Online poslovi

Da li neko ima predloge za dodatne online poslove odnosno poslove koje ne zahtevaju puno radno vreme? Radila bih nesto cisto da malo poboljsam svoj kucni budzet pa ako neko ima ikakvu ideju...

Мислим да идеш у погрешном смеру.

Прво утврди шта хоћеш да радиш, па научи то да радиш, па крени да радиш онлајн.

Нису послови онлајн тек тако...онако успут да кликћем кад имам мало времена а лова долази.

Мислим да идеш у погрешном смеру.

Прво утврди шта хоћеш да радиш, па научи то да радиш, па крени да радиш онлајн.

Нису послови онлајн тек тако...онако успут да кликћем кад имам мало времена а лова долази.
Moguce da si u pravu. Mislila sam na neki copywrite i sl. Nesto sto u principu moze manje vise da odradi iole obrazovana osoba. Imam posao ali su mi neophodni dodatni prihodi pa rekoh mozda neko moze da me uputi na nesto, nekoga itd.

ovo i mene zanima...kada vec svakako provodim vreme za kompom, barem da bude produktivno...

ja sam davno unosila podatke za jedan sajt vezano za kredite...domaci sajt je bio u pitanju...bilo je ok, ali nije trajalo duze od par meseci..

a pokusala sam i sastavljanje andjelcica isto pre 100 godina za inostranstvo...posalju ti uputstvo, materijal i ti treba da sastavis i vratis im...pa ti plate...e sada...uvek izmisle nesto...1mm krila ne stoje tako...ili nije bas pod tim uglom i tome slicno pa ti ne plate za te komade, tako da sam to brzo prestala :lol:

onda sam se zanosila da cu da testiram igrice (kompanije placaju za to :lol: ) mozda bih to mogla sada :think::lol: a ne...nemam bas dobar komp :lol:

gledam povremeno i ovlas te poslove...sve mi to deluje prilicno... neozbiljno? ne mislim na ove full time poslove rada od kuce...

a to za engleski sam i ja cula...mada neko ima dobra, neko manje dobra iskustva...

I ja trazim neki online part time posao, moze i full...

Od znanja i vestina samo znam engleski jezik i gledam da nadjem neki customer support posao ali neki bas na nivou pocetnika da mogu da krenem da sticem iskustvo.

Cilj mi je da steknem iskustva, unapredim svoj cv i da naravno zaradim nesto malo usput...
Dovoljno mi bi bilo i 250€ mesecno.

Takodje pored toga ako ima neko neka iskustva sta bih mogao da radim online sa znanjem engleskog jezika neka preporuci...

Nalazio sam svasta nesto a 90% stvari su prevare i scam, vrtenje u krug i gubljenje vremena...

Dobro veče svima,

Prvi put sam na Krstarici.

Da li znate za neki online posao ili neko ko bi preporučio isti? I da je zarada $100 je super, mada bi više odgovarala da je oko $200 za početak.

Imam iskustva u regrutingu u logistici i transportu, cold calling-u i malo customer support, sve većinski remote work.

Nemam mnogo uspeha na Infostudu i Jooble u poslednja 3 meseca, radila sam jedan posao kao Data Entry 2 meseca i od tada ne dobijam odgovore na prijave za posao od poslodavaca.

Ako ova tema nije ugašena, bila bih zahvalna na bilo kakvom odgovoru.

Back