Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajd,ajd...salim se :mrgreen:

što me teraš,pada kiša,jel ti neje žao mene,ću se istopim skroz? :rida:
thunderstorms.gif

tornado.gif

windy.gif

Cuti bre...ti si mlada ... ruzno i tuzno si prosla i ti i tvoj muz,ali zivot je pred tobom , nije fraza , zaista jeste .... e sada , kako se snadjes, prilike ti bas nisu naklonjene ....:)

E upravo to Liki,znam ja sve sto kazes ali isto tako znam da kada bi i pozeljala da ,,idem dalje,, sa kim kada nema vise nista normalno i umjereno,svi teze nekim prolaznim sra..ma,zgrozena sam na danasnje ljude majke mi,jedino te moze ja mislim razumjeti onaj koje prosao isto ili slicno,et tako...kazu poslije svake kise sunce dodje,ja cekam moje....ceka da vidimo hoce li ikada doci...

Dancic koleginice :zper: moje
Petre dobro dosao

E upravo to Liki,znam ja sve sto kazes ali isto tako znam da kada bi i pozeljala da ,,idem dalje,, sa kim kada nema vise nista normalno i umjereno,svi teze nekim prolaznim sra..ma,zgrozena sam na danasnje ljude majke mi,jedino te moze ja mislim razumjeti onaj koje prosao isto ili slicno,et tako...kazu poslije svake kise sunce dodje,ja cekam moje....ceka da vidimo hoce li ikada doci...

Dancic koleginice :zper: moje
Petre dobro dosao

sunce ce doci KAD TAD samo ne treba gubiti nadu
polako draga moja sve je jos uvek sveze
treba da prodje jos vremena da zivot krene nekim svojim drugim tokom
ali bice i toga KAD TAD

E drugarice moje trudim se da vjerujem u bolje sutra i ne zurim,polako,ovo kazem onako uopsteno,nemojte me pogresno razumjeti...
Ali ono osnovno za pocetak da nadjem posao,da imam osnovne stvari,jer vec mi je potreban novac ide tesko,pa tako malo padnem,ali stvarno s'obzirom na moju pesimisticku narav trudim se i da se smijem i da vjerujem da ce biti bolje...polako za neke stvari,ali za ono sto mi je potrebno za pocetak bas i nemam vremena da cekam...
Jedino sto me najvise plasi (i znam da cete reci mani se tih misli sto ce biti bice,sve znam,ali jace od mene) je taj strah od ove bolestine,jednostavno ja imam osjecaj a i vec se ispunjavaju prorocanstva da je samo pitanje vremena kada ce ko oboliti,ali majke mi kao gripa da je,svaki dan neko novi,to me raskida,zao mi je svakoga,i znanog i neznanog,jer znam sta je to i koliko je tesko...

Ali necu vise o tome evo obecavam,necu da kvarim vase raspolozenje i atmosferu:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back