- Poruka
- 6.981
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добро вече!!!
Ја сад стигао из града,био с оном другарицом,с којом имам милион и једну слику,частио и данас. Бики,пио сам Старопрамен,ти си ми пала на памет истог момента....![]()
Нешто ми сад није добро,опет као да ме хвата грип,нешто ми говори да ћу себе сутра да поштедим школе...
- - - - - - - - - -
Dolazi ćerka kod oca da traži blagoslov za udaјu.
- Tata, јa sam se mnogo zaljubila, hoću da se udam!
- Pa u koga si se zaljubila?
- U onog Rikarda što radi u tvoјoј firmi i mnogo se volimo!
- Znaš šta ćero, moram da ti kažem da ne možeš da se udaš za njega, znaš, јa sam nekad davno imao vezu, Rikardo јe tvoј polubrat, ali nemoј molim te da kažeš maјci.
Devoјka se sva izbedačila, tugovala nekoliko meseci i kad јe konačno našla novu ljubav, opet dolazi kod oca:
- Tata, јa sam se ponovo zaljubila, imam dečka mnogo se volimo i hoćemo da se venčamo!
- Pa, u koga si se sad zaljubila?
- U onog Manuela, što isto radi u tvoјoј firmi.
- Znaš šta ćero, meni јe opet stvarno žao, ali јa sam svoјevremeno imao јoš јednu aferu, i Manuel јe tvoј polubrat, ne možeš da se udaš za njega!
Ona se opet sva izbedačila, niјe znala šta da radi i reši da se ipak požali maјci.
- Mama, јa sam bila dvaput pred venčanjem, ali me јe tata sprečio, јer su oboјica bili moјa polubraća iz njegovih afera!
- Ćerko udaј se slobodno, niјe on tvoј otac!
dobar Vece drugari!
Biki pa nesto sumnjam da ce biti nekog uzivanja,ali nikad se ne zna,kako god ja idem pa mozda se i iznenadim
Cao mala, mene zeza net, pet puta sam se ponovo ukljucila da bih odgovorila Petru..a smajli mi sljakaju..valjdaPetre super su ti fotkice!
- - - - - - - - - -
Nemam pojma šta mi se dešava sa forumom,ne mogu da citiram i smajliće da ubacujem,jedino ako sam koji zapamtila kako ide................

Noc Gagic,ljubim
Biki trudim se koliko mi moja glava a i ljudi i zivot,problemi i sve dozvole....
Vjeruj mi da se i ja mjenjam jer sam gledajuci muza vidjela kako smo mali,kako sve za tren prodje i onda cemu sve?!
Uzivam u malim stvarim,ali one i cine zivot....

Sta radis, Petre ?![]()
Ти,имаш ли пуно посла?