Da li ste imali paranormalna iskustva?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ena:Da li ste imali paranormalna iskustva?
Lens,'ajde bas reci neko svoje paranenormalno iskustvo!Lens:imao sam i paranormalna i paranenormalna :wink:
Anne:Lens,'ajde bas reci neko svoje paranenormalno iskustvo!Lens:imao sam i paranormalna i paranenormalna :wink:
Jesi li primetila koincidenciju između prekida astralne projekcije i prestanka dejstva tableticaLost_soul:da....tj...meditirala sam i meditirala na sve moguce nachine kao budala dve godine ali uzaludno....i konacno pre mesec dana saznala sam za jednu jaku meditaciju i isprobala je i desilo mi se......neznam shta....jednostavno sam dozivela sve sve sve za 2 minuta....
i onda me je decko dotakao i sve se prekinulo kao da nije ni postojalo....
i sada chesto radim to.....
jako je dobro...
onda astralna projekcija......
i to sam dozivela.....al sam chitala da je to samo halucinacija i sada neznam da li da je kontam kao paranormalnu pojavu......
o da....haha....ma daj bre...kakve tabletice...weed rulezzz...Coyot:Jesi li primetila koincidenciju između prekida astralne projekcije i prestanka dejstva tableticaLost_soul:da....tj...meditirala sam i meditirala na sve moguce nachine kao budala dve godine ali uzaludno....i konacno pre mesec dana saznala sam za jednu jaku meditaciju i isprobala je i desilo mi se......neznam shta....jednostavno sam dozivela sve sve sve za 2 minuta....
jako je dobro...
i to sam dozivela.....al sam chitala da je to samo halucinacija i sada neznam da li da je kontam kao paranormalnu pojavu......
Lost_soul:da....tj...meditirala sam i meditirala na sve moguce nachine kao budala dve godine ali uzaludno....i konacno pre mesec dana saznala sam za jednu jaku meditaciju i isprobala je i desilo mi se......neznam shta....jednostavno sam dozivela sve sve sve za 2 minuta....
jako je dobro...
Lost_soul:da....tj...meditirala sam i meditirala na sve moguce nachine kao budala dve godine ali uzaludno....i konacno pre mesec dana saznala sam za jednu jaku meditaciju i isprobala je i desilo mi se
Zamolila bij te da mi opišeš tu meditaciju.
Sama sam praktikovala Tm, malo gayatry...
unapred hvala
Lens:Anne:Lens,'ajde bas reci neko svoje paranenormalno iskustvo!Lens:imao sam i paranormalna i paranenormalna :wink:
Zakacio sam dzemper za ulazna vrata zgrade i nenormalno sam ga oparao