" ONO SI STO SLUSAS"

Sto se droge tice, metalci nisu nista prema onima koji slusaju psihodeliju i tehno. Mislim da je to muzika koja stvarno ne moze da se slusa vise od sat, sat i po ako nisi na necemu. Tu nema muzike a i jedno isto "DUM, DUM, DUM" se ponavlja 20 minuta. Za to ti definitivno treba bar malo gudre da bi mogao da slusas. Metal je skroz drugaciji, tu ima i muzike i texta... Ali isto tako mislim da hard core ne moze da se slusa dugo ako se ne ufixas. Koliko god je cenila slicnu muziku, mislim daje hard core dranje uz malo elektricnih gitara.

Naravno, o ukusim ne treba raspravljati :-)

Marge:
Sto se droge tice, metalci nisu nista prema onima koji slusaju psihodeliju i tehno. Mislim da je to muzika koja stvarno ne moze da se slusa vise od sat, sat i po ako nisi na necemu. Tu nema muzike a i jedno isto "DUM, DUM, DUM" se ponavlja 20 minuta. Za to ti definitivno treba bar malo gudre da bi mogao da slusas. Metal je skroz drugaciji, tu ima i muzike i texta... Ali isto tako mislim da hard core ne moze da se slusa dugo ako se ne ufixas. Koliko god je cenila slicnu muziku, mislim daje hard core dranje uz malo elektricnih gitara.

Naravno, o ukusim ne treba raspravljati :-)
Ja slušam svu electronicu, ali su mi baš techno i psy-trance omiljeni :D . Muzika mi je uključena non stop i mogu čitav dan da je slušam, a da nisam na drogama. Znam da dosta ljudi ne mogu podneti to, ali ja ne mogu da podnesem bez toga.

Ma ne verujem da pojedini muzicki pravci ne mogu da se slusaju bez necega. Pre da vam kada ste na necemu bas nije ni vazno sta slusate niti mnogo razumete "sta je pisac hteo da kaze". Naravno, to je samo moje misljenje, mozda gresim...

Evo na primer, ja slusam: rock, punk, reggae, ska, dub, ambiental, alternativa, jazz... I kako bih ja trebala da se oblacim? Jedan dan sam obucena kao rokerka, drugi kao hipik, nekad sasvim nesto jednostavno...

Mene nervira kad mi neko kaze nesto na foru "Eno su ti drugovi metalci". Ljudi jednostavno ne kapiraju da ja, i pored toga sto izmedju ostalog slusam i metal, NISAM metalac. Isto tako mrzim kad neku fancy drugaricu pitam da li joj na zurku dolazi neko ko slusa normalnu muziku, ona kaze da se ne druzi sa tim narkosima metalcima. To je glupo! Ljudi imaju glupu predrasudu da ,ako slusas ono sto vecina nas ovde naziva normalnom muzikom, ti si svakako narkoman. Bljak!

Elizevin:
E, 'ajmo ovako:

Koliko verujete u to da je neko onakav kakvu muziku slusa?
Ne mislim na to da li je neko seljak ili ne i ostale gluposti, nego na ono unutra, najdublje u nama sto bude probudjeno samo pravim recima ili notama pesme koju volimo. Tu nema pretvaranja... Mozemo da se obucemo kao metalac, panker ili sta god...ali osecanja su osecanja. Tu nema lagarije

VI STE NA POTEZU!!!

POZDRAV!!!

Gotovo da se niakda nisam tipski oblacio. Oblacenje,generalno,nema veze sa vrstom muzike koju covek slusa.Oblacenjem zelis samo spoljniom svetu da stavis do znanja sta slusas,ali je pitanje da li ti tu muziku stvarno i osecas ili je slusas i oblacis se tako,samo zato sto to slusa tvoje odeljenje u skoli,zato sto to slusa i tako se oblaci riba koja ti se svidja i sl.
Ukus mi se vrlo malo promenio od tinejdzerskog doba iz osnovne i srednje skole. Onda sam slusao Rock kasnije i Metal,vrlo malo Punk-a,usput, i dan danas slusam to. Dok su neki ljudi koje znam i koje sam znao muziku slusali pomodarski. Na foru "slusam ono sto se slusa". Glupost. Totalni nedostatak licnog stava.
Potpuno osecam i razumem ono sto slusam i apsolutno se nalazim u tome,vec toliko godina.

Limunovo_Drvo:
E rijetko se mogu sresti love metal pjesme...
@offtopic
Otsao ja u CD shop,pitaju imaju li koji CD od Nirvane,original...meni prodavacica odgovara ovako:
"Nemamo sada,imali smo skoro,izasao im je novi album,bas su trazeni"!!! :D
Ja rekao da mi ipak ne nabavljaju,nabavicu sam sebi...

Prijatelju molim te ako nabavis taj novi album, dace mi da ga RIP-ujem???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Elizevin:
E tu se slazemo skrooooz! Mnogi cak pricaju da ne mogu do kraja da se uzive u muziku dok nisu na necemu. Tek im je tako dozivljaj kompletan.

Obicno ne volim da ispravljam ljude, ali stvarno sada moram!!! O kakvoj ti muzici pricas, pobogu nemoj mo brkati pojmove?! Da je to sto oni slusaju muzika, nikakva droga nebi bila potrebna, ali posto je to "te jedno, te isto x1000", ljudi moraju da se lijece necim. Pa i drogama jel??? Sorry for a little corection? Poz :lol: :lol: :lol:

Kurdt:
Obicno ne volim da ispravljam ljude, ali stvarno sada moram!!! O kakvoj ti muzici pricas, pobogu nemoj mo brkati pojmove?! Da je to sto oni slusaju muzika, nikakva droga nebi bila potrebna, ali posto je to "te jedno, te isto x1000", ljudi moraju da se lijece necim. Pa i drogama jel??? Sorry for a little corection? Poz :lol: :lol: :lol:

Ma slobodan si me ispraviti kad god to pozelis..... ;)
Pozdrav !!!!

Back