ти и твоји добро?Ja mašem i šaljem poljubac!
Imaš li neki gel da namažeš da ti hladi zglobove?
ево, лечим другарицу
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ти и твоји добро?Ja mašem i šaljem poljubac!
Imam ali je sav lepljiv i ima neki težak miris, a iskreno nemam ni neke snage da se sad trljam tim golovima.Ja mašem i šaljem poljubac!
Dobro smo, Koronu opet preležala i shvatila da moram da poradim na imunitetu pa sam smućkala kurkumu, beli lukac, med, limun i đumbir.ти и твоји добро?
ево, лечим другарицу
Nije loše, idu praznici pa će biti teško. Pripremam se na to.Imam ali je sav lepljiv i ima neki težak miris, a iskreno nemam ni neke snage da se sad trljam tim golovima.
Nadam se,da,si ti dobro i da,si se fino tamo snašla![]()
Evo sad napisah kolika je temperatura, boli ovo i danas ali kao malo manje.Nije loše, idu praznici pa će biti teško. Pripremam se na to.
Kako ti je danas?
јоој, ја не волим куркуму, и ђумбир. није то за мене, а није да нисам пробала.Dobro smo, Koronu opet preležala i shvatila da moram da poradim na imunitetu pa sam smućkala kurkumu, beli lukac, med, limun i đumbir.
е, на ово не умем да одгворим.Ti, čime se baviš?
верујем да хоће, али, ниси сама.idu praznici pa će biti teško. Pripremam se na to.
ово са темп., се није после ове терапије дешавало, или јесте, а ја заборавила.Evo sad napisah kolika je temperatura, boli ovo i danas ali kao malo manje.
мора да си мало кукала на допинговање, ал' шта да радиш, нема ти друге.Upravo sam pričala sa ćerkom o tome kako čim mi bude bolje prestanem da pijem sve to što me je do boljeg dovelo. Odustanem, i opravdavam sebe kako je to dosadno. Da jeste dosadno, ali moram se naterati da sve ti pijem i kasnije, kad isprimam terapije, da pomognem organizmu da se izbori i oporavi od silnih terapija. Valjda cu uspeti, videcemo.
Kaki ste vi? Šta radite? Jeste zdravi? Mislim na sve vas bas svakodnevno![]()
Probala sam Filipu(sinu) da uvalim malo "zdravine" ali nije išlo, previše je jako za njega.јоој, ја не волим куркуму, и ђумбир. није то за мене, а није да нисам пробала.
рекла бих да је тебе стигло све што се рђаво издешавало, а није било лаганица.
пробај и та чудеса, али уредан живот, и кад све посложиш у глави, бићеш опет ОК.
требаш још малкице времена.
е, на ово не умем да одгворим.
али, ових дана сам ходочастила по вечерама и ручковима везано уз Божић,
и једва претекох.
верујем да хоће, али, ниси сама.![]()
није да пошизиш него си јутрос требала назвати др.Jutros u 05h temperatura 37,6 pa skinem i celi dan nista, kad sad 37
Pa da posizis![]()
Videcu sutra kad zavrsim sta moram ujutro da odem do klinike...није да пошизиш него си јутрос требала назвати др.
можда овај пут требаш Зарзио или шта већ.
мени је нешто дуго те температуре.
није касно ни сад, али ајд да цимнемо
@Софија
који већ ово дан са температуром и колико је дана прошло од терапије?Videcu sutra kad zavrsim sta moram ujutro da odem do klinike...
Eto znala sam da će doktor čim mu kažem za temperaturu da me šalje da radim test na koronu. Hvala ti, ici cu sutra da,to odradim.Од терапије је.
Не оптерећуј се.
Бруфен или парацетамол.
боље да те нисам наговарала да зовеш.Eto znala sam da će doktor čim mu kažem za temperaturu da me šalje da radim test na koronu. Hvala ti, ici cu sutra da,to odradim.
Takođeживи и здрави били.
Срећна Нова година.
![]()
![]()
опустела Крста после дочека. сви одмарају, а и нас двеTakođesvima vama sve najlepše, a najviše zdravlja
![]()
⚘️
Moramo nesto raditi da se to promeni, mozda Sofka ima rešenjeопустела Крста после дочека. сви одмарају, а и нас две
опет сам синоћ заспала јутрос.![]()