Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo nije loše,ali mijenjala bi se za bolje ...................
Učila,pa sad pravim ručkić i takooooo
Zeza me još uvijek citiranje i smajlići,samo kucam koje znam na pamet kao ovaj recimo :besna:

:zcepanje:
Evo za tebe jedno malo magarence
eyore-silver-glitter-donkey.gif

A jesi tvrdoglava strasno!!
Ajd, javi se kad budes mogla :)

- - - - - - - - - -

Nije jos, u sredu ide kod onko pa posle valjda, ali prvo u Veneciju :)

Ma jašta neka se opusti pa onda šta joj je činiti.................pametno!A nešto će pametno saznati i kod onkologa u srijedu,mislim znaće ipak više,ja se nadam!
Drago mi je baš da idete i lijepo se provedite!

Ma jašta neka se opusti pa onda šta joj je činiti.................pametno!A nešto će pametno saznati i kod onkologa u srijedu,mislim znaće ipak više,ja se nadam!
Drago mi je baš da idete i lijepo se provedite!

Tako je, hvala draga...
Joj sad me zvala Miloseva razredna, moram u skolu, opet nije odradio 9 casova prakse u Palasu
nece moci da zavrsi godinu, znaci olesicu ga, nema nista od eksurzije,preseo mi je vise.

- - - - - - - - - -

Biki kad putujete

U cetvrtak u 8 uvece :)

Tako je, hvala draga...
Joj sad me zvala Miloseva razredna, moram u skolu, opet nije odradio 9 casova prakse u Palasu
nece moci da zavrsi godinu, znaci olesicu ga, nema nista od eksurzije,preseo mi je vise.

- - - - - - - - - -

U cetvrtak u 8 uvece :)

Ajde bre pusti dete ne maltretiraj ga toliko. U jaka stvar nije odradio 9 časova, pa odradiće šta sad! Dal si ti bila bolja u školi?

Ajde bre pusti dete ne maltretiraj ga toliko. U jaka stvar nije odradio 9 časova, pa odradiće šta sad! Dal si ti bila bolja u školi?

Ne moze da zavrsi godinu bez tih 9 DANA a ne casova prakse.
Mene zove razredna i riba me, zato sam popizdela, moram danas ili najkasnije u sredu s posla
u skolu da crvenim i lazem, molim, obecavam...
a on na to kaze,, sto se nerviras, reko sam ti zavrsicu razred, pusti nju...,,
Pa kako da je pustim kad mene zove!!!
Tako me zvala letos kad sam bila na moru, preselo mi letovanje :mrgreen:

И код мене ужас у школи... :(
Добио сам 2 из физике и 4 из неуро... Моји ће се ваш обрадовати...
Још имам температуру..уопште ми није добро..сутра вала не одем у школу,али у стеду морам,због вежби...

Бики,није то толики проблем,може гарант и са другм групама да иде на вежбе...бар кпд нас то може...

Идем кући да легнем...како леп дан,а преседе ми....

И код мене ужас у школи... :(
Добио сам 2 из физике и 4 из неуро... Моји ће се ваш обрадовати...
Још имам температуру..уопште ми није добро..сутра вала не одем у школу,али у стеду морам,због вежби...

Бики,није то толики проблем,може гарант и са другм групама да иде на вежбе...бар кпд нас то може...

Идем кући да легнем...како леп дан,а преседе ми....
i dvojka je ocena za ucenika , nije kraj sveta ucio si ali se desilo.
ma biki moze to nadoknaditi i irena je tako pa dva meseca ono kad je koleno zezalo
a sto nije isao na praksu?

pa moze odraditi samo moras da kukas i molis , deca uvek se prave pametni pa posle cekaju roditelje da se ponizavaju , a ni moja nije isla na eskurziju , bila 17 hiljada i jos mu moras dati , bolje na nesto drugo da pare ili ode o svom trosku gde hoce

Za to ne moze, mora da ima taj fond casova prakse odradjen da bi prosao godinu...
Ma polomicu ga kad dodje, nista od ekskurzije, znaci prezalicu 5 000 sto sam dala prvu ratu i ne zanima me.
Ne znam kako bih ga drugacije kaznila, pa nek se drnda zabole me.

ma šta nemoj,razbi ga ko mačku,to mu jedini posao u životu i to mu teško,
dupe po kući ne mrda da nešto uradi i pomogne ti,
nek je živ i zdrav al se neki red mora znati,pa na oko da ti je izašao,nije mali više,
ovo će da zvuči grrubo,izvini molim te,ali i ti svoje ispunjavaš,radiš na dva mesta,
i rad u kući je rad i to težak,niko i ništa ne trpi,pa zašto bi on bio privilegovan?

Poslednja izmena:
Popravices, ti si vredan i volis da ucis, ne panici i ne nerviraj se toliko :heart:

Бики,имам и ја две вежбе да надокнадим,инфектологију-ВМА,и интерну-Ургентни. Знам како је,кад је мрско устати за те је бене вежбе. Немој га кажњавати,екскурзија је нешто најлепше!!! :heart:

Љубим те.

Popravices, ti si vredan i volis da ucis, ne panici i ne nerviraj se toliko :heart:

Ма,не нервирам се,али мрзим кад ме испитују:"А шта је Ћирич добио,како је он добио 5".Ћирић је најбољи ученик у разреду. т ме нервира,брате не може ни мени увек све добро да иде...

Бики,имам и ја две вежбе да надокнадим,инфектологију-ВМА,и интерну-Ургентни. Знам како је,кад је мрско устати за те је бене вежбе. Немој га кажњавати,екскурзија је нешто најлепше!!! :heart:

Љубим те.

ti se ne računaš u komentatore,generacija ste,naravno da si na njegovoj strani,dve i devet nije isto,a i tvoje dve su zbog bolesti,jel tako beše?:rtfm:

ma šta nemoj,razbi ga ko mačku,to mu jedini posao u životu i to mu teško,
dupe po kući ne mrda da nešto uradi i pomogne ti,
nek je živ i zdrav al se neki red mora znati,pa na oko da ti je izašao,nije mali viš,
ovo će da zvuči grrubo,izvini molim te,ali i ti svoje ispunjavaš,radiš na dva mesta,
i rad u kući je rad i to težak,niko i ništa ne trpi,pa zašto bi on bio privilegovan?
tako je :ok:

- - - - - - - - - -

Ма,не нервирам се,али мрзим кад ме испитују:"А шта је Ћирич добио,како је он добио 5".Ћирић је најбољи ученик у разреду. т ме нервира,брате не може ни мени увек све добро да иде...
a ti reci pitacu sutra cirica da li hoce da ga vi usvojite:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back