pahulja69
Domaćin
- Poruka
- 3.383
Meni je fizijatar onaj dan rekla, samo blage masaze, nikako klasicne, skoro kao mazenje
al ozbiljno
ma meni je neko rekao ko je imao kancer i trombozu ne sme na masazu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je fizijatar onaj dan rekla, samo blage masaze, nikako klasicne, skoro kao mazenje
al ozbiljno
ma ništa ne zna onamaženje a
![]()

dalje.....![]()
To, to...pricaj, pricaj ko u 50 nijansi![]()

nemoj pobratime ko boga te molim

![]()
onda je nežno razmazao ulje po leđima, zagrevajući dlanove.... i krenuo sa masažom.... od vrata....nadole....
i onda je sve to izgledalo ko u žikinoj dinastijinemoj pobratime ko boga te molim
![]()
![]()

sve znas redosledprvo sam legla na sto, pa me je skinuo, otkopčao brus, namazao uljem......... jel takve detalje?
![]()

![]()
onda je nežno razmazao ulje po leđima, zagrevajući dlanove.... i krenuo sa masažom.... od vrata....nadole....
i onda je sve to izgledalo ko u žikinoj dinastijinemoj pobratime ko boga te molim
![]()
![]()
,,joj mukica kako se preznojio i zacrveneo, nemo' pobratime ko boga te molim...
![]()

![]()

Kralj, on i Zoki Radmilovic![]()

Nema nam Gage danas, ili se mozda javila a ja nisam videla
- - - - - - - - - -
a ni LikiLee

e toMa dobro su svi, samo smo im se smucili![]()
likili je dobro , ali ima neka posla , ide na prelo sa kmsinicima svako vece Ma dobro su svi, samo smo im se smucili![]()
osećaju mučninu pored nas 
e tolikili je dobro , ali ima neka posla , ide na prelo sa kmsinicima svako vece
![]()

pa tako treba , a onda zetvaUze mi Likita rec iz usta, priprema liki zemlju za prolecni usev ...![]()

i pušing na lizing![]()

pa da probamo a onda cemo da joj krecimo , u sarene boje onako napusene , ima kuca da joj bude najbolja u gradui pušing na lizing![]()

pa da probamo a onda cemo da joj krecimo , u sarene boje onako napusene , ima kuca da joj bude najbolja u gradu![]()

Ko kuca Sojke Naivke iz Bezgaja, znas onu ludacu u ,, Sekuli,, koju glumi
Milena Dravic, umetnica![]()

pa da probamo a onda cemo da joj krecimo , u sarene boje onako napusene , ima kuca da joj bude najbolja u gradu![]()