Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mама ми се јавила. Пише да јој је ПАПА 2.група,мада није сигурна,у 10 сати треба да се види са др,али требало би да је то то.

Ma ako je druga grupa to je superiška nalaz!mada kod nas često samo pečato napišu- negativan-

- - - - - - - - - -

vreme je takvo evo malo mene
dobro sam , u subotu mi sestra dolazi

Super da ti seka malo dođe.....baš fino :ljub:

Javila mi se Tamarica:)
Vesna je postala baka 13. februara rodio se unuk Aleksandar,svi su dobro,malo su sjetni danas zbog Vesne,ali vole se,maze,paze sa bebanom i mislim da im je to velika utjeha...
Tamara ce se javiti kad bude stigla,sad jos traje navikavanje na bebicu,obaveze itd....
Samo neka su oni dobro i zdravo!

Super za malog Aleksandra,neka je živ i zdrav 100 godina!
Želim im od :heart: svako dobro! Vesna je u svima nama ostavila duuuubok trag ................

581674_616643311685592_1075922675_n.jpg

Hvala DJ, neka su oni dobro, bebica im je boziji dar u ovom momentu :)

- - - - - - - - - -

Prenjela sam Tamari vase sve pozdrave,i ona vas sve puno,puno pozdravlja!:D

- - - - - - - - - -

Oooo Biki ode ti!:bye:
Uzivaj i za nas,ja jos ne znam kad krecem,srecno!

Hocu draga, javi kad saznas kad kreces, da te pristojno ispratimo :D

Hala momci za repkice,i curama od prije par dana....
Ja vec par dana pokusavam dati,ali ne mogu nikome:roll:

Upravo to Gago,da ja bar odem,nego bi bio sou da i ne odem,a na sva usta sam razglasila da idem,nema ko ne zna:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Vlado Biki ode u Veneciju na par dana,da uziva:brus:

Hala momci za repkice,i curama od prije par dana....
Ja vec par dana pokusavam dati,ali ne mogu nikome:roll:

Upravo to Gago,da ja bar odem,nego bi bio sou da i ne odem,a na sva usta sam razglasila da idem,nema ko ne zna:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Vlado Biki ode u Veneciju na par dana,da uziva:brus:

Venecije? One njihovee maskeee. :zaljubljena:

da znas , probala preko moba ali ne znam gde da se ulogujem a petre gde se loguje kad si na mobu

Па,не знам који претраживач користиш,а и не битно. идеш на гоогле,и куцаш форум крстарице...уђеш...и пишеш корисничко име и лозинку и онда обавезно оно остави ме пријављеног,и пријавиш се...са тако запамћеном лозинком...ја користим оперу мини...

Па,не знам који претраживач користиш,а и не битно. идеш на гоогле,и куцаш форум крстарице...уђеш...и пишеш корисничко име и лозинку и онда обавезно оно остави ме пријављеног,и пријавиш се...са тако запамћеном лозинком...ја користим оперу мини...
ja nemam operu nego onako

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back