Opadanje snage ili ???

gost 370773

Zainteresovan član
Poruka
279
Imam problem u vezi misica. Tj. Trbusnjacima. Secam se da sam ranije radio trbusnjake ( sa rukama iza glave ) i mogao sam jedno 50-60 a mogao sam da idem i vise ali sam ja odlucio da radim nesto teze. Probao sam isto sa rukama iza glave ali sam noge vise priblizio telu i osetio sam da mi je teze pa kazem sebi ajd da radim ovakve. I radio sam jedva 20 . Pa sam posle nekog vremena umesto da napredujem meni se smanjivao broj ponavljanja (ne da nisam hteo nego nisao mogao) i tako ja tako radim trbusnjake jedno 2-3 meseca nema napretka ( a i nisam tolko cesto radio , jednom u nedelji a nekad sam i preskakao) i ja sam mislio polako polako ojacacu vremenom. I sad pre nekoliko dana odlucio sam bzv da uradim normalne (bez skupljanja nogu) i vidim da jedva radim i to ( max 15 ponavljanja isto kao sa skupljenim nogama) Da li sam ja napravio gresku negde. I da napomenem dakad sam radio sa skucenim nogama tada su me bolela ledja al kad izadjem izvtog polozaja vise ne bole. I pre nekoliko dana sam poceo da sedim uspravno i bez oslonaca za ledja ( kao kod stolica) i kad sam tako uspravno sedeo nakon par trenutaka me zabole ledja ( mislim na ledjni misic) i pozelim da opustim misic ali opet to je lose za kicmu. Sta da radim?? Da nisu za sve problem ledja ili... E da to se desava samo kod gornih /srednjih trbusnjaka a kod bocnih ne .

tako kako radis unistices kicmu
zar u teretani gde vezbas ne postoji trener?

vezbanje je kao kuvanje
mozes na slici da vidis neki lep obrok, ali mora neko da ti pokaze kako pravilno treba da skuvas
ili ces samo da unistis namirnice
ako me rzumes

Imam problem u vezi misica. Tj. Trbusnjacima. Secam se da sam ranije radio trbusnjake ( sa rukama iza glave ) i mogao sam jedno 50-60 a mogao sam da idem i vise ali sam ja odlucio da radim nesto teze. Probao sam isto sa rukama iza glave ali sam noge vise priblizio telu i osetio sam da mi je teze pa kazem sebi ajd da radim ovakve. I radio sam jedva 20 . Pa sam posle nekog vremena umesto da napredujem meni se smanjivao broj ponavljanja (ne da nisam hteo nego nisao mogao) i tako ja tako radim trbusnjake jedno 2-3 meseca nema napretka ( a i nisam tolko cesto radio , jednom u nedelji a nekad sam i preskakao) i ja sam mislio polako polako ojacacu vremenom. I sad pre nekoliko dana odlucio sam bzv da uradim normalne (bez skupljanja nogu) i vidim da jedva radim i to ( max 15 ponavljanja isto kao sa skupljenim nogama) Da li sam ja napravio gresku negde. I da napomenem dakad sam radio sa skucenim nogama tada su me bolela ledja al kad izadjem izvtog polozaja vise ne bole. I pre nekoliko dana sam poceo da sedim uspravno i bez oslonaca za ledja ( kao kod stolica) i kad sam tako uspravno sedeo nakon par trenutaka me zabole ledja ( mislim na ledjni misic) i pozelim da opustim misic ali opet to je lose za kicmu. Sta da radim?? Da nisu za sve problem ledja ili... E da to se desava samo kod gornih /srednjih trbusnjaka a kod bocnih ne .

Za šta su ti trbušnjaci ... ?
Traćis vrijeme ...

Vataj se igle ...

Za šta su ti trbušnjaci ... ?
Traćis vrijeme ...

Vataj se igle ...

heklanje, rucni rad :smeker:
meni juce dolazi neko ko je bio na iglama
sad posle 6 meseci, sisice mu se usiljile, masne, slauf oko struka..od mase ni traga
a on formu vise zene nego sto lici na muskarca
pa se vi bodite
posle kad vam bukne estrogen u telu, plakacete kao pikice na najobicniju reklamu

Poslednja izmena:
heklanje, rucni rad :smeker:
meni juce dolazi neko ko je bio na iglama
sad posle 6 meseci, sisice mu se usiljile, masne, slauf oko struka..od mase ni traga
a on formu vise zene nego sto lici na muskarca
pa se vi bodite
posle kad vam bukne estrogen u telu, plakacete kao pikice na najobicniju reklamu

Je li to radio solo metan ... ?

A ovo je Sergi Constance,bodybuilder i fitness model iz Valencie,Špania ...
Sergi je dugogodišnji konzumer anaboličkih steroidia i >> slabiji << poznavalac nanotehnologije ...
Sergi ne prekida udarati Clenbuterol, Trenbolon, Winstrol itd ...
Ali Sergiu ne opadaju sise ...
Sergi koristi i Nolvadex ...
Sergi zna ...
Naučiče i tog tvog ...
Uz mali stimulans ...

zWd0xQj.jpg

sergi nema jetru :lol:
jao ovog da si video :sad2: vece od mojih, a masne i siljate..uzas

Svakako da je Sergi biološki uništen ...
Ali hoću naglasiti dvije dimenzije uzimanja prohormona ...
Kroz priče balavurdije iz sterilnih prostora , i kontrolisano uzimanje,poznavajući nanotehnologiju ...

Solo metan ...
Ciklus se završio,tijelo istrulo,depresija na kritičnom nivou ...

Ovo je Gerardo Gabriel ...
Gerardo je počeo sa dozama čim je uvidio da mu je genetika ravna stočarima sa kakvaza ...
Danas je Gerardo drugi čovjek ...

D0htVKp.jpg

Poslednja izmena:
Ne mozes snagu testirati trbusnjacima, covece....

Testiraj je cucnjevima sa tegovima, mrtvim dizanjem, bench pressom, dizanjem necega sa poda....

Pusti trbusnjake, to rade deca do 10. godine zivota...

Trbusni misici rade kada covek pravi bilo kakav napor, pa cak i kada je na wc solji ili kada kija...

Trebalo bi da radis sve kompleksne slozene visezglobne vezbe i da pazis kako se hranis (da jedes ono sto treba a da izbacujes ono sto ne treba i cak i skodi telu), i razvices veliku snagu, pa i veci testosteron koji je neophodan za to, a smanjices % masnih naslaga zbog tog istog testosterona, i samim tim potkozno masno tkivo iznad stomaka ce nestajati pa ce ti se videti trbusni misici.

Tako se to radi a ne radjenjem trbusnjaka, samo dzabe opterecujes donja ledja.

Niko ali niko na svetu nije napravio trbusnjake radeci trbusnjake i vezbe za stomak, a ovi profi vezbaci ih uopste i ne rade.

Zna se sta pravi trbusnjake - ishrana i diuretici lekovi, klenbuterol i androgeno anabolicki steroidi i tako to .

Nemoj da listas casopise i magazine, gledas instagram slike poznatijih.... Neces nikada takav biti, jer takav % misicne mase u isto vreme sa toliko niskim % telesne masnoce u telu se ne moze niti izgraditi niti odrzati duze vreme bez upotrebe dopinga i mnoooogo mnooogo suplemenata i mnooogo bacenih para za hranu, tipa treba ti samo 50 000din za hranu mesecno, pa ti vidi.

Trebalo bi da radis sve kompleksne slozene visezglobne vezbe i da pazis kako se hranis (da jedes ono sto treba a da izbacujes ono sto ne treba i cak i skodi telu), i razvices veliku snagu, pa i veci testosteron koji je neophodan za to, a smanjices % masnih naslaga zbog tog istog testosterona, i samim tim potkozno masno tkivo iznad stomaka ce nestajati pa ce ti se videti trbusni misici.

Nemoj da listas casopise i magazine, gledas instagram slike poznatijih.... Neces nikada takav biti, jer takav % misicne mase u isto vreme sa toliko niskim % telesne masnoce u telu se ne moze niti izgraditi niti odrzati duze vreme bez upotrebe dopinga i mnoooogo mnooogo suplemenata i mnooogo bacenih para za hranu, tipa treba ti samo 50 000din za hranu mesecno, pa ti vidi.

Ni takve vježbe neće ništa specijalno učiniti od njegovog tijela ...
Nanotehnologija se jednostavno mora poznavati ...

Dosta škart robe nakon dopinga dobija jak izled ...
Kao i ostalima,tako i njemu,neće biti nikakav problem da ode u tu,mračnu dimenziju bodybuildinga ...
Novca treba,ali ništa što se ne da posjedovati ...
Anabolički steroidi često će biti jeftiniji od suplemenata poznatih svjetskih proizvodjača ...
A ishrana svakako košta,i u jednoj i u drugoj dimenziji ...

Ni takve vježbe neće ništa specijalno učiniti od njegovog tijela ...
Nanotehnologija se jednostavno mora poznavati ...

Dosta škart robe nakon dopinga dobija jak izled ...
Kao i ostalima,tako i njemu,neće biti nikakav problem da ode u tu,mračnu dimenziju bodybuildinga ...
Novca treba,ali ništa što se ne da posjedovati ...
Anabolički steroidi često će biti jeftiniji od suplemenata poznatih svjetskih proizvodjača ...
A ishrana svakako košta,i u jednoj i u drugoj dimenziji ...

transplantacija jetre je ipak naskuplja

Back