lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
kao neko ko boluje od sarkoma mekih tkiva razumem te potpuno , sarkom je gadan i podmukao i stalno se vraca ali treba se boriti dokle god ima nade.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao, dobrodosla
Funkcionise tako sto mozes ovde da postavis neko pitanje ako imas, pa ce ostali clanovi foruma da pokusaju da ti odgovore.
Posto si izabrala da pises na temi Onkologija, pretpostavljam da zelis da razgovaras sa ljudima koji imaju i licna iskustva s tim, pa ti predlazem da pises i u ovoj temi:
http://forum.krstarica.com/showthre...vreme-izmedju-skenera?p=29429272#post29429272
A pratiš nas tamo
malo je utihnulo , al dobro , biće bolje .
Postovana, kako se zavrsio rezultat vase majke, ja imam slucaj isti kod moje mame, vjerujte zabrinuta samdobro vece svima,mojoj mami je otkriven tumor na dojci stadijum 2 b,doktor je predlozio hitnu operaciju,ali u toku priprema za operaciju kada je uradila snimak pluca primetili su da ima neke senke na plucima,zatim su je poslali na skener.rezultati skenera su stigli a konzilijum je zakazan tek za kraj sledece nedelje,da li neko moza da mi protumaci nalaze skenera,a ja cu ih doslovno napisati,hvala vam unapred.
MSCT grudnog kosa:
U plucnom parenhimuobostrano registruju se kruzni nodusi dijametra do 20 mm koji mogu da govore u prilog sec.depozita.
U medijastinumu nema uvecanja LN.
Grudni kos i meka tkiva u fiz.granicama.
Abdomen bez slobodne tecnosti i gasa.
Jetra homogena bez fokalnih promena.
Zucna kesa bez znakova kalkuloze.
Pankreas i slezina u fiz. granicama.
Bubrezi normalnog polozaja i oblika.
Bubrezi bez znakova kalkuloze.
Retroperitoneum i veliki krvni sudovi u fiz.granicama.
Da se upisem i ujedno da pitam sta su to nodusi u plucima, hvala
klinike ne važi ako hoću "na državno lečenje" jel moguće da ću sa ovim čudom u stomaku morati da čekam i državni uz?
15x10 santima uopšte nije malo.
koliko još može da naraste za 2 meseca. prosto mi je neverovatmo da to može da se razvlači tako dugo a platila sam da odradim što pre da bi što pre i preduzeli nešto.
Ne, nije nikako "malo". Ja bih ili na licu mesta otisla kod negog ginekologa koji operise u bolnici (15x10 santima uopšte nije malo.
koliko još može da naraste za 2 meseca. prosto mi je neverovatmo da to može da se razvlači tako dugo a platila sam da odradim što pre da bi što pre i preduzeli nešto.