мислиш на спавање?Moramo nesto raditi da se to promeni, mozda Sofka ima rešenje![]()
има "ОптиМел" (сад има и малецко паковање) + још нешто, и било је пристојно.
само у једној апотеци су држали, и сад цврц., али је наручено.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
мислиш на спавање?Moramo nesto raditi da se to promeni, mozda Sofka ima rešenje![]()
Оптимел+мало ксанакса/ксалола.
Ја не знам никога ко је заспао само од мелатонина.![]()
Обожавам вас који читате та упутства.стигао ОптиМел, само не знам како ћу преживети ксанакс.
читала оно лудо упутство па мсм.
комбиновоала сам са Лексаурином, и функционисало.
Афро, ти пријави Софке шта већ пијеш од тих лилулица.![]()
Ja ne čitam dok me Liki ne iskritikujeОбожавам вас који читате та упутства.![]()
ма знам, и мој доца исто.Обожавам вас који читате та упутства.![]()
а да си само због Зарзио у болници било би још горе.Da, završena i poslednja u ovom protokolu. Sad čekam PetSkener pa,cemo videti jesam li se s razlogom radovala ili bez.
Inače od ponedeljka idem opet svako jutro ta,Zarzio, ne znam koliko dugo, ali kaže da mora neko vreme, jer su prvi parametri bas niski. Ni malo se ne radujem tome jer valja ustajao svako jutro u 6h, ali kad moram sta cu.
Mora tako rano da bi stigla,da se javim hematologu pa da me on pošalje da izvadim krv i sačekam rezultate pa da mu odnesem i primim Zarzio. Sve mora peške, a gužve su ogromne. Ako se fo podne vratim kući bice super.а да си само због Зарзио у болници било би још горе.
не знам зашто тако рано, ал ајд... бићеш раније у хоризонтали, наспаваћеш се,
па тих десетак дана, ако буде потребно, издржаћеш.
ово си јуначки одрадила, и ово ћеш.![]()
немаш избора. чувај се...Mora tako rano da bi stigla,da se javim hematologu pa da me on pošalje da izvadim krv i sačekam rezultate pa da mu odnesem i primim Zarzio. Sve mora peške, a gužve su ogromne. Ako se fo podne vratim kući bice super.
ем понедељак, ем шугаво време.. Ako se fo podne vratim kući bice super.
ма биће лакше већ сутра.Bila danas opet, dobila inekciju I vratila se kući...znaci jedva I po bolnici idem bez osećaja da cu se srušiti svakog časa.. sutra prvo idem da radim ks pa kad bude gotovo da im odnesem i dobijem inekciju...sve se nadam da kad primim jedno 6-7 kao prošli put biće bolje...pijem i gvožđe i onaj sok od cvekle I b12...valjda se unormalim od svega toga...
A što, zar nije preporučljivo, čak i poželjno? Pitam najozbiljnijeОбожавам вас који читате та упутства.![]()
Јесте али неки људи на уштрб помоћи коју ће им пружити терапија одбијају да је пију јер прочитају да може да има овај или онај нежељени ефекат.A što, zar nije preporučljivo, čak i poželjno? Pitam najozbiljnije![]()
Jeste, sve je istina. Ja imam astmu, i kad pročitam na onom kilometarskom papiru da ovaj lek može izazvati pogoršanje astme, nije mi baš svejedno. Ali ipak sam svesna da su to lekovi koje ne pijem redovno, nego kad se razbolim - o antibioticima se radi. Tako da iako pročitam - ipak pijem. Ali da volim da pročitam ono uputstvo za pacijenta - volim.Јесте али неки људи на уштрб помоћи коју ће им пружити терапија одбијају да је пију јер прочитају да може да има овај или онај нежељени ефекат.
добро клопај, одмарај па уз сва она чудеса која трошиш,Kako da podignem hemoglobin?