Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok, ovo ti placas u naturi , a Dragana seta ili kako se dogovorite![]()

a ovako nešto??![]()
![]()
![]()
pala sam na duupe 
A moze,sa dva cemo auta,ja ovaj crveni a ti ovaj oldtajmer,u skladu s godinama![]()

pa jeste,oldie se pali na svećice,ne na kartice
za to znam da se dogelja do Niša,al za ovo moderno čisto sumnjam![]()

e sad si nahebalaono ...sasvim
...a nisam valjda,ona je mene danas ubila 
kunem ti se u kompjuter haha kao da je ikonamoje dete garant ima rodbinske veze sa tobom! Malopre mi traži da ostane da gleda film, a ide na spavanje u 21.30 i kaže mi " mama, kunem ti se u kompjuter da ću sutra na vreme da ustanem"pala sam na duupe
![]()

vidji male al nas matore u oldtajmere , mi cemo do nisa taxijem a onda biki to odradi hehe , mi cemo hranu poneti i neku torticu , ona mora da se zrtvuje ,![]()

moje dete garant ima rodbinske veze sa tobom! Malopre mi traži da ostane da gleda film, a ide na spavanje u 21.30 i kaže mi " mama, kunem ti se u kompjuter da ću sutra na vreme da ustanem"pala sam na duupe
![]()

moje dete garant ima rodbinske veze sa tobom! Malopre mi traži da ostane da gleda film, a ide na spavanje u 21.30 i kaže mi " mama, kunem ti se u kompjuter da ću sutra na vreme da ustanem"pala sam na duupe
![]()
pa kako covek da ga ne voli 

lele na koga li jeopasan je mali

pa kako covek da ga ne voli
Nedo,kupi mu novu neku igricu,obavezno![]()

...a nisam valjda,ona je mene danas ubila
koliko me zezala,vise puta![]()

vidji male al nas matore u oldtajmere , mi cemo do nisa taxijem a onda biki to odradi hehe , mi cemo hranu poneti i neku torticu , ona mora da se zrtvuje ,![]()

Mora te se prevaspitati pod hitno .... dok su majstori u kuci cistis samo kuda popa prolazi, a posle .... laganini ... a za komsije te boli dope![]()
]Ma ako treba nije tesko,zrtvovacu se,vazno je drugarstvo[/B]
A zasto Lili da seta,moze i ona malo da se pomuci oko placanja...
da mi pripomogne kad vec Neda nece![]()
ti ko Velja .... zrtvovati se za ........