Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ode mi seka , poce i glava i grlo da me bole a i nos da curi :dash:
Neeeeeeeeeee...opeeeet !!!!
Lili, Petre, hvala na lepim recima ali nije tako, uopste...
svi tako kazete ali ja sam nezadovoljna i ne svidja mi se to uopste...
Ljubim ja vas sve, jedva cekam neki skup, jedino vas ne izbegavam i nije mi mrsko da se vidimo,
naprotiv, jedva cekam da se vidimo :)

Ode mi seka , poce i glava i grlo da me bole a i nos da curi :dash:
Neeeeeeeeeee...opeeeet !!!!
Lili, Petre, hvala na lepim recima ali nije tako, uopste...
svi tako kazete ali ja sam nezadovoljna i ne svidja mi se to uopste...
Ljubim ja vas sve, jedva cekam neki skup, jedino vas ne izbegavam i nije mi mrsko da se vidimo,
naprotiv, jedva cekam da se vidimo :)

Па није,озбиљно,ти си ниска,па себе видиш као лоптицу... :)
Али,има и горих наравно... и не сумњам да ћеш да се пицнеш и будеш још лепша... :heart:

Што се скупа тиче,слажем се... још када бисмо се баш сви окупили...на пролеће би било добро... :)

Па није,озбиљно,ти си ниска,па себе видиш као лоптицу... :)
Али,има и горих наравно... и не сумњам да ћеш да се пицнеш и будеш још лепша... :heart:

Што се скупа тиче,слажем се... још када бисмо се баш сви окупили...на пролеће би било добро... :)

:zcepanje:..loptica :hahaha:
Znam da ima gorih ali ja sam trenutno sebi - NAJGORA :evil:
Joj samo da se vratim na staro...
Ej a na prolece izobecavasmo i Gagi i Likiti i Liki ma svima redom da dolazimo kod njih
pa mi kad krenemo na turneju trebace nam dva godisnja odmora :zcepanje:

Pocela sam Vlado, nisam mogla da pretpostavim da cu se ikada
opterecivati ali jesam...primetila sam da zbog toga sve slabije imam zelju za skitnjom i za doterivanjem..a to nisam ja:cool:

to nije zbog kilaze, nego garderobe, jer nemamo para da kupujemo nove stvari
a garderoberi puni onog sto ne mozemo da obucemo i onda vrtimo tri stvari u krug, bar je kod mene tako :roll:

a garderoberi puni onog sto ne mozemo da obucemo i onda vrtimo tri stvari u krug, bar je kod mene tako :roll:

И код мене----гомила мајица,фармерки дивних,,,дуксева,,,,..... Бар ти Пахуљо видиш да сам као мечка...

Ne bi bilo do garderobe da nije ebene kilaze:evil:
I ja tako vrtim tri stvari a to sam nekada prezirala kod drugih, ebote sta sam dozivela...
A i da imam love ne bih nikada kupovala sad neke ogromne stvari jer imam neku nadu da cu se vratiti u moje, sad male, stvari:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back