- Poruka
- 50.939
Sve mogu da kupim, godinama kupujem i sad već tačno znam šta radim. Nema greške. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
alija, saner iz ovce?Preko Alija dosta toga kupujem..samo ne garderobu i obucu
mislim da je ovaj šaner u pitanjualija, saner iz ovce?
il bese borce?
![]()
iz borčualija, saner iz ovce?
il bese borce?
![]()
Sta kupujete online a sta ne biste nikada porucili pre nego sto vidite proizvod svojim ocima?
E da...to se podrazumeva. Karte i booking hotela odavno isključivo on-line radim. Kao i softver kada kupujem.Последње што сам узео онлајн су књиге. Поручујем нешто ситне технике и понешто од спортских артикала.
Гардаробу и обућу увек волим да пробам, једино ако је приметна разлика у цени између физичке продавнице и онлајн продавнице, тако да у радњи пробам и одмах поручим онлајн.
Иначе прве онлајн куповине су ми се односиле на авионске карте, још тамо пре неких 15-ак година
Upravo sam vratio patike kupljene online na Kupujem ProdajemSta kupujete online a sta ne biste nikada porucili pre nego sto vidite proizvod svojim ocima?
Da ti ne citiram ceo post...Upravo sam vratio patike kupljene online na Kupujem Prodajem
A klasa i cena ti dovoljno govore da je sa aliexpresa ,takodje po sajtovima ima model original koji se ne radi u par 10ina kombinacija boja kao sto to ima kopija,i na kraju kad kazu brojevi od 41-46 sve je jasnoUpravo sam vratio patike kupljene online na Kupujem Prodajem
air max 1,omiljeni model koji godinama kupujem uglavnom preko pošto ovde taj model ne naručuju u prodavnicama
i zbog cele situacije sa virusom,ja na google,ukucam patike,taj model,izbaci na Kpodajem tih patika u svim bojama i dezenima,pise deklaraciju imaju,zemlja porekla Vijetnam,A klasa(sto mi se činilio kao neka garancija kvaliteta)sve slike patika,kutije,sve kao iz radnje
Naručim odmah dvoje da se ne rasproda slučajno....stigle patike,sve kao na slici,nema greške,boja,šivenje,nema odstupanja.....kvalitet materijala nula!Sve je plastika,neki ne elastični materijali,savijem patiku ona odmah dobije nabor koji se ne ispravlja....donesem patiku orginal,savijem je mnogo lakse nego ovu,nikakvi nabori,materijal mek,elastičan...Sreća pa je kupac pristao na povraćaj para,uz opravdanje da je to A klasa patike i da je predvidjena za jednu sezonu...Sad sam kupio nešto na taj način i nikad više.
Pa ko se primi na tako nesto taj i treba da ga plati 20000А што ваљају фејк парфеме на Лимунду...У радњи 10 000, код њих 1500.