Veltšmerc
Zainteresovan član
- Poruka
- 398
Da li neko ima predloge za dodatne online poslove odnosno poslove koje ne zahtevaju puno radno vreme? Radila bih nesto cisto da malo poboljsam svoj kucni budzet pa ako neko ima ikakvu ideju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko ima predloge za dodatne online poslove odnosno poslove koje ne zahtevaju puno radno vreme? Radila bih nesto cisto da malo poboljsam svoj kucni budzet pa ako neko ima ikakvu ideju...
Moguce da si u pravu. Mislila sam na neki copywrite i sl. Nesto sto u principu moze manje vise da odradi iole obrazovana osoba. Imam posao ali su mi neophodni dodatni prihodi pa rekoh mozda neko moze da me uputi na nesto, nekoga itd.Мислим да идеш у погрешном смеру.
Прво утврди шта хоћеш да радиш, па научи то да радиш, па крени да радиш онлајн.
Нису послови онлајн тек тако...онако успут да кликћем кад имам мало времена а лова долази.
Hvala na odgovoru u svakom slucaju.Kao sto napisa visokopostovani kolega @Alter_Ego_ trebala bi se prije svega zapitati sta hoces da radis i da li posjedujes potrebne vjestine/znanja za to.Inace ja radim onlajn na POD sajtovima
Nema na cemuHvala na odgovoru u svakom slucaju.
Jel bi radila engleski onlajn za KinezeDa li neko ima predloge za dodatne online poslove odnosno poslove koje ne zahtevaju puno radno vreme? Radila bih nesto cisto da malo poboljsam svoj kucni budzet pa ako neko ima ikakvu ideju...
U KIni su promenjeni zakoni, pa 10.000 naših nastavnika engleskog, koji su online učili Kineze, ostaje bez posla.Jel bi radila engleski onlajn za Kineze
To sam ja radio godinu ipo
Zao mi jeU KIni su promenjeni zakoni, pa 10.000 naših nastavnika engleskog, koji su online učili Kineze, ostaje bez posla.
iskreno se nadamDolazi vreme navale na online posao.
Biće uskoro i biroa za zapošljavanje online.
Nece valjda majku mu. Ako mislimo na istoUskoro će sve biti online
Hvala ti George. Nisam bas u tom elementu.Pa ovo sto rade youtuberi aka baka prace lupetaju gluposti ,skidaju se,jedu pite,skacu s treceg sprata
Bih naravno ukoliko nije full time jobJel bi radila engleski onlajn za Kineze
To sam ja radio godinu ipo
pa rade to ali nemaju obrazaPa ovo sto rade youtuberi aka baka prace lupetaju gluposti ,skidaju se,jedu pite,skacu s treceg sprata