uživo kamoli po vajber grupi.

Corvus

Domaćin
Poruka
3.664
Glista je blizu.
Otvorenost uma je postala fraza koji mnogi koriste, ali je koriste da bi njima bila od koristi.
Otvoren um je spreman da sasluša nove ideje, koje se kose sa ustaljenom ili sopstvenim bez osude i da uđe u raspravu.
Otvoren um je spreman da analizira dobro utvrđene norme i pravila, da bi došao do sopstvenog zaključka.
On ume da prihvati tuđe mišljenje kao i razlilitosti.

marlon\p{Zs}

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.947

Odes recimo na razgovor za posao i na prvo tvoje pitanje kako i zasto, oni ti kazu -open mind girl..
Odes na prvi sastanak sa deckom i na prvo tvoje negodovanje u bilo kom smislu, on ti kaze -open your mind baby..

Sta to znaci?
to znaci

ne preispituj
nego davaj pikicu

:lol:

bmaxa

Buduća legenda
Poruka
41.971

Sta to znaci?
Otvori um za drugacije ideje, verovatno su na to mislili. E sad nikad se nisam sreo sa time
na poslu ili sa devojkom :p
Aj sa deckom, to zavisi od konteksta... no ako tebe neko pritiska, a ti ne prihvatas,
nije otvorenost uma, jer prihvatiti nesto od nekoga, je stvar izbora, ne otvorenosti...