Online analizatori

psotoji jedna grupa ljudi
pomno prate vaš online život
poruke, blogove, slike, promene, podatke
i ubek kad dofjete u korespodenciju s istim imaju da navedu kao "argument" vaše kvalifikacije date na netu?
u čemu je štos? dokonost ili briga ili voajerizam ili noliferstvo ili...............

verujem sve zajedno :D Jelooo, Jeleno Mitrović iz Svrljiga, matični br. 1609986715877 da si ti nama živa i zdrava, dok je ljudi biće stalkera :D
šalim se :D ne znam bezibre!
I ja sam kao muško doživeo neprijatnosti a mogu misliti šta se dešava ženama.

Sudeci po gledanosti farme, 80% stanovnistva ove napacene zemlje su analizatori.
Tih sat-dva, koliko traje prenos, dobijaju nove, friske, privatne socne detalje.
A onda se nasladjuju, na poslu, u samoposluzi, u kancelariji, na roditeljskom, u redu ispred poste... razmenjujuci informacije o ljudima za koje do juce nisu ni znali da postoje.
Nadaju se da ce u toj razmeni informacija dobiti neku bas socnu, koju su, eto, propustili da cuju. Ili makar da izgledaju pametno i "informisano". (pametno i informisano su sada postali sinonimi)
Tabloidi im izlaze u susret i objavljuju intervjue sa prijateljima, rodjacima, kasirkom u marketu... svako je voljan da upre prstom.

Analizatori? Bojim se da je dijagnoza mnogo gora, a sanse za izlecenje na nivou statisticke greske.

Back