Pozdrav svima,
Evo najbržeg mogućeg načina da sakupite sve stickere - virtuelne sličice za Paninijev album FIFA 2010. Da sve šljaka kako treba dokaz je da sam juče otvorio nalog na sajtu a već danas imam ispunjen kompletan album !!
1. Pođite na ovaj sajt:
http://www.cokezone.co.uk/home/index.jsp
2. Kliknite na
Register for free points
3. U narednoj tabeli upišite bilo koju E-mail adresu, ali pod
Where do you live? odaberite -
England
4. Ukucajte prikazani sigurnosni ključ ( vodite računa o malim i velikim slovima )
5. Pritisnite
NEXT
6. U sledećoj tabeli upišite šta vas volja i kliknite na
FINISH. Ovim ste dobili dva
COKE poena.
7. Da biste dobili još 5
COKE poena u sledećoj tabeli morate ispuniti obavezna polja sa zvezdicama. U polje Surname* ukucajte bilo što, ali u polje Address line 1* ukucajte - Tavistock Road ( ovo je jedna od ulica u Londonu ). U polje Town or city* ukucajte London dok u polje Postcode* treba ukucati - W11 1AN
8. Iz menija sa desne strane odaberite šta vam drago i kliknite na
SUBMIT Ovim postupkom ste dobili ukupno
7 COKE poena. Sada ćemo uzeti još 2 !
9. U gornjem desnom uglu kliknite na link *
Earn Points i u sledećoj pitalici odgovorite bilo šta tj. kliknite na bilo koji odgovor. Potvrdite sa
VOTE. Ovim ste dobili svih
9 COKE poena sa kojima ćete kupovati Stickere - kesice sa sličicama.
To ćete uraditi ovako:
10. Kliknite na link *
Spend Points, takođe u desnom gornjem uglu iznad linka *
Earn Points
11. U sledećem meniju pronađite igru #
Panini Sticker i kliknite na nju.
12. Svaki komplet sličica košta 2 poena, zato kliknite na
GET THIS NOW
13. Kliknite na
GIMME...
14. Na ovom mjestu je VEOMA VAŽNO da ne kliknete na FINISH dugme prije nego što kopirate DIGITALNI KOD sa kraja rečenice. Kada ste ga iskopirali možete ga odmah ukucati u PROMO CODES ( da ne čekate e-mail verifikaciju!! )
15. od tačke 10 - 14 ponovite sve 4x za 4 kompleta sličica.
Ono što vam preostaje je da izdvojite dovoljno vremena i da kompletan postupak ponovite onoliko puta koliko vam je potrebno da dobijete sve sličice iz PANINI Albuma.
Za one kojima je trgovina draž neka i dalje čekaju kodove i neka licitiraju sa duplikatima, ali ovo je najbrži način da sakupite i popunite PANINI virtuelni FIFA album.
Nadam se da sam bio od pomoći.
Pozdrav.