opakost

da li ste opaki i kako vam to uspeva?
ako ste bivsi opaki kako planirate ostatak zivota? kako zamisljate da se sklonite od ostalih
ako vam je pojam opakosti stran kako vam izgleda zhivot
mozete da pisete i o nekom opakom kao posmatrac posto ce oni verovatno cutati

mozda niste opak nego ste nekakva faca... e sad te podele... onako niste opaki al niste ni loshi
Eto nisam opaka, ali faca jesam. To je full :)
Imala sam u jednom periodu života mogućnost da mutiram u opako biće, ali odlučila sam se da ću ipak ostati faca :)
I drago mi je zbog toga.
Znam i vama je drago zbog mene :lol:

i onda debili koji inače dominiraju to ne shvate kao to što ti kažeš, nego kao slabost pa napadaju još više

da, dok te ne srushe

mada moja pozicija je sad pozicija jadnog, jadni moze da postane muchitelj, ali sad kao ne vidim sebe tako

- - - - - - - - - -

Eto nisam opaka, ali faca jesam. To je full :)
Imala sam u jednom periodu života mogućnost da mutiram u opako biće, ali odlučila sam se da ću ipak ostati faca :)

kako si mogla da mutiras?
ja sam jednom mogla da ostanem vise faca pa sam mutirala u opako bice, mada ne u ovom smislu, nego neko opako bezveze bice

- - - - - - - - - -

oplela sam koleginicu PP da li sam zla??? mozhda
a opaka mozhda
znaci ovo ono
ne diramo a nesto smo kao napisali
sto se opirem nekom takvom sistemu kad vec ne umem da napravim svoj s druge strane???
ok ne kilavimo previse oko toga
aha pa zato sto mi je cilj da napravim svoj koji nije bas odrziv

hirka@ Znaš kako...Desilo se nešto. Stajala sam na raskrsnici. Nagonski bih postala opaka, onda sam se nakon razmišljanja okrenula ka drugoj stazi, kažem sebi : to je trip, a moj pravi nagon je da ja ostanem -ja. Kroz sve priče. Nekada malo izmenjena, ali suština da mi ne beži.

e to je ok, ja jednom nisam ostala ja
: (
sad sam drugi ja
dobro moze to da se gleda i drugacije ali
ili mozda dvaput nisam bash ostala ja
a i to nije ljis prica... dobro, nece niko pisati o opakima verovatno... al mozda se neko zaleksikonishe
koje je zanimanje za one koji su nista?
opaki i dalje vrshlja :I

hirka@ Znaš kako...Desilo se nešto. Stajala sam na raskrsnici. Nagonski bih postala opaka, onda sam se nakon razmišljanja okrenula ka drugoj stazi, kažem sebi : to je trip, a moj pravi nagon je da ja ostanem -ja. Kroz sve priče. Nekada malo izmenjena, ali suština da mi ne beži.

ej, znaš šta Egona...ja mislim da neko pre ili kasnije dođe na tu raskrsnicu
..
nekad bi čovek voleo da postane opak...i da pokaže svetu i drugima kako to izgleda...ali ne ode u tu krajnost...ali ne bude više ni dobar...msm...ne više toliko dobar za druge...postane dobar za sebe...
..
postane ono što bi i trebao da bude

...hiro carice pojasni u kom smislu "opak"(ta se reč slabo i koristi)...

- - - - - - - - - -

ej, znaš šta Egona...ja mislim da neko pre ili kasnije dođe na tu raskrsnicu
..
nekad bi čovek voleo da postane opak...i da pokaže svetu i drugima kako to izgleda...ali ne ode u tu krajnost...ali ne bude više ni dobar...msm...ne više toliko dobar za druge...postane dobar za sebe...
..
postane ono što bi i trebao da bude
...da bi druge volela(na pravi način) moraš prvo sebe voleti....

ne znam, onako kako vi dozivljavate? kad se napise OPAK
sta pomislis
uu kako je onaj opak

pa u fazonu je neke rok-zvezde, samotnjak i puca u ono sto mu se ne svidja. ima zanimanje, profesionalac je i ok to radi, ne zavisi toliko od svetske krize
ali ne ide nekim moralnim principom u to sto mu se ne svidja, vise onako osecajem. ako je nesto staro pucace ako ne odgovara. nece da poshtuje samo jer je staro
mada posto je ljis, taj opaki je neki seksualan pa kad oseti kod drugih to manje ozhezhe??
mozda je shef neke grupe pa je interesantan kao neki strah i trepet, nije prijateljski shef nego onako "ledi mi se krv u zhilama pomalo", on te pogleda i ako ne uradis znas da si nadrljao, nemas svoj zivot prakticno
nemam pojma sta je opak
ali nekako nije ti svejedno
mozda sam neki opak, ali nisam na taj nacin, mozda sam pokusala da ih imitiram ali nisam zaista, nemam tu prirodnu crtu, pa sam nekako izmedju sto je :eek:
niej trebalo pokopala sam se drastichno drasticno... umrla bih rado al ne od opakih
ne znam postoje valjda i face... opaki su ok s facama
: ))

Poslednja izmena:
...ovo što hira pominje je najverovatnije stanje kada odlučiš(iz ma kog razloga)da komuniciraš sa ljudima bez prisustva emocija...

mozda bez vishka emocija

- - - - - - - - - -

rasplinu se ovo... opaki ili opakasti mozete pisati po koji red teme : )) ok ovo zvuci pogreshno
ok uzdrzavati se od toga

dobri su opaki i tema nece bash da funkcionishe ali nisam odrzala kontakt i sad su za mene opasni uglavnom, mada jos uvek ne koliko bi mogli

DOBRO valjda sam pokvarila temu ali vi mozete mozda ipak neshto napisati
mozda je i losa tema ali svejedno pishhite.
kako je to biti opak

na koji nacin je ova tema zla, a zla je chim niko nista ne pishe

Poslednja izmena:

Back