GAGA1510
Iskusan
- Poruka
- 5.286
sad sam je vidjela.....................kako je mala,slatkišić maleniiiiiiii
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam malena, i hvala za repku na patike
Prosto smucilo mi se vise ovo moralisanje i prebacivanje na racun
nas koji nikoga nigde ne cackamo i ne prozivamo, samo zato sto po 24 sata ne pricamo o nasim
tumorima ili o bolovima, pisemo o tome kad su kontrole, operacije, terapije...ne mozemo pisati
o necemu sto se tog momenta ne desava...
Nikada niko nije ostao uskracen za odgovor, reci podrske, razumevanje ...ako je ovde dosao i
najnormalnije pisao o svom problemu, uostalom tako smo i mi dosle ovde, mozda smo
po misljenju mnogih predugo na temi i ostale.
Stoga ja vas ne bih vise zadrzavala.
Cao Sofi![]()
koja fata?Smanji dozivljaj![]()
Srećom, te ste sve u dosta dobrom stanju , a tako treba i da ostane![]()
Bilja se pretpostavljam malo zaletela, nije ovo politika pa da se drzimo
teme , neko mora i vatru odrzavati , ebiga ... još, ako nas i Fata napiči![]()
nema , jedno crno jedno tigrasto i ovoIma li žutih![]()
Hvala na odgovoru, Sofi, izvinjavam se i tebi i njima, ja ne kazem da oni nisu strucni, ali mora neki red da se zna. Ako je Onkologija onda je onkologija, a ne prodavnica patika i sta ti ja znam..
RED dakle i da sluzi svrsi, nista drugo...
- - - - - - - - - -
Nema na cemu, srecno od sveg srca!
nema to svrhe likita , pitala sam belu da nam otvori da pisemo negde samo za nas , nadam se da hoce a ovde cemo samo onda kad imamo nalaze,tako ce biti lakse i bicemo mirniji.postoje razne grupe i forumi o zdravlju i onkologiji , ovaj nije bio takav.nekome je to smetaloali mi smo postali prijatelji i porodica svakome ko je dosao.a to nece naci nikud
ali ok svako ima svoje misljenje pa zato nek eto njima onkologija a mi cemo imati onkomafiju
Hvala vam obema nadam se i ja da ce biti sveu redu sa njom,povucena je pa retko prica bilo bi steta da je izgubim jer je draga.
Smanji dozivljaj![]()
Srećom, te ste sve u dosta dobrom stanju , a tako treba i da ostane![]()
Bilja se pretpostavljam malo zaletela, nije ovo politika pa da se drzimo
teme , neko mora i vatru odrzavati , ebiga ... još, ako nas i Fata napiči![]()
likita , idi na novu temu ako je bela dozvoli ostacemo tamo , od juce mi mrsko ovde pisati vise
a bolje tamo a ovde samo medicinske stvari da pisemo , bicemo i ovde ali zezanje neka tamoPa najbolje da dozvolimo da nam bude kao u onoj narodnoj izreci- "Dođoš strani,istjeraše domaće"![]()
![]()
Pa najbolje da dozvolimo da nam bude kao u onoj narodnoj izreci- "Dođoš strani,istjeraše domaće"![]()
![]()