likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
Mene ne morate u šoping
al možete na klopu

al možete na klopu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al možete na klopu

de ste dugajiceeeee
ja na poslu i zamislite nema pacijenataaaa
igram igrice
sta ima kod vas
jeste li dobro

Mene ne morate u šopingal možete na klopu
![]()
![]()

Pun mi je kufer "moralista" koji iza necijih ledja bockaju...
Uh,vec mi radi zeludac![]()

još bi i da biraš,paz boga ti![]()
ma ne, nego računam posle šopinga valja se prezalogajiti nešto, pa bi ja tu mogla da uskočim 
Đole, pusti moraliste da morališu po kuferu i batali da se smaraš oko toga! Opali ti po jednom sexu, da progledaš malo i da se ne mučiš više![]()
E da znas da hocu,u inat sabanima!!!!

ma ne, nego računam posle šopinga valja se prezalogajiti nešto, pa bi ja tu mogla da uskočim
![]()

Joooj, sinoc smo se tako lepo salile a drugi nas shvatise ozbiljno
Licno kucice ne volim nesto preterano ali to ne znaci da volim da ih jedem niti ih drugima nudim![]()
?
E ajd i to čudo da vidim baš![]()
Slusaj Likitu vidis kako je ona smirenaLicno imam 3 retrivera,moju Laru i komsijinog Carlija sa sve malog njegovog stenca Bude,koji su se
preselili kod mene...ne znam zasto,zato sto ih ne volim?
Imala sam rotvajlere od malena do pre dve godine,kod tate imam jos uvek Donu roticu,meni ce neko da prica o ljubavi prema kerovima...aaaaaaaaaaaaaaaaaa...![]()
Slusaj Likitu vidis kako je ona smirena

Licno imam 3 retrivera,moju Laru i komsijinog Carlija sa sve malog njegovog stenca Bude,koji su se
preselili kod mene...ne znam zasto,zato sto ih ne volim?
Imala sam rotvajlere od malena do pre dve godine,kod tate imam jos uvek Donu roticu,meni ce neko da prica o ljubavi prema kerovima...aaaaaaaaaaaaaaaaaa...![]()
Ne vredi kad me uvek budalastine izbace iz takta...stvarno sam tenkre..ako smem to da kazem za sebe a da
ne budem opomenuta![]()
,mislim da nije lijepo tako govoriti za sebe 
Ne vredi kad me uvek budalastine izbace iz takta...stvarno sam tenkre..ako smem to da kazem za sebe a da
ne budem opomenuta![]()
pa kako imas svest o tome, ajde malo poradi na sebi 
Jesi, saglasna sam sa tim, ako je to ono sto je Dragana objasnila ....pa kako imas svest o tome, ajde malo poradi na sebi
rado bi da te upoznam, ali ako ovako nastavis.... nahebaces , a to znas i bez mene .

Danas cu ih slikati sve zajedno i kacim ovde pa nek me banuju zbog spama,ako se tako kaze..
Samo da ,,nevidljivi posetioci,,vide s kim se kace![]()
tako kazu za one koji ne vole zivotinje Slusaj Likitu vidis kako je ona smirena