Van_Helsing
Buduća legenda
- Poruka
- 26.122
Вау. Шта ћемо за срце?ništa manje od zlata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вау. Шта ћемо за срце?ništa manje od zlata
to mi ne trebaВау. Шта ћемо за срце?
Па како ћеш волети без срца!?to mi ne treba
pa nikako, očiglednoПа како ћеш волети без срца!?
Можда си и у праву...pa nikako, očigledno
Nema pluseva, forumaš je minusA el bi bio minus da je neki idiot, a plus ako je cenjen i poznat forumaš?![]()
Pa pitanje je...a jel opasna veza između forumašice u najboljim godinama i forumaša sa najboljim forumskim stažom?
pitam za sve radoznale ljude koje to interesuje
hvala, cmok svima
Ti čedna, ja čedanPa jbg što se forumaša tiče ja sam iskoristila maksimalan dozvoljeni broj, tako da sam za sve muške spisatelje sad čedna.![]()
e nasmeja me hahahahahahahžene ne prde
Jes opasna vala,najbolji on najbolja ti...Al mozda bidneš imala neke privilegije ako je u pemziji Forumaškoj.....a jel opasna veza između forumašice u najboljim godinama i forumaša sa najboljim forumskim stažom?
pitam za sve radoznale ljude koje to interesuje
hvala, cmok svima
Nema tu veze ljudi,to su samo kraš šemice.....Jeste.
Svaka veza sa foumašicom i forumašem je opasna.
Treba preispitati sebe, prvenstveno, kada se takav poriv javi.
Svako govori iz ličnog iskustva?Nema tu veze ljudi,to su samo kraš šemice.....

Ja to ne znam,jer nisam imala ništa od toga na forumu....Samo nagađanja sta se uglavnom desi....Svako govori iz ličnog iskustva?
Ja se sećam da su neke veze odvde završile i brakovima.
Ne verujem da bi se ti ljudi složili sa tobom...
Sad se povlačiš, a malo pre si rekla da nema veza. Kad ne znaš onda i ne tvrdišJa to ne znam,jer nisam imala ništa od toga na forumu....Samo nagađanja sta se uglavnom desi....
Skim se svadjas????i čemu toSad se povlačiš, a malo pre si rekla da nema veza. Kad ne znaš onda i ne tvrdiš
Ma ne, kakva svađa. Samo racionalno. Ne tvrdiš kad ne znaš prostoSkim se svadjas????i čemu to![]()

Cat fight cat fight![]()

Otvoren za predloge, jedino su mi manevarske sposobnosti skraćene jer žene eventualno po dupetu udarimoš i ti u fajt? lako to može da se napravi.![]()