Opadanje kose posle korone

Jeste i kroz povestsu žene kosu prale jednom godišnje pati ako očeš tako ondaje uredu ali znase daje kosa sačinjena od kutikule korteksa i medule kutikula štiti celu vlas kovrđžava kosa veoma često ima slabu kuti kulu zatoije suva kad voda prodre ukroteks imedulu ona bubri često se suši satima unekim slućajevima umeda bude mokra po 6 ili 8 sati pati računaj štetu ako sušiš prirodno jednom godišnje uredu aliakoje tako jednom sedmično ili češče samoi zvoli

pa ne znam bas dal moze biti mokra satima
recimo meni se kosa osusi super brzo
a to sa pranjem jednom godisnje je mozda slucaj kod nekih naroda na dalekom sjeveru
u toplijim krajevima, narocito vezanim za obalni pojas
ljudi dosta vremena provode bukvalno u moru pa nisu celavi, naprotiv

pa ne znam bas dal moze biti mokra satima
recimo meni se kosa osusi super brzo
a to sa pranjem jednom godisnje je mozda slucaj kod nekih naroda na dalekom sjeveru
u toplijim krajevima, narocito vezanim za obalni pojas
ljudi dosta vremena provode bukvalno u moru pa nisu celavi, naprotiv
Zimižene nisu sigurno kosu pra le pre pojave fena čakiju toplim delovima iznimkaje možda tropski pojasali tamo kovrđžava kosa ima puno deblju struk turu pored toga neverujem dasu se naše prababe poleti svaki dan kupale umoru

Zimižene nisu sigurno kosu pra le pre pojave fena čakiju toplim delovima iznimkaje možda tropski pojasali tamo kovrđžava kosa ima puno deblju struk turu pored toga neverujem dasu se naše prababe poleti svaki dan kupale umoru

ne znam sta da ti kazem osim da je moja pokojna baba umrla sa solidnom pletenicom
nikad u zivotu fen upalila nije
doduse, ona je kosu dobar dio zivota prala
cijedjem i domacim sapunom

Back