Ono sto sam oduvek mrzeo kod zena

Meni je perverzija da ste ti i drugarica zbrisali. Koja od vas dve je muško?

P.S. Je l' to neka fora u Bgd-u, ovo stalno čujem i na televiziji?

...jel tebe neko placa da lovis slovne greske ili si samo progesionalno deformisana...a mozda je i nesto trece :D

Ma, pusti je, to je jedna namcorasta i dzangrizava zena, koja mrzi ceo svet.
Jos meni deli lekcije i prebacuje da sam puna sebe.

Jel to specijalni neki restoran ?! Za sponzoruse ...:hahaha:

Preporuka da se ide samo u tim restoranima .
De okaci kako se zovu ,da bi zene znale kuda da ne lutaju .

Ovo cak nije ni restoran. Desava se na Sardiniji, Porto Cervo - izaso' mi na nos jer smo naredna 24 h preracunavali sta je sve moglo da se kupi tu lovu. Tako da ako ikada zalutate tamo, imajte u vidu ovo. Jes da nigde ni pre a ni posle nisam videla takav narod, takav istinski creme de la creme, takve jahtice sa kojih silaze prave pravcate lepotice, al sto je mnogo mnogo je.

Najvise sam mrzeo da kada izvedem neku zenu na rucak ili veceru ona izabere ono u jelovniku sto je NAJSKUPLJE i NAJEKSTRAVAGANTNIJE....

Ne zato sto nisam mogao da platim, vec zato sto je to, po meni, jako bezobrazno i prostacki....

Ima gospodjica i gospodja koje to NAMERNO RADE, cak nekada ne znaju ni sta porucuju, vazno je da je skupo i neobicno !

Jednom sam tako jednu izveo na veceru i ona poruci tartar biftek i sok od papaje......

Ja samo gledam i skripim zubima...

Kada su joj doneli PRESNO MLEVENO MESO, ona nije mogla da pojede, samo je gutala knedle...A ja je nudim, pa hocu da joj stavim usta....

Nije ni probala....Ni sok nije probala jer papaja mirise na govedju balegu...

Ja sam platio u restoranu...

Ona je platila kasnije....:mrgreen:

Pa prvo klasicnu neobrazovanu sponzorusu si navatao koja nema ni N od nivoa , druga stvar izuzetna joj je greska sa pokusajem da odglumi damu, jer je u startu narucivsi to ispoljila malogradjansku osobinu koja se uvek vodi devizom : uzmi najskuplje da ostavis utisak da si jaka riba i da nema sale sa njom, da je skupa i da vredi, a znas kolko vredi !? VREDI KO LIPOV K*URAC !
suplja je ko supalj zub.

A ja bi tu ispred nje brate narucio samo casu vina , popio bi ga u prijatnoj atmosferi i razgovoru, ustao dok jede i bacio pare na sto koliko kosta i reko bih "zao mi je sto kvarim ovo divno vece ali stvarno zurim" :cool:

Uvek narucujem ono sto mi se jede, nezavisno od cene
Ako idem u restoran, idem s ciljem da pojedem nesto lepo i ukusno i da uzivam u hrani i lepo se provedem u drustvu u kojem sam
Isto i sa vinima
Posto sam o tome ucila, narucim vino koje volim ili za koje vec imam predznanje

Restoran nije pravo mesto da covek broji koliko ima u novcaniku

Ako nemas da platis, onda bolje sedi kuci, ili izvedi zensku u setnju, umesto da se siris da si macan, a ovamo nemas da platis ceh

Back