- Poruka
- 6.981
i ja gledala paklene ulice , sad malo da sredim pa ujutru da cekam ugalj i da legnem ranije
a bikice smrsaceslepa si i ovako
Слажем се.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja gledala paklene ulice , sad malo da sredim pa ujutru da cekam ugalj i da legnem ranije
a bikice smrsaceslepa si i ovako
Dobro veče društvo!
Kako ste mi?Ja onakoooooooo..................gosti otišli danas nekad i dok sam sve pospremila i suđe oprala
Sjetila sam se bikice sto puta..........![]()
Ја на овом док ми Влада не пицне,онај,прави...![]()
kako ide učenje Petre.............koju oblast radite iz biosa?
Gotov sam ja.. Ne znam zašto neće.. Sada ću pokušati da izmenim svoj..Ја на овом док ми Влада не пицне,онај,прави...![]()
Менделове законе,монохибридно,дихибридно,трихибридно укрштање,типове наслеђивања(аутозомно доминантно и аутозомно рецесивно),последице блокада у аутозомно рецесивном... Занимљива је генетика,бар за сада.![]()
Читао сам код Владе да ти супер иде... баш ми је драгоо![]()
Učite genetiku u srednjoj? Wowww.Mislio sam da se to samo na faxu uči.
У каквој бре основној???
Менделове законе,монохибридно,дихибридно,трихибридно укрштање,типове наслеђивања(аутозомно доминантно и аутозомно рецесивно),последице блокада у аутозомно рецесивном... Занимљива је генетика,бар за сада.![]()
Читао сам код Владе да ти супер иде... баш ми је драгоо![]()
Ispravio sam..Neće ni meni.. Hajde probaćemo sutra da izmenimo... Znači da nije do Tebe, čim neće ni meni ni Tebi..
Pa eto trgla sam se malo,moram početi i sa ponavljanjem za državni.................
Zanimljiva je genitika,ali zahtjeva i pažnju pri učenju...................a to isto ćeš učiti i na prvoj godini faksa!
Ма О.К.
Како си,'леба ти,исправио и свој пост,и мој цитат...? Нисам знао да и то може?
Pa eto trgla sam se malo,moram početi i sa ponavljanjem za državni.................
Zanimljiva je genitika,ali zahtjeva i pažnju pri učenju...................a to isto ćeš učiti i na prvoj godini faksa!
Nisam ispravio.. Nego sam izgleda u istoj sekundi izmenio, kada si ti kliknuo odgovorite sa citatom..![]()
Čekaj, nisam Te baš najbolje razumeo.. Zar nisi Ti na državnom?![]()
Да,а то ми ових дана мањка.
Зато сам учио 2 ипо сата.![]()
Али,научио сам![]()
Joj Vlado,Vlado.....................
Na državnom apsolvent-pauza-nastavak na privatnom (da prije završim),a posle nastavljam i na državnom!
Joj Vlado,Vlado.....................
Na državnom apsolvent-pauza-nastavak na privatnom (da prije završim),a posle nastavljam i na državnom!
Овај приватни,ти дође,као за не дај Боже,ако не завршиш државни,а завршићеш!?![]()
Mislim da je ipak zato da ima 2 diplome.. A to je baš dobra opcija..![]()
Не,ја мислим да је овако како ја кажем.![]()