Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja,sam upravo rucala, sad smuckala kaficu i malo gledam tv, čekam majstora da dodje da odradi ovo sto smo se dogovorili još pre 15 dana.
pa 'de čovek da ti radi po onim vrućinčinama.
da umre, pa da ga imaš na duši. :lol:
elem, od poznanice prijatelj iz Bgd., pozvao majstora da odradi nešto oko bojlera.
isto leto, vrućinčina.
mlađi čovek došao, počeo da radi, i samo se skljokao i umro.:eek:
jedva su se oporavili posle toga, od šoka.

pa 'de čovek da ti radi po onim vrućinčinama.
da umre, pa da ga imaš na duši. :lol:
elem, od poznanice prijatelj iz Bgd., pozvao majstora da odradi nešto oko bojlera.
isto leto, vrućinčina.
mlađi čovek došao, počeo da radi, i samo se skljokao i umro.:eek:
jedva su se oporavili posle toga, od šoka.
Kod mene u stanu nije takva vrucina, a ni on neće doći sad već kad jos zahladi.

@Affro* , imaš na IORS-u ordinaciju koja se bavi terapijom bola. Idi do njih pa se posavetuj šta je za tebe najoptimalnije.
Cula sam se sa njima, oni su me uputili na kućnu negu iz DZ, bile su dr I sestra, rečeno mi je da probam da pijem Paracetamol na 6h, 3 dana, ako to uspe da smiri bol bilo bi super, ako ne da ih zovem ponovo pa da mi daju nesto drugo. Ja do Onkologije nema sanse sad ni da odem, jedva po kući idem, kolena i skočni zglobovi ubiše, i ona kost od kolena do skočnog zgloba, znaci ne smem da pipnem kakav je to bol 😞

Cula sam se sa njima, oni su me uputili na kućnu negu iz DZ, bile su dr I sestra, rečeno mi je da probam da pijem Paracetamol na 6h, 3 dana, ako to uspe da smiri bol bilo bi super, ako ne da ih zovem ponovo pa da mi daju nesto drugo. Ja do Onkologije nema sanse sad ni da odem, jedva po kući idem, kolena i skočni zglobovi ubiše, i ona kost od kolena do skočnog zgloba, znaci ne smem da pipnem kakav je to bol 😞
Paracetamol je sasvim ok za početak. Poslušaj ih.

Hrabro @Affro* .
Naznačiti ću @Софија i @LikiLee .
Sigurno će biti pamatniji da se bar malo olakša.
pa ja sam nešto pokvarila na telefonu kad sam namestila da budem nevidljiva,
i sad možeš do Bogojavljenja da me spominješ, meni ništa ne klikće na telefon.
jedino vidim,ako sam za kompom.
glupača, neopevana. :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back