" ONO SI STO SLUSAS"

Elizevin

Obećava
Poruka
80
E, 'ajmo ovako:

Koliko verujete u to da je neko onakav kakvu muziku slusa?
Ne mislim na to da li je neko seljak ili ne i ostale gluposti, nego na ono unutra, najdublje u nama sto bude probudjeno samo pravim recima ili notama pesme koju volimo. Tu nema pretvaranja... Mozemo da se obucemo kao metalac, panker ili sta god...ali osecanja su osecanja. Tu nema lagarije

VI STE NA POTEZU!!!

POZDRAV!!!

Ja slusam rock,punk,metal i te zanrove...ali nisam kao sto svako misli rocker-drogeras
Ne pijem,ne pusim,nista od droga...znaci moze se slusati rock,ne znaci da si narkoman...i nosim se kao rocker,ali ne u stilu kozne hlace,prsluce...vec starke,vijetnamka,duga kosa...sve u svemu normalan ;-)

Ja se slazem sa Limunom-ako slusas metal, rock i punk, ne mora da znaci da si narkoman, da pusis... Ali mislim da stvarno covek jeste ono sto slusa i da muzika koju slusamo otkriva ono najdublje u nama. Dakle, mozes se obuci kao metalac, a slusati Cecu, ali opet, koliko god se dobro oblacio, spadas u onu grupu ljudi koja slusa narodnjake, i samim tim si takav.

pa mozes da se pretvaras da si nesto, ali ono najdublje u tebi ipak ostaje, jer
sada ljudi traze stit, nekoga kome ce da "pripadaju"...
mozes ti da se ponasas kao punker a da dodjes kuci i pustis seku.
inace, ponasam se kao rocker, i svi misle da sam narkos, i da sam kreten i budala,
a nisam takva.
ali duboko u nama svi smo isti....:(
ranjive osobe i uopste nije bitno sta slusamo.
sem onih koji su stvarno kreteni.
:)

Da, to stoji. Samo neki od nes to ispoljavaju vise, a neki manje

@Lucky girl
A zasto su najgori oni koji se trude da budu razliciti? Ako je deo njihove licnosti da po sveku cenu treba da budu drugaciji od drugih, onda je to skroz ok.

pa cek sad,aj ovako,ja tebi kazem jaoooo jel ti se svidja pesma ,lupam od seke aleksic nekaa tamo,ja ti kazem e meni se svidja i kazem ti da se svidja svima koje znam,a zamisli i tebi se dopala,ali vidis da ne zelis da budes ista kao svi i kazes onda e meni se ne svidja,samo da bi se razlikovala...e to je glupo,truditi se da budes razlicit....kao sto rekoh treba biti ono sto jesi,i u redu je nekad voleti i raditi nesto sto rade i drugi,takodje je u redu i biti razlicit,ali ni jedno ni drugo ne treba forsirati,vec filozofski se izraziti :) pustiti da sve ide svojim tokom

Limunovo_Drvo:
Ja slusam rock,punk,metal i te zanrove...ali nisam kao sto svako misli rocker-drogeras
Ne pijem,ne pusim,nista od droga...znaci moze se slusati rock,ne znaci da si narkoman...i nosim se kao rocker,ali ne u stilu kozne hlace,prsluce...vec starke,vijetnamka,duga kosa...sve u svemu normalan ;-)

Nikada mi nije bilo jasno kakve veze ima kako se ko oblaci?
Ljudi danas stilove oblacenja povezuju sa vrstama muzike koju slusaju...cemu to??
Zar covek ne moze da bude svestrana licnost?
Ne kapiram..! sve jedno, slazem se da jednim delom jesmo "ono sto slusamo", jer kada zavolis neku "muziku",nekako si nasao sebe u njoj i najbitnije ti je da se lepo osecas dok slusas ono sto ti je najdraze.
Heal the world!

Pa zar nije logicno da obujem starke ako slusam punk i rock,a ne da obujem neke nakazne patike i obicem se kao neki reper...ne mora znaciti da svako ko slusa rock treb tako da se oblaci,samo sto ja zelim da se nosim tako...dobro se osjecam u tome i u muzici koju slusam...

Back