Sta bi ste uradili ako saznate da se vasa dugogodisnja devojka/zena dopisuje sa nekim deckom na fejsu na primer? sa nekim koga je vama predstavila kao druga, a dopisivanje je kao hot-line, ugovaranje sastanka van grada itd ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šut karta![]()
lepo razmisljas,i ja sam tako razmisljao , samo sto sam je primio nazad posle te sut karte, da bi me na kraju ona ostavila zbog nekog treceg drugara, isto tako ne znam sto sam je pustio da ima drugove posle svega, verovatno sam glup
![]()
prvo ne treba niko nikom da zabranjuje nesto,ali ako znas za obrazac ponasanja i opet ulazis u tu pricu onda je problem u tebi a ne njoj....
tj treba da si sa nekim kome neces imati zelju da ista zabranis i ko ce da se ponasa po ps ono ako kaze jedno tako je...
po meni bolje da se vodis verom nego neverom,ali i da malo dignes nos iz oblaka njenog parfema i da si manje osestljiv nazensko treptanje...tj jest da je jebozovna i tiii bi taaaako hteo da joj pruzis dr priliku al onda u tom slucaju reci stoj milojko nije vredna
- - - - - - - - - -
ja nekako mislim da muskarci teze namirisu namazane zene,a da zene bolje provale ko je kakav...ili to il ih bas briga sta radi dok je njima lepo s njom...![]()
e pa fora je u tome sto i nije bas nesto jebozovna, nego slab sam na zenske suze :]
Sta bi ste uradili ako saznate da se vasa dugogodisnja devojka/zena dopisuje sa nekim deckom na fejsu na primer? sa nekim koga je vama predstavila kao druga, a dopisivanje je kao hot-line, ugovaranje sastanka van grada itd ?
na primer moja dva najbolja druga, deaktivirali fejs, pa koristili od devojke profil, kao fora da bude zajednicki, a to cisto samo da kontrolisu poruke....a to je smetalo njihovim lepsim polovinama, pa posle burnih svadja morali da vrate svoj profil :]Znas li koliko je cesto da muskarci deaktiviraju naloge na fejsu upravo zbog toga sto im devojke ne veruju da nece fejs koristiti za muvanje?
E sad, odvojiti zensku od fejsa kao dokaz vernosti je dosta teze nego isto uraditi muskarcu.
Sto se pitanja tice, moze da radi sta god hoce, cak bih joj dozvolio i da hotuje, ne bi morala ni da krije od mene, ali sta bih mislio to je druga prica.
na primer moja dva najbolja druga, deaktivirali fejs, pa koristili od devojke profil, kao fora da bude zajednicki, a to cisto samo da kontrolisu poruke....a to je smetalo njihovim lepsim polovinama, pa posle burnih svadja morali da vrate svoj profil :]
lepo razmisljas,i ja sam tako razmisljao , samo sto sam je primio nazad posle te sut karte, da bi me na kraju ona ostavila zbog nekog treceg drugara, isto tako ne znam sto sam je pustio da ima drugove posle svega, verovatno sam glup
![]()
Znas li koliko je cesto da muskarci deaktiviraju naloge na fejsu upravo zbog toga sto im devojke ne veruju da nece fejs koristiti za muvanje?
E sad, odvojiti zensku od fejsa kao dokaz vernosti je dosta teze nego isto uraditi muskarcu.
Sto se pitanja tice, moze da radi sta god hoce, cak bih joj dozvolio i da hotuje, ne bi morala ni da krije od mene, ali sta bih mislio to je druga prica.
e pa fora je u tome sto i nije bas nesto jebozovna, nego slab sam na zenske suze :]
Ali najjace su bile neke devojke na forumu koje smatraju da je stedni racun treba da bude zajednicki i da imaju sva ovlascenja na svim racunima, ali da mail i face/forum nalozi su privatna stvar.![]()
evo ja da sa musko i da me riba" natera" da ugasim fejs majketi sta bi me sprecilo da otvorim 55 novih naloga a da ona ne zna...
meni je to glupo ms ko oceda vara varace ko nece nece...
tj ko oce nadje nacina..