Opasan zlikovac nije više na slobodi!

The Gunslinger

Primećen član
Banovan
Poruka
729
Mislim, ne znam sta radi ta policija zar je moguce da ne mogu da rese drustvo ovakve napasti. Dok oni jure za tamo nekim ubicama, silovateljima i dilerima droge ovakvi monstrumi i dalje mirno setaju ulicama?! Zasto nije makar proglasen policijski cas dok se ovaj manijak ne privrede pravdi?!?

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=07&dd=27&nav_id=310348

Glavni napadač još uvek na slobodi
27. jul 2008. | 00:11 | Izvor: B92
Beograd -- Dvojici napadača koji su napali snimatelja B92, određen je pritvor od mesec dana. Glavni napadač nije uhapšen.

Napadač sa snimka još uvek na slobodi (FoNet/B92)

B92 saznaje da napadač, koji se na snimku vidi kako šutira snimatelja boška Brankovića na protestu Srpske radikalne stranke i nacionalističkih organizacija, ni posle više od 48 sati, nije uhapšen.

opet se ponavlja prica o herojima i junacima, koji se , cim ih neko pojuri sakriju kod babe.
i ovaj junak sad misli da ce po uzoru na rasu , moci da se krije tako sto ce da pusti bradu i kosu:mrgreen:. video sam na snimku da je opasan kao struja kad treba da se isutira neko slabiji , a da pritom imas i desetak ortaka spremnih da gaze istog. e, sada, kada je maca zakucala na vratanca, decko se krije ko ribica. nije junacki, nije ni srpski, ali ne verujem da ce u sorcu onakve boje moci dugo da se krije, previse je upadljiv;)

Opasan nego sta, vidis kako se B92 ne skida sa njega. I danas je prva vest. Eeeej nije to mala stvar.
131875875488b9e6ba9629894353861_middle.jpg

Opasan nego sta, vidis kako se B92 ne skida sa njega. I danas je prva vest. Eeeej nije to mala stvar.
131875875488b9e6ba9629894353861_middle.jpg

Pa ybt, postade 'junak' popularan. Mogao bi i album da snimi ili reklamu za kikiriku :D

Steta, sto nema medj' nogama, nego ode kod mame i tate, medju ovce, negde na planini, valjda tamo nece da ga traze. I dalje mi se svidjaju njegove naocare sa buvljaka :D

Pa sta moraju sve da snimaju, pogotovu kad se zna da su iz B92, sta se muvaju svuda?!
More, dobro je da nisu jos gore prosli...!

:roll::roll:

Hiljadu puta ponovljeno, taj novinar nije imao nikakva obelezja B92.
I aj jos jednom da ponovimo - taj novinar nije imao nikakva obelezja B92.
I opet - taj novinar nije imao nikakva obelezja B92.

I jos jednom za svaki slucaj - taj novinar nije imao nikakva obelezja B92.

:roll::roll:

Hiljadu puta ponovljeno, taj novinar nije imao nikakva obelezja B92.
I aj jos jednom da ponovimo - taj novinar nije imao nikakva obelezja B92.

I jos jednom za svaki slucaj - taj novinar nije imao nikakva obelezja B92.

Samo da ti kažem, on nije imao nikakva obeležja B92, ali...

On snima -> stvara dokaze -> kriminalcima smeta -> nije patriJota -> izdajnik -> ubiti! Jednostavna logika, zar ne?

Back