Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne spominji brčkanje,ja se još dovijam kako se oprati a ne pokvasiti konce...:dash:

Joooj..kako je to mene smaralo, uzas :(
Stavi neku kesu preko :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Evo ja se ne brčkam. Mada, moraću, idem sutra na B. Kosu na kontrolu, posle, paaaaaaaa...12 - 13 godina. :mrgreen:

Ma nemoj da zuris toliko....:whistling:
NISI BILA NA KONTROLI 12 GODINA ?! :eek:
Sad ce Neda da poteze oklagiju :zcepanje:

ma ti si žena zmaj,to se zna...:zag:

Biki,ne volim da turam kese,uvek imam frku da ću ipak pokvasiti,ko što je jedna u bolnici još davno kad sam ležela posle carskog,sva se izmočila....od onda ne rizikuje Dragiša ništa...:nono2:

A jbg...snalazi se kako znas, i ja sam se mucila i posle carskog i posle
operacije jajnika ali ovo poslednje je bilo najteze...brate mili leva ruka, pazuh i dojka...znaci nema sanse da ne
pokvasis a ne mozes ni normalno da pomeras ruku, sa dojke spada gaza kako god je namestili,
jedva cekala da mi povade konce kao bice mi lakse, kad ono jos teze...teska sisa (mrzi me da pisem to dojka:mrgreen:)
pa vuce na dole :sad2: samo sam cekala kad ce mi se otvoriti onaj rez i sad mi je muka kad se setim...
A pustimo to, sta nam radi gospodin muz, ovde pocela licitacija a ti i ne znas :zcepanje:

ma ti si žena zmaj,to se zna...:zag:

Biki,ne volim da turam kese,uvek imam frku da ću ipak pokvasiti,ko što je jedna u bolnici još davno kad sam ležela posle carskog,sva se izmočila....od onda ne rizikuje Dragiša ništa...:nono2:

sunđer lepo i neka te muža istrlja,a napredačke moš sama,jedino ako ne želiš da još malko pomoći :D

A jbg...snalazi se kako znas, i ja sam se mucila i posle carskog i posle
operacije jajnika ali ovo poslednje je bilo najteze...brate mili leva ruka, pazuh i dojka...znaci nema sanse da ne
pokvasis a ne mozes ni normalno da pomeras ruku, sa dojke spada gaza kako god je namestili,
jedva cekala da mi povade konce kao bice mi lakse, kad ono jos teze...teska sisa (mrzi me da pisem to dojka:mrgreen:)
pa vuce na dole :sad2: samo sam cekala kad ce mi se otvoriti onaj rez i sad mi je muka kad se setim...
A pustimo to, sta nam radi gospodin muz, ovde pocela licitacija a ti i ne znas :zcepanje:

jeeeeeeeeeeel,pa nesam znalaaaaaaaaa...dočeko me čoek s puta iz BG,podneo raport kako su proveli dan i izgubio se u vidu ptičice...:hahaha:

Стигох из насеља,ма Бики,за њихове стандарде мало купили... рекли узеће јагоде-нису узели,-узеће лоптице за бадминтон,нису ни то,заборавили,ма дај,као да сам тражио не знам шта... али ајд',шта ћу... трпим и ћутим... :hahaha:

Шалим се,сад стигао из насеља... било лудо,као и увек,али ови 1.смена,па јуре да спавају,а ја сутра немам праксу,тако да треба да сам у 20 до 5 поподне у школи.... :klap:

Стигох из насеља,ма Бики,за њихове стандарде мало купили... рекли узеће јагоде-нису узели,-узеће лоптице за бадминтон,нису ни то,заборавили,ма дај,као да сам тражио не знам шта... али ајд',шта ћу... трпим и ћутим... :hahaha:

Шалим се,сад стигао из насеља... било лудо,као и увек,али ови 1.смена,па јуре да спавају,а ја сутра немам праксу,тако да треба да сам у 20 до 5 поподне у школи.... :klap:

đačka li je muka pregolema...:fdlan:

E pa onda veceras ne smes da bezis na spavanje ko kokoska, ovih dana si objasnio...:zcepanje:

Vi koji imate nekakve veze sa Onkološkim u Bg, znete li nekog dr Ristića? Kakav je? Onaj moj klinac je njegov pacijent.

Lilihip i ja sinoć došle do zaključka da je on bio u sobi pored nje letos kada je ona bila na Onkološkom. Seća ga se...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back