Online video konverter

Tom Jones 1

Poznat
Banovan
Poruka
9.055
Da li neko može da mi preporuči sajt na kojem je moguće konvertovati/transkodirati video sa URL-a besplatno uz mogućnost promene bitrate-a u setovanjima i da je veličina ulaznog fajla bar 1GB ?

Do sada sam koristion freeconvert.com na kom takva mogućnost postoji ali su od nedavno uveli nezgodno ograničenje pa su postali nepraktični.

Screenshot at 2021-08-31 15-04-49.png

Prilozi

• Screenshot at 2021-08-31 15-04-49.png
    Screenshot at 2021-08-31 15-04-49.png
    115 KB · Pregleda: 5
Poslednja izmena:
handbrake radi offline za to se koristi kompjuter ne telefon.
Da znam, imao sam nekad instaliran.

Ideja je da skinem nešto na neki server (znači ne kod sebe na komp a još manje telefon), pa sa servera na konverter sajt (zato mi treba da može da učita fajl sa URL) pa tek onda dounloud konvertovanog videa na telefon.

Na taj način sam preuzimao 5x manji fajl od originala i tako štedeo ograničeni mobilni net.

Dobro, znam ja te opcije ali šta sa njima?

Maxo, zamisli da imaš na raspolaganju samo 10gb neta mesečno i to samo na telefonu...

Pa sad ako hoćeš da pogledaš na telefonu sezonu Code 404 koja je 1GB velika to nije tako malo za preuzimanje...

Zato je prvo skines na neki server što ti ne troši net pa učitaš na sajt za konverziju i konvertuješ, što isto ne troši tvoj net niti ti treba softver za konverziju i tek onda skidaš konvertovanih 200MB na telefon.

Znači uštedeo si 800MB, jeste da je samo 640x480 i manji bitrate ali na telefonu je i dalje gledljivo.

To mi treba, neizvodljivo mi je da skidam sa neta na komp, tako da mi handbrake ništa trenutno ne znači.

Dobro, znam ja te opcije ali šta sa njima?

Maxo, zamisli da imaš na raspolaganju samo 10gb neta mesečno i to samo na telefonu...

Pa sad ako hoćeš da pogledaš na telefonu sezonu Code 404 koja je 1GB velika to nije tako malo za preuzimanje...

Zato je prvo skines na neki server što ti ne troši net pa učitaš na sajt za konverziju i konvertuješ, što isto ne troši tvoj net niti ti treba softver za konverziju i tek onda skidaš konvertovanih 200MB na telefon.

Znači uštedeo si 800MB, jeste da je samo 640x480 i manji bitrate ali na telefonu je i dalje gledljivo.

To mi treba, neizvodljivo mi je da skidam sa neta na komp, tako da mi handbrake ništa trenutno ne znači.
pa ono rece server, pa upload. Stavis handbrake na server pa tamo pokreces sa komandne linije :P

E pazi ne moze za dz, nesto moras da platis :P
Ma bih ja, naravno da nema nešto za ništa ali trenutno sam u nekoj tranziciji kad mi je dug skoro kao prihod pa ne ostaje za neka takva plaćanja...

A našao sam convert-video-online koji ispunjava kriterijume osim što nema podešavanja bitrate. Zbog toga su konverovani fajlovi veći nego što bih želeo i onda zato i pitam za alternativu.

Ma bih ja, naravno da nema nešto za ništa ali trenutno sam u nekoj tranziciji kad mi je dug skoro kao prihod pa ne ostaje za neka takva plaćanja...

A našao sam convert-video-online koji ispunjava kriterijume osim što nema podešavanja bitrate. Zbog toga su konverovani fajlovi veći nego što bih želeo i onda zato i pitam za alternativu.
Shvatio sam potrazicu, toliko mogu :P

cvrc, nece niko to za dz, samo da te navuku da platis :P
Pa freeconvert je bio u beta izdanju do pre 4-5 dana. Jedino ograničenja bila do 4 fajla odjednom i 1GB veličine. Ala sam uživao... :mrgreen: Sad su to spustili na neka 24 CPU minuta koja isteknu za 5min i ne uradim ništa...:mrgreen:

Ok, hvala Maxo, možda naletim na neke koji su trenutno u beta fazi i željni afirmacije i bar neko vreme velikodušni u vezi limita .:mrgreen:

Pa freeconvert je bio u beta izdanju do pre 4-5 dana. Jedino ograničenja bila do 4 fajla odjednom i 1GB veličine. Ala sam uživao... :mrgreen: Sad su to spustili na neka 24 CPU minuta koja isteknu za 5min i ne uradim ništa...:mrgreen:

Ok, hvala Maxo, možda naletim na neke koji su trenutno u beta fazi i željni afirmacije i bar neko vreme velikodušni u vezi limita .:mrgreen:
samo te zeza bitrate :P

Зар не можеш да проследиш некоме са фиксним нетом да ти скида све што ти треба, и да свратиш 1-2x месечно да преузмеш на флешу?
Mogu ali ne bih.
Komplikovana procedura a tako gubis prijatelja.
Baš tako... Sad ću da vidim i ovaj ,hvala...:D

Back