Vidi. Odgovoricu ti i onda idem sa teme. Ako hoces dalje da pricas samnom o ovome posalji pp.
Da, ja iskljucujem ovde upoznavanje u rl i to je moj licni izbor, sto ne znaci da osudjujem, ili mislim da oni koji se upoznavaju i u rl ne bi trebalo to da rade. Ja imam svoje licne razloge. Pozdravljam svako lepo drugarstvo, vezu, brak, zezu, jedno pice, seks, orgije, sta god...
To sto ti nemas izgradjeno poverenje je zbog formata samog medija. Prvo, ovde niko ne postavlja svoje pravo ime i prezime, licnu fotografiju u koloru za pasos i ispod kontakt. Nije ovo linkedin ili fb. Postoji razlog zasto je to tako. Ovo je mesto gde kroz zabavu mozes da pricas o stvarima, ANONIMNO, gde bi neko mogao pogresno da te shvati u rl. To je dobra strana anonimnog komuniciranja. E tu je moj argument. Neki brkaju ili ne razumeju to. Ti ako hoces glavom i bradom da komuniciras ovde i mislis da to ne bi ogranicavalo celokupnu komunikaciju ovde, samo napred. Ni to nije zabranjeno ali nekako je izmedju redova nepozeljno.
Opet kazem, ako pozeli neko da predje u rl komunikaciju, iz bilo kojih motiva, samo napred, sto da ne. Samo moze da zasmeta ako se oseti atmosfera da bi sad svi mi trebali da se jasno i glasno izjasnjavamo imenom i preizmenom kako bi neko lakse mogao da vidi ko je ciji. To mi je besmisleno, tj imas druga mesta onlajn i za to.