Online zarada trgovanje na berzi.

Pozdrav svima, zeleo bih samo ukratko da kazem koliko je meni ovaj posao promenio zivot finansijski, nema niko da mi bruji nad glavom imam uvek vremena mogu da ga radim bilo gde bukvalno moze da ga radi osoba od 18 do 60 godina nebitno zanima me jel radi neko jos ovaj posao i vasa iskustva?

Немаш намеру ништа да рекламираш овде?

Pozdrav svima, zeleo bih samo ukratko da kazem koliko je meni ovaj posao promenio zivot finansijski, nema niko da mi bruji nad glavom imam uvek vremena mogu da ga radim bilo gde bukvalno moze da ga radi osoba od 18 do 60 godina nebitno zanima me jel radi neko jos ovaj posao i vasa iskustva?
Samo za svoje potrebe kupujem i prodajem dionice.

eto nijesi bas konkretan koje trziste igras ali vidi se da si pocetnik jer iz tebe izbija neka sigurnost koja nije svojstvena nekom ko to dugo radi i ko razumije zasto je zaradio pare tj zna da razlikuje momente kad je jednostavno by the chance bio na pravoj strani marketa ( ovdje by the chance mislim na sve one metode tehnicke analize ) od onih momenata kada je trgovac uskladio svoju aktivnost sa linijom manjeg otpora kojim se trziste krece. Ali savjet ako se bavis time ne pricaj previse o tome . Osvetice ti se market

Какви су ово коментари хаха колико ви људи година имате ? Не не промовишем ништа , господин горе је питао шта тргујем, тргујем искључиво злато и понекад ЕУР-УСД а ако неко пита преко које брокерске куће тргујем у питању је ИЦ маркетс и то је све што имам да вам кажем мислио сам да још неко тргује па чисто да започнем неку тему ал видим да не вреди, поздрав и све најбоље :)

Какви су ово коментари хаха колико ви људи година имате ? Не не промовишем ништа , господин горе је питао шта тргујем, тргујем искључиво злато и понекад ЕУР-УСД а ако неко пита преко које брокерске куће тргујем у питању је ИЦ маркетс и то је све што имам да вам кажем мислио сам да још неко тргује па чисто да започнем неку тему ал видим да не вреди, поздрав и све најбоље :)
Pa sta da ti ljudi kazu kad si nastupio neozbiljno. Reci koliko si polozio dolje, na koji macin donoais trgovinake odluke , kad priznajes da si pogresan pa izlazis iz trgovine itd

Sta tacno radis ,daytrader, shorts ,turbos da si finansijski neovisan ?

Ovo definitivno nije fejk. Uspelo je i meni. Zarađujem €1200 po satu. Ostvario sam svoje snove, posedujem jahtu u Budvi, iebem top ženske i šmrčem kokain sa Milom Đukanovićem.

Sta tacno radis ,daytrader, shorts ,turbos da si finansijski neovisan ?
Радим само форекс, у почетку ми ортак наместио робота и он ради своје ту сам имао неку зараду са стране док сам учио сам да анализирам тржиште а сада радим поред тога и самостално углавном скалпујем 20'30 пипова у јутарњим сатима узмем ту профит и касније не трејдам више поготово док су вести :)

Радим само форекс, у почетку ми ортак наместио робота и он ради своје ту сам имао неку зараду са стране док сам учио сам да анализирам тржиште а сада радим поред тога и самостално углавном скалпујем 20'30 пипова у јутарњим сатима узмем ту профит и касније не трејдам више поготово док су вести :)
A znaci skalper tj cekas da ode mnogo gore pa reverse trade i obrnuto. A moras imati za to dobre zivce i koncentraciju. I naravno da izbjegavas news cak i trend. Ali mek je srcno

A znaci skalper tj cekas da ode mnogo gore pa reverse trade i obrnuto. A moras imati za to dobre zivce i koncentraciju. I naravno da izbjegavas news cak i trend. Ali mek je srcno
Имам стратегије неке типа чекам следећу свећу и по њој гледам за купити или продати узмем 20'30 пипова на мало већем лоту изађем и профитирам лепо одприлике тако

Имам стратегије неке типа чекам следећу свећу и по њој гледам за купити или продати
Najvaznije na marketu je iskrenost. Priznaj sebi da nemas strategiju vec samo igras na povratak cijenu do neke srednje vrijednosti i tu ti je svijeca nepotrebna, sem kao signal a ti to nazivas strategijom.to mozes i samo ako gledas broj tj cijenu bez candlechart .Da tebi dam savjet- uzmes casovnik i olovku i sam crtas svijece i napravices pare jer ces tako pratiti “flow of the market” pa ces lakse praviti vece pare. Od skalpera samo zivci stradaju .

Pokusavao sam robote na drugim stvarima ali nije nesto islo tj kad je markt dobar ,dobro i robot funkcionise.

Back