Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kupi deep releif,gel koji ima brufena u sebi i maži tim,bar da uminu bolovi na par sati,
mnogo dobra stvar,mazala time nogu kad je bilo najgore

Super, hvala ti! Uzeću baš danas kad se vraćam kući sa posla. Pila sam brufen, ali mi ga želudac slabo podnosi pa sam ga i batalila na kraju. Najbolje mi kad spavam, tad me ništa ne boli :mrgreen: verovatno zbog mirovanja, a i spavam na stomaku pa mi ništa ne dodiruje kičmu.. Baš ću da probam taj gel :)

Super, hvala ti! Uzeću baš danas kad se vraćam kući sa posla. Pila sam brufen, ali mi ga želudac slabo podnosi pa sam ga i batalila na kraju. Najbolje mi kad spavam, tad me ništa ne boli :mrgreen: verovatno zbog mirovanja, a i spavam na stomaku pa mi ništa ne dodiruje kičmu.. Baš ću da probam taj gel :)

zato ga i preporučujem,ne moraš da piješ tablete koje su smrt za želudac,a učinak isti,uvek imam jednu tubu u kući,za svaki slučaj
i za lek se ne kaže hvala :obozavam:

Meni fizijatar preporucila nimulid gel, malopre sam kupila...250 dindzi.

nisam ga koristila Bikice,ne znam kakav je gel,ali meni tablete ništa ne deluju,kao da pijem andol,sve to zavisi od tolerancije na bol valjda,meni je ovo pomoglo
kad sam počela da ga koristim,došla sam u stadijum kad mi 5 kombinovanih praškova nije umanjivalo bolove,govorim o 5 odjednom i to 3 puta dnevno,htela
moja apotekarka da me ubije kad sam joj rekla :D

Ih, kolega te macka i utrljava kako da ti ne prija :zper: Kaži, jel ima dobar stisak :zcepanje:

Ne izlazi iz teretane, ali morao je nezno pa se bas potrudio
da obuzda stisak :)

- - - - - - - - - -

mi da konstruišemo,a ti sama rekla,ma nemoj,
a i ti k'o da nemaš i neku kolezinicu,nego samo kolege,pajz da nije,
priznaj....neće tebe ženska ruka taći :cool:

:zcepanje:...sam se ponudio, koleginica nije bila tu :mrgreen:

zato ga i preporučujem,ne moraš da piješ tablete koje su smrt za želudac,a učinak isti,uvek imam jednu tubu u kući,za svaki slučaj
i za lek se ne kaže hvala :obozavam:

Ja uvek volim da se zahvalim čak i kad je lek u pitanju :mrgreen: I onom maseru sam se zahvalila iako su mi oči ispale :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Ne izlazi iz teretane, ali morao je nezno pa se bas potrudio
da obuzda stisak :)

- - - - - - - - - -

:zcepanje:...sam se ponudio, koleginica nije bila tu :mrgreen:

Naravno! Kod tebe nikad nijedno žensko u datom trenutku :zcepanje: Sve sami izložbeni primerci, što za stis, što za supicu :rotf:

- - - - - - - - - -

Jel si i majčicu zadigla :whistling:

Ja uvek volim da se zahvalim čak i kad je lek u pitanju :mrgreen: I onom maseru sam se zahvalila iako su mi oči ispale :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Naravno! Kod tebe nikad nijedno žensko u datom trenutku :zcepanje: Sve sami izložbeni primerci, što za stis, što za supicu :rotf:

- - - - - - - - - -

Jel si i majčicu zadigla :whistling:

A sta cu kad radim sa muskarcima :roll:
Nisam nista zadigla, samo mi je spustio sa ramena, ne mazem cela ledja nego levo rame i malo ispod ramena (Na ledjima )

- - - - - - - - - -

necu nista da komentarisem.....:D
bitno da je tebi prijalo

Tako je draga, reci ovim pokvarenjacima :cool:

ja kako zamislja ...to nema a ni u onoj vasoj knjizi, kako bese 50 nijansi sive
jos ako je obukla onu Lilinu majicu bice malo pozadi pa ajde malo i napred :zcepanje:

:zcepanje:...nije, rekla mu ja ,,hvala Braksi, hoces sad ja tebi da namazem
negde ako treba, a on meni,, pa sad...,,
Hehehehe..a stvarno sam mislila, non stop se nesto ukoci od vezbanja, kad ono mali kvarnjak ..:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back