Online zarada

ElPibe10

Početnik
Poruka
5
Znam da vec postoje ovakve teme ali vecinom su ispunjene raznim reklamama i objavama pa sam napravio novu smatrajuci da niko nece odgovoriti na moje pitanje ako tamo postavim. Da ne duzim pricu, zanima me postoje li jos neki nacini zarade osim pravljenja sajtova,Youtubea,Ad sensa,programiranja,dizajna...tj. neki nacin gde bi bilo ko mogao da zaradi,bez odredjene skole ili obrazovanja. Imao sam iskustva sa raznim PTC sajtovima ali svi su bili lazni...radio sam na Profitclickingu ali su trazili da se uplati jos 10$ pa sam se uplasio i tu odustao,pravio sam razne klipove na Yt ali nisu dostigli neku gledanost pa me zanima ima li jos neki nacin ili nesto sto nisam isprobao posto jos uvek ne bih da pravim sajt i da...jel se moze nesto zaraditi od Peoplestringa ili je to samo jos jedna prevara ? Hvala unapred :))

Znam da vec postoje ovakve teme ali vecinom su ispunjene raznim reklamama i objavama pa sam napravio novu smatrajuci da niko nece odgovoriti na moje pitanje ako tamo postavim. Da ne duzim pricu, zanima me postoje li jos neki nacini zarade osim pravljenja sajtova,Youtubea,Ad sensa,programiranja,dizajna...tj. neki nacin gde bi bilo ko mogao da zaradi,bez odredjene skole ili obrazovanja. Imao sam iskustva sa raznim PTC sajtovima ali svi su bili lazni...radio sam na Profitclickingu ali su trazili da se uplati jos 10$ pa sam se uplasio i tu odustao,pravio sam razne klipove na Yt ali nisu dostigli neku gledanost pa me zanima ima li jos neki nacin ili nesto sto nisam isprobao posto jos uvek ne bih da pravim sajt i da...jel se moze nesto zaraditi od Peoplestringa ili je to samo jos jedna prevara ? Hvala unapred :))

A da ti uzmes motiku u ruke :hahaha:

Mozes da prodajes domene za neki sajt :)

Ja znam kako moze da se zaradi sa Adsense ;)

Pravim forum o tome i vrlo je lako ali mora da se slede uputstva detaljno :aha: da Adsense nebi banovao neciji Adsense nalog :

bok, uza ove neke ptc sajtove, ova stranica je napopularnija, a uz to je i besplatna registracija samo klik na reklamu da se otvori i to je to meni osobno treba 10 minuta dnevno ,evo linka pa tko želi može mi se pridružiti http://www.neobux.com/?r=BRANIMIRA8 ,koliko sam vidjela ja sve te neke ptc stranice traže uloge i članarine, na ovoj nemate ništa i sve što klikate ide vama. velik pozdrav i hvala:neutral:

U stvari, tvoje pitanje glasi, da li moze da se zaradi, a da se ne radi :) Odgovor se namece sam po sebi :)

Moze. Ulozis 1000e u racunar. Kupis 2x Ati R9 280x dobijes nekih 1200-1300Kh/s i "kopas" LTC, Naravo neka ploa koja ima mesta barem za 2x GPU, minumum 4GB memorije, neki sranje procesor i dobro napajanje... sa time pravis nekih 16-18LTC/mesecno i to prodas za 30$ komad ( juce bilo toliko ). znaci mesecno imas oko 480$- 560$ - struja. Ako imas mooda sacekas da ti cena/vrednost skoci i onda prodas a po nekim racunicama cena ce ici na 100$ do kraja Januara. Za to vreme mozes da napravis 30-35 komada i eto tebi oko 3500$... Ne radis nista, racunar ti je stalno upaljen i naravno online :) i to je to.... Mislim da je sasvim lepo da za dva meseca uzmes 2500 eur + ostaje ti racunar koji ces moci da prodas za 80% cene koju si platio.

Back