знала доца из прве да си шећерко, јел?Ма одем онда код ендокринолога у еуромедик, и ова мери шећер и пробијем скалу на апарату ЧП
Одмах ми је ударила инсулин и дала, без да сам лежао у болници ЧП

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
знала доца из прве да си шећерко, јел?Ма одем онда код ендокринолога у еуромедик, и ова мери шећер и пробијем скалу на апарату ЧП
Одмах ми је ударила инсулин и дала, без да сам лежао у болници ЧП
Па да, шећер ми средио срце, па сам се напунио воде до грла...знала доца из прве да си шећерко, јел?![]()
Gospođice gospođo Lee vi ste ovde glavni na ovom PDFu,usuđujem se da primetim.@Afroo, ладно си могла и овде да кликћеш.
свако мало вирим ти на профил...
надам се спласнута, наспавана и сад ћеш да вилениш.
нека, ако си се одморила.
максо, је л си почео са лаганим шетњама?Па да, шећер ми средио срце, па сам се напунио воде до грла...
Но сад пичим новомикс и тресибу, па контролишем шећер ЧП
Kazala mi lekarka da setam preko granice bola….максо, је л си почео са лаганим шетњама?
оно друго нећу да питам.![]()
супер да можеш уз помоћ ходалице, па полако.Kazala mi lekarka da setam preko granice bola….
Danas idem uzbrdo, ali uz pomoc hodalice![]()
па да... ту су ми помогли кад ми је помоћ била најпотребнија.Gospođice gospođo Lee vi ste ovde glavni na ovom PDFu,usuđujem se da primetim.
ћаоћао...Dobar dan drugari....
да ми ипак сачекамо до четвртка, и чујемо шта ће доце рећи.Eto tako nista delovalo nije a tolikom hemijom su me zalili....
E,to je žalosno...da samo zbog novca ne može čovjeku da se nešto olakša.Sve je to tačno ali ako se staviš u moju kožu onda ces me bolje razumeti, jer skroz je normalno da se ja posle tolike hemije osećam kao prevareni jer svaki put oni kažu kako očekuju da su me preveli u ovo ili ono, kad ono nista od toga.
Poslednje 2 terapije su mi jedva dali jer su jedva našli venu koja može da izdrži bez pucanja. Svaki put mi govore kako je vreme da kupim i ugradim Port, a on je prava sitnica 1000€, plus odrzavanje mesečno, plus igle
Poznanici u HR je doktor 3x dolazio da razgovara sa njom i da joj objasni koliko je to za nju dobro, jer kod njih je to besplatno, samo mi mučenici sve moramo da platimo ili da,trpimo muke tantalove![]()
Da, upravo tako.E,to je žalosno...da samo zbog novca ne može čovjeku da se nešto olakša.
Znači,ima metod,samo fali novac.![]()
прочитала сам да на ВМА својим пацијентима, верујем бесплатно, ако је потребно,Da, upravo tako.
Mislim da je i kod vas besplatno, u HR i CG jeste. Samo mesečno održavanje tog port-a i igle za njega su preskupe plus on sam tolike pare, pa posle kažu leči se. Nekako kad pogledam ispadosmo najgori![]()
таман ће бити близу шест месеци од задњег ЦТ, и то је нормално.Evo da i ja raportiram. I dalje čekam rezultate CT skena od Februara jer ih nisu poslali na vreme u drugu bolnicu gde idem na kontrolu.
Tako da se nadam da će biti tu krajem Aprila kada je naredan termin.A inače, već su mi zakazali sledeći CT sken za 6. Jul, nekako mi to deluje prebrzo.
Da li je normalno da se radi CT sken tako često?
Inače krvna slika mi je i dalje sve bolja, tako da ne brinem.
чајић ти сигурно неће шкодити док ниси на терапији, па пробај.Ja sutra na konzilijum, pa ćemo videti šta će reći i čemu da se nadam.
Inače zvala sam jednog trajala danas pa mi je rekao sa on savetuje, Plucnjak, Divizmu, Podbel i koren Maslačka, za regeneraciju pluća od svih bolesti, pa cu verovatno sutra u J.Pancic apoteku da kupim to i počnem da pijem. Da škodi neće.