gost 370773
Zainteresovan član
- Poruka
- 279
Imam problem u vezi misica. Tj. Trbusnjacima. Secam se da sam ranije radio trbusnjake ( sa rukama iza glave ) i mogao sam jedno 50-60 a mogao sam da idem i vise ali sam ja odlucio da radim nesto teze. Probao sam isto sa rukama iza glave ali sam noge vise priblizio telu i osetio sam da mi je teze pa kazem sebi ajd da radim ovakve. I radio sam jedva 20 . Pa sam posle nekog vremena umesto da napredujem meni se smanjivao broj ponavljanja (ne da nisam hteo nego nisao mogao) i tako ja tako radim trbusnjake jedno 2-3 meseca nema napretka ( a i nisam tolko cesto radio , jednom u nedelji a nekad sam i preskakao) i ja sam mislio polako polako ojacacu vremenom. I sad pre nekoliko dana odlucio sam bzv da uradim normalne (bez skupljanja nogu) i vidim da jedva radim i to ( max 15 ponavljanja isto kao sa skupljenim nogama) Da li sam ja napravio gresku negde. I da napomenem dakad sam radio sa skucenim nogama tada su me bolela ledja al kad izadjem izvtog polozaja vise ne bole. I pre nekoliko dana sam poceo da sedim uspravno i bez oslonaca za ledja ( kao kod stolica) i kad sam tako uspravno sedeo nakon par trenutaka me zabole ledja ( mislim na ledjni misic) i pozelim da opustim misic ali opet to je lose za kicmu. Sta da radim?? Da nisu za sve problem ledja ili... E da to se desava samo kod gornih /srednjih trbusnjaka a kod bocnih ne .