Ono debelo što vodi unutrašnje poslove

tezak je zivot politicara...od restorana do rastorana,pa kuci na spavanje i onda sutradan nova tura :(((((((((

Koje budale.Pazi da sam ja recimo poslanik. Ustanem kad se probudim...lagano se razbudim....obucem i sluzbenim autom odem u skupstinu...sednem popijem kafu ...odem do kancelarije i istrpam malo sekretaricu....onda odem da rucam za male pare u skupstinskom restoranu.....posle toga sednem malo u salu jedno pla sata-sat dok svarim i malo slusam ostale sta drobe.....i zatim pravac do svalerke malo dva-tri sta sa njom....i onda se vratim kuci....:D

Koje budale.Pazi da sam ja recimo poslanik. Ustanem kad se probudim...lagano se razbudim....obucem i sluzbenim autom odem u skupstinu...sednem popijem kafu ...odem do kancelarije i istrpam malo sekretaricu....onda odem da rucam za male pare u skupstinskom restoranu.....posle toga sednem malo u salu jedno pla sata-sat dok svarim i malo slusam ostale sta drobe.....i zatim pravac do svalerke malo dva-tri sta sa njom....i onda se vratim kuci....:D
mislis pravis se da slusas sta drobe a u stvari dremnes jedno pola sata posle rucka,valja se :mrgreen:

nego pazi da se ne umoris od toliko sekretarica i svalerki :per:

e i na sve to jos dobijas i platu,malo li je :D

mislis pravis se da slusas sta drobe a u stvari dremnes jedno pola sata posle rucka,valja se :mrgreen:

nego pazi da se ne umoris od toliko sekretarica i svalerki :per:

e i na sve to jos dobijas i platu,malo li je :D

Dobro poneo bi laptop pa bi neku igricu cepao :D

Ma uvatim i Slavicu malo na oral kad je na pauzi....samo cujes u prenosu :
Slavica:"Goco..preuzmi moram da izadjem da usaglasim stavove sa Torrenteom nesto.."

Poslednja izmena:
'Oce li Dacic da podnosi ostavku zato sto mu panduri regulisu saobracaj pistoljima sa metkom u cevi - i, ponekad, nesrecnim opaljivanjem u potiljak gradjana, execution style?

Mislim, vidi se iz svake fotografije njegove njuskice da mu ostavka ni na pamet nece pasti, ali da li je Srbija bas tolika bantu drzava da ga premijer i predsednik nece pozvati na simbolicnu, moralnu odgovornost?

610x.jpg

Debelo gowno kad vi kaže Đole.

Back