Onkologija

Pozdrav,

Mislim da svi oboleli od ove podmukle bolesti treba da razmisle o lecenju lekom Naltrexone.
Dosta sam istrazivala, i u mom slucaju se pokazao delotvoran, za sada se mom tati sedimentacija znatno smanjila za samo 3 nedelje posebnog rezima ishrane, naltrexona i k. ulja.
Inace naltrexone leci siroki spektar bolesti. Bitno je samo da ne zakasnimo. Eh, samo to...

Veliki pozdrav svima..

Hvala ti puno na odgovoru, da zanima me ta tema zbog tate pa bi zelela sto vise da saznam i da cujem iskustva drugih ljudi u pitanju je tumor na desnom bubregu koji se prosirio sve do prepona pa mu zato otice leva noga i jako ga boli...

dobro vece svima,mojoj mami je otkriven tumor na dojci stadijum 2 b,doktor je predlozio hitnu operaciju,ali u toku priprema za operaciju kada je uradila snimak pluca primetili su da ima neke senke na plucima,zatim su je poslali na skener.rezultati skenera su stigli a konzilijum je zakazan tek za kraj sledece nedelje,da li neko moza da mi protumaci nalaze skenera,a ja cu ih doslovno napisati,hvala vam unapred.
MSCT grudnog kosa:
U plucnom parenhimuobostrano registruju se kruzni nodusi dijametra do 20 mm koji mogu da govore u prilog sec.depozita.
U medijastinumu nema uvecanja LN.
Grudni kos i meka tkiva u fiz.granicama.
Abdomen bez slobodne tecnosti i gasa.
Jetra homogena bez fokalnih promena.
Zucna kesa bez znakova kalkuloze.
Pankreas i slezina u fiz. granicama.
Bubrezi normalnog polozaja i oblika.
Bubrezi bez znakova kalkuloze.
Retroperitoneum i veliki krvni sudovi u fiz.granicama.
Postovana, kako se zavrsio rezultat vase majke, ja imam slucaj isti kod moje mame, vjerujte zabrinuta sam

pre mesec dana zakazan mi je ultrazvuk abdomena jer sam se doktorki požalila na čudnu nadutost stomaka.
napisala mi da kupim neke tbl za gasove I stavila me "na čekanje" za uz.
juče mi je odrađen ultra zvuk, ali je doktorka pozvala ginekologa "na kosultaciju"
ona sumnja na miom I to poveći,ali mora da se odradi i ginekološki uz.
odem kod ginekologa, zakaže mi uz za 31.7.
danas sam uradila uz u euromediki i nalaz je miom 15x10 i rečeno mi je da će morati da se odradi uklanjanje materice.
sad moram da čekam da me primi ginekolog pri dz da mi da uput-ne može pre ponedeljka da me primi.
e sad, mene je danas zbunila jedna gospođa koja je načula moju priču sa drugaricom i reče mi da mi nalaz iz privatne klinike ne važi ako hoću "na državno lečenje" jel moguće da ću sa ovim čudom u stomaku morati da čekam i državni uz?

klinike ne važi ako hoću "na državno lečenje" jel moguće da ću sa ovim čudom u stomaku morati da čekam i državni uz?

нема ми логике да уз из приватне клинике не важи :think:
видећеш у понедељак са гинекологом шта и како даље за оп.
ај,држим песнице..

15x10 santima uopšte nije malo.
koliko još može da naraste za 2 meseca. prosto mi je neverovatmo da to može da se razvlači tako dugo a platila sam da odradim što pre da bi što pre i preduzeli nešto.

koliko još može da naraste za 2 meseca. prosto mi je neverovatmo da to može da se razvlači tako dugo a platila sam da odradim što pre da bi što pre i preduzeli nešto.

ма и боље је што си платила и др сад зна шта даље.
мислим да ти др није смела рећи да идеш приватно и одрадиш уз.
моји кад су питали др за приватно није ништа рекао.. препустио је њима да одлуче.
од некога смо чули да су ординације, ово је прича из новга сада, озвучене, и доца не би да наебе.
претпостављам да заказани уз отпада и да ће те заказати за оп па ће тамо да те поново усликају.
друго нема..
и де си одма залутала на онкологију :lol:

Ne, nije nikako "malo". Ja bih ili na licu mesta otisla kod negog ginekologa koji operise u bolnici (
a radi i u privatnoj praksi) privatno i od njega ces dobiti "instrukcije" kako da sto pre dodjes na operaciju.
To je aj da se laicki izrazim jednostavna operacija, mozda se radi i u nekoj privatnoj klicici.
Ja stvarno ne bih cekala, ne iz straha nego Bog te pita kada ces regularno i stici na operaciju,
a znas da imas nesto u stomaku.

Back